Anna lahjaksi elämys – lahjakortti Studio P.S.V:n kuvaukseen

Studio P.S.V:n lahjakortti kuvaukseen on toivottu ja tykätty joululahja. Kuvauslahjakortilla lahjoitat kivan kuvauskokemuksen. Samalla lahjan saajalle jäävät ikimuistoiset ja taitavasti kuvatut valokuvat.

Joulun lahjakorteille kirjoitamme yhden 20×25 cm kuvan käsittelyineen maksutta. Edun arvo on 41,50 e + kuvankäsittelymaksu 7,90 e.

Osta Studio P.S.V:n lahjakortti vaikka heti PSV:n verkkokaupasta tästä linkistä.

Olet myös tervetullut hakemaan lahjakortit studiolta, Lävistäjältä, Kajaaninkatu 11, Oulu. Sinä ja muut asiakkaamme voitte pysäköidä auton maksutta studion eteen pihalle aivan oven viereen!

Kuvauslahjat koko suvulle

Tässä sinulle muutamia vinkkejä siitä, kuka voisi ilahtua minkäkinlaisesta kuvauslahjasta.

Perhekuvaus on yksi Studio P.S.V:n suosituimmista kuvauksista. Sitä toivovat lahjaksi etenkin isovanhemmat, jotka haluavat samaan kuvaan lasten ja lastenlasten kanssa. Kuvien myötä rakkaat ovat aina lähellä.

Perhekuvaus-lahjakortti sopii hyvin myös omalle puolisolle hieman ”oma lehmä ojassa” -vinkeellä. Myös siskon tai veljen perhe ilahtuu ihan varmasti lahjakortista perhekuvaukseen.

 

Olemme Studio P.S.V:ssä kuulleet lukuisia kertoja, miten onnellisia isovanhemmat ovat lahjaksi saamastaan perhekuvauksesta. Kuvaus on itsessään kiva, koko perheen kokoava kokemus, jonka jälkeen mennään usein syömään tai tekemään muutakin kivaa yhdessä. Valokuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Beauty Day on jokaisen naisen toivelahja. Beauty Day -lahjakortti sisältää stailauksen ja perusteellisen muotokuvauksen sekä kymmenittäin koekuvia OmaPSV-nettipalvelussamme. Joulun lahjakortille kirjoitamme lisäksi 20×25 cm kuvan maksutta.

Stailauksen Beauty Day -pakettiin tekee studiollamme taitava tyylimanageri Auli Lukkarila.

Beauty Day -lahjakortin voit hyvillä mielin antaa omalle kullalleäidille tai parhaalle ystävällesi.

kaunis nainen Studio P.S.V:n muotokuvassa
Beauty Day -stailaus- ja kuvauspaketti on varsinainen hemmottelulahja rakkaallesi. Beauty Dayn jälkeen kuvattavat kiittävät vuolaasti ihanasta kokemuksestaan jo ennen kuin ovat edes nähneet kuvia. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Parikuvaus on kaunis lahja omille vanhemmille. Etenkin vanhemmasta polvesta on harvoin otettu kunnollisia kuvia ainakaan häiden jälkeen. Leppoisan kuvauskokemuksen lisäksi koko suku saa viimein perheen kantaäidistä ja -isästä kauniit kuvat, yhdessä ja erikseen.

vanhempi pariskunta Studio P.S.V:n parikuvassa
Parikuvaus sopii hyvin lahjaksi omille vanhemmille, mutta yhtä hyvin myös nuorelle parille tai vaikka sisaruksille. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Newborn-kuvaus on ihana lahja vauvaa odottavalle ystävälle ja sukulaiselle. Studio P.S.V:n vauvakuvaus on kiireetön, pari tuntia kestävä kokemus, joka etenee täysin vastasyntyneen ehdoilla.

Vauva nukkuu aikuisen käsivarsilla Studio P.S.V:n kuvassa
Newborn-kuvaus sopii hyvin muutaman viikon ikäisestä 3 – 4 kuukauden ikäiselle vauvalle. Studio P.S.V:ssä tarjoamme myös kuvauspaketteja odotus+newborn-kuvaus ja newborn+lapsikuvaus. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Jokainen koiran tai kissan omistaja ilahtuisi lahjakortista ammattitaitoiseen lemmikkikuvaukseen.

Lemmikkiperheen lapset, koiraharrastajaystäväsi ja kissaihmiset lähelläsi tykkäisivät lahjakortista lemmikkikuvaukseen. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Liitä lahjakortille upea kuvatuote

Studio P.S.V:n lahjakortille voit ostaa ihanan kuvauksemme. Yllä mainittujen perhe-, Beauty Day-, pari-, newborn- ja lemmikkikuvauksen lisäksi voit hyvin lahjoittaa myös esimerkiksi lapsikuvauksen, boudoir-kuvauksen – esimerkiksi kauniiden pitsipöksyjen kera – tai vaikkapa hääkuvauksen.

Valmiin kuvauksen tai kuvauspaketin sijasta voit ostaa Studio P.S.V:n lahjakortin jollakin haluamallasi rahasummalla. Tällöin lahjan saaja voi valita itse, mihin kuvaukseen hän haluaa lahjakortin käyttää.

Lisäksi voit ostaa lahjakortille kuvauksen ja oheen jonkin upeista kuvatuotteistamme.

Voit ostaa lahjakortillemme myös pelkästään jonkin upeista kuvatuotteistamme. Jos lahjan saaja on käynyt meillä Studio P.S.V:ssä kuvauksessa, hän ilahtuisi varmasti lahjakortista, jossa olisi esimerkiksi canvas-taulu tai kuvakirja.

Katso koko laaja ja laadukas kuvatuotevalikoimamme tästä linkistä.

Mustavalkoisia vauvakuvia Studio P.S.V:n kuvaboksissa
Yksi ihanimmista uusista Studio P.S.V:n kuvatuotteista on kuvaboksi, joka sisältää 10 kpl tukevalle kartongille pohjustettua 14×18 cm valokuvaa kauniissa laatikossa. Mukana seuraa lasijalka, johon saa yhden kuvista kerrallaan esille. Kuvaboksi on upea lahja meillä Studio P.S.V:ssä kuvauksessa käyneelle. Kuvaboksin voi lisätä myös lahjakortille mihin tahansa kuvaukseen, vaikka newborn-kuvaukseen.

Osta Studio P.S.V:n lahjakortti kuvaukseen netistä tai studiolta

Voit ostaa Studio P.S.V:n kuvauslahjakortin vaikka heti verkkokaupastamme tästä linkistä.

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitamme lähtökohtaisesti sähköpostin liitetiedostona.

Mikäli et löydä verkkokaupasta haluamaasi kuvausta tai kokonaisuutta tai haluat muuten vain asioida kasvotusten, hae lahjakortti studiolta Kajaaninkatu 11, Oulu.

Studiolta saa perinteisen kartonkisen lahjakortin kauniin kirjekuoren kera.

Katso tästä linkistä Studio P.S.V:n aukioloajat ja sijainti kartalla.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu. |  palvelu@studiopsv.fi  |  08 379 289  |  @studiopsv