Koirakuvaus 45,-

Marraskuun tarjous Studio P.S.V:ltä: teemme koirakuvauksen nyt vain 45 eurolla! Nyt kannattaa lähteä hauvan kanssa kuvaukseen. Voit tilata lemmikkikuvistasi vaikka ihanat lahjat Pukin konttiin tai joulukortit! Voit ostaa kuvauksen tarjoushintaan myös lahjaksi lahjakortille!

Varaamme Studio P.S.V:ssä myös lemmikkikuvaukseen riittävästi aikaa, jotta koirasi voi ensin nuuhkia ympäristön kaikessa rauhassa. Tilavassa studiossamme on monenlaisia mahdollisuuksia koirakuvauksiin alkaen täysin valkoisen taustan kuvauksesta erilaisiin kangas- ja kartonkitaustoihin sekä monenlaiseen kuvausrekvisiittaan tarpeen mukaan. Kuvauksen aikana pidämme tarvittaessa taukoa, niin kuin muissakin kuvauksissamme. Koira saa huilia, ja kuvaaja vaihtaa kuvausympäristöä studiossa. Kaiken kaikkiaan kuvaukseen varaamme aikaa noin tunnin.

Lemmikkikuvaus vaatii erikoisosaamista valokuvaajalta. Meillä PSV:llä tarjoamme käyttöösi eläinrakkaan valokuvaajan, joka hallitsee myös kuvaustekniikan. Näin saat kauniit ja ammattitaitoiset kuvat lemmikistäsi.

Koirakuvauksen hinta sisältää kymmenittäin koekuvia nettipalvelussamme. Netin kautta on helppo valita ne kuvat, jotka haluat tilata itsellesi. Kuvankäsittelijämme käsittelee huolellisesti kaikki tilaamasi kuvat. Monipuolisesta kuvatuotevalikoimastamme voit tilata karvaturristasi vaikkapa ihanan canvas-taulun tai kiiltävän ja värikylläisen Chromaluxe-metallitaulun. Eri kokoisten pöytä- ja seinäkuvien lisäksi voit tilata myös kansioita ja yksilöllisen kuvakirjan. Kuvien hinnat lähtevät noin 12 eurosta ylöspäin.

Kuvista saat tilattua myös hauskat joulukortit á 2,70!

Varaa aika PSV:n kivaan ja taitavaan koirakuvaukseen heti: (08) 379 289.

Tai käy hakemassa lahjakortti!

koirakuvaus035
Sisarukset Lempi ja Lyyli kävivät Studio P.S.V:n koirakuvauksessa lokakuussa. Kuva Noora Slotte / Studio P.S.V.

 

Lemmikkikuvaus | Koirakuvaus | Noora Slotte | Studio P.S.V. | Oulu
Lyyli terhakkaana lemmikkikuvassa. Kuva Noora Slotte / Studio P.S.V.

Katso lisää Studio P.S.V:n  lemmikkikuvia tästä.