Perhe on POP – maaliskuussa perhekuvaus vain 90 e!

Perhekuvauksen suosio nousee kohisten. Niinpä päätimme oululaisessa valokuvaamo Studio P.S.V:ssä nostaa maaliskuun ajan perheet ja perhekuvauksen framille. Perhekuvauksen hinta studiossa on maaliskuussa vain 90 e (norm. 130 e)! Lisäksi saat kaikista taulukuvista -30% alennuksen maaliskuussa kuvattuihin perhekuvauksiin liittyen!!! Nyt saat siis esimerkiksi ihanan canvastaulun perheestäsi seinälle koko elämän iloksi huippuedulliseen hintaan!

Ja lapset ovat aina lähelläsi senkin jälkeen, kun ovat jo muuttaneet omilleen.

Mikä tärkeintä: perhekuvauksessa valokuvaajana toimii Studio P.S.V:n taitava ja mukava kuvaaja – joko valokuvaajamestari Reijo Koirikivi tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte! Reijo ja Noora saavat mukavalla jutustelullaan jännitykset unohtumaan, ja samalla kuvaustekniikan valoja myöten kohdilleen.

Läheisyyttä perhekuvassa. Miltä tuntuu katsoa kuvaa nyt? Ja miltä 10 vuoden päästä? Ihana perheen yhteinen hetki on tallessa koko elämän ja seuraavillekin sukupolville. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Studio P.S.V:n perhekuvaus maaliskuussa 90 e

Hinta sisältää:

  • taitava ja hauska perhe- tai ryhmäkuvaus studiossa (noin 1 t)
  • kymmeniä koekuvia sähköisesti OmaPSV-palveluun, johon saat oman tilin
  • mahdollisuus tilata upeita kuvatuotteita laajasta valikoimastamme eri hinnaston mukaan
  • -30% alennus kaikista vähintään 30×40 cm taulukoon kuvatuotteista: pohjustetut seinäkuvat (vaativat kehystyksen) sekä ripustusvalmiit canvas- ja metallitaulut

Varaa kuvausaika maaliskuun perhekuvaukseen Studio P.S.V:hen tästä linkistä.

Talviloman aikana perhekuvaukseen pääsevät kaikki vaikka päivällä. Mikäli päiväaika ei teille käy, ole studioon yhteydessä, jotta löydämme teille sopivan kuvausajan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Perhekuvaus on jo hauska yhteinen kokemus. Lisäksi siitä jää jäljelle ihanat kuvat. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Kun perhekuva on tauluna seinällä, se on aina näkösällä ja tuo hyvän mielen aina, kun sitä katsoo. Hienosti tehty perhekuva on myös upea sisustuselementti. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Äiti ja rakkaat. Maaliskuun perhekuvauskampanjaan ovat tervetulleita kaikenlaiset ryhmäkokoonpanot, joissa on vähintään kolme henkilöä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V
Studio P.S.V:n studiossa mahtuu kuvaamaan isommankin porukan. Sukukuvaus on monen isovanhemman harras toive. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa aika Studio P.S.V:n maaliskuun perhekuvaukseen 90 e

Haluatko kysyä lisää Studio P.S.V:n perhekuvauskampanjasta tai muusta palvelustamme? Lähetä viesti tästä linkistä.

Katso lisää Studio P.S.V:n perhekuvia tästä linkistä.

 

Studio P.S.V. | Kajaaninkatu 11 OULU | palvelu@studiopsv.fi | some @studiopsv