PSV:n Hääpäivä 25.1.

Oletko suunnittelemassa häitä? Järjestämme Studio P.S.V:llä Hääpäivän lauantaina 25.1. klo 13 – 20. Tule katsomaan uusi upea hääkuvanäyttelymme. Samalla voit jutella hääkuvaustoiveistasi kaikkien kolmen osaavan kuvaajamme kanssa: paikalla on monta kertaa hääkuvillaan palkittu valokuvaajamestari Reijo Koirikivi sekä valokuvaajat Noora Slotte ja Niko Raappana.

Tarjoamme kakkukahvit yhdessä Huovisen Leipomon kanssa. Lisäksi tarjoamme uskomattomat edut: kun varaat minkä tahansa Studio PSV:n hääkuvauksen laajasta valikoimastamme, saat jopa 15 % alennuksen kuvauksen hinnasta.

Lisäksi arvomme kaikkien kävijöiden kesken Beauty-kuvauksen, joka sisältää kuvausmeikin tekemisen Beauty Spotissa! Palkinnon arvo on huikeat 140 euroa!

haakuvaus_oulu2013_068

Kaikki hääkuvausvaihtoehdot, monta kuvaajaa

Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo. Meiltä voit valita häämuotokuvauksen studiossa tai miljöössä – tai vaikka molemmissa. Lisäksi teemme dokumentaarista hääkuvausta vaikka jo pukeutumisesta pikkutunneille saakka – juuri niin pitkästi tai lyhyesti kuin te kaksi haluatte.

Koska PSV:ssä toimii monta valokuvaajaa, kuvausaika löytyy helposti ja halutessanne saatte käyttöönne useammankin kuvaajan. Tiimin ansiosta voimme varmistaa tärkeän päivänne kuvaamisen myös sairaustapauksissa.

Studio P.S.V:stä saatte loppuun asti viimeistellyt, upeat kuvatuotteet: uniikit kuvakirjat, tyylikkäät canvas- ja ChromaLuxe -metallitaulut sekä kauniit kiitoskortit, kansiot ja eri kokoiset kuvat tyylikkäissä pohjukkeissaan. Tilatut kuvat saa halutessaan myös PSV-Galleriaan, josta kuvien nettiversiot voi ladata omalle koneelleen.

Dokumentaariseen kuvaukseen sisältyy satoja käsiteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti ja kuvat nettigalleriaan kolmeksi kuukaudeksi.

Katso uudet ihanat hääkuvat tästä.

Tilaa häähinnastomme tästä.

psv_hääilta_2014_con.ai