Söpö albumi

Studio P.S.V:n kuvatuoteperhe on kasvanut kauniilla ja käteen sopivalla Felicia-albumilla. Albumi soveltuu mainiosti vaikkapa lapsi- tai ylioppilaskuvaukseen. Myös Beauty-kuvauksen parhaat otokset saa kivasti talteen Felicia-albumin kansien väliin. Albumin mukana tulee tukeva kotelo, joten albumi soveltuu myös huomenlahjaksi,  salaperäiseksi boudoir-kuvakirjaksi.

Felicia-albumiin mahtuu 12 kappaletta 13×13 cm kuvia. Albumin kannet ovat kestävää ja tyylikästä mustaa keinonahkaa. Luonnollisesti me Studio P.S.V:ssä kokoamme Felician ja kaikki muutkin albumit ja kuvakirjat loppuun saakka. Feliciasta ja muista kuvatuotteistamme löydät tietoa tästä.

Jopa toista sataa koevedosta

Studio P.S.V:n muotokuvauksiin sisältyy kuvauksesta riippuen 20 – 120 koevedosta, jotka lataamme PSV-verkkopalveluun. Näin koekuvia pääsee helposti katselemaan mistä tahansa netin kautta omilla tunnuksilla. Myös kuvatuotteitten tilaaminen sujuu helposti netin kautta.

Käsittelemme kaikki tilatut kuvat, eli kuvankäsittelijämme aukaisee koneellaan jokaisen tilatun kuvan ja tekee siihen tarvittavat kuvankäsittelyt. Peruskäsittely sisältää yleensä muun muassa sävyjen ja rajauksen viimeistelyn sekä roskien ja esimerkiksi yksittäisten finnien ja ihon kiiltojen poistamisen. Lisäksi teemme kuville erilaisia kauneuskäsittelyjä, vinjetointeja, softauksia ja muuta hienovaraista viimeistelyä. Yksikään kuva ei lähde PSV:stä kuvanvalmistukseen ilman tarvittavia kuvankäsittelyjä.

Kun kuvatuotteet tilataan kauttamme, voimme varmistaa, että esillä olevat kuvat, taulut, albumit ja kuvakirjat vastaavat Studio P.S.V:n laatua.