Tule Ruskakuvaukseen!

Oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n supersuositut Puistokuvaukset jatkuvat tutusti ruska-teemalla. Järjestämme Ruskakuvauspäivän 5.10. kauniissa Ainolan puistossa Oulun keskustan läheisyydessä. Kuvaamme tuolloin melkein mitä vain: esimerkiksi perhekuvauksia, aikuisten muotokuvauksia ja parikuvauksia sekä ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia.

Valokuvaajana puistossa toimii joko valokuvaajamestari Reijo Koirikivi tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Studio P.S.V:n Ruskakuvaus 5.10.  75 e

Hinta sisältää:

  • kuvauksen (0,5 t)
  • sähköiset koekuvat (vähintään 20 kpl).

Kuvatuotteita pääset tilaamaan helposti netistä Studio P.S.V:n laajasta kuvatuotevalikoimasta (eri hinnasto). Voit tilata esimerkiksi ihanan canvas-taulun tai värikylläisen metallitaulun sisustuselementiksi ja arjen ilahduttajaksi.

Kuvauksen hinta maksetaan kuvauksen yhteydessä. Varaa mukaan käteistä rahaa. Kuvauksen voi käydä maksamassa myös studiolla.

Varaa aika Studio P.S.V:n Ruskakuvaukseen heti

HUOM! Kuvausaikoja on rajallinen määrä. Varaa siis oma aikasi heti.

Kolmihenkinen perhe syksyisessä puistossa
Noin puoli tuntia kestävän Ruskakuvauksen aikana saamme kivat ja värikkäät kuvat perheestäsi vaikkapa komeaksi tauluksi seinälle. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Pariskunta nojaa toisiinsa syksyisessä Ainolan puistossa
Ruskakuvaus sopii hyvin myös parikuvaukseen, esimerkiksi kihlakuvaan, save-the-date -kuvaan, 30-vuotishääpäiväkuvaan tai kaverikuvaan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Nelihenkinen perhe ruskan keskellä perhekuvass Ainolan puistossa
Murretut, maanläheiset värit toimivat loistavasti ruskakuvauksessa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
ylioppilastyttö nojaa puuhun ruskaisessa Ainolan puistossa
Jäikö ylioppilaskuvaus tekemättä keväällä? Oletko syksyn ylioppilas? Ruskakuvauksessa saat persoonalliset yo-kuvat. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Lämpimät villapuserot ja huivit sopivat loistavasti syksyiseen miljöökuvaukseen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Jäikö yo-kuvaus tekemättä? Haluaisitko muuten vain ihanan kuvan itsestäsi tai perheestäsi? kuvataanko sinut ja puolisosi tai paras kaverisi? Ruskakuvauspäivänä sinä päätät. Elisan kuvasi edellisen ruskan aikaan valokuvaaja Noora Slotte.
Terbetuloa Ruskakuvaukseen myös ihan itseksesi. Tehdään sinusta ikimuistoiset muotokuvat syksyn väreissä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Perusteellinen miljöökuvaus

Mikäli olet kiinnostunut perusteellisemmasta miljöökuvauksesta tai kuvauksesta jossakin muussa miljöössä kuin Ainolan puistossa, varaa yksilöllinen kuvausaika miljöökuvaukseen. Miljöölisän hinta on vain 50 e. Lisäksi veloitamme matkakulut.

Esim. lapsi- tai ylioppilaskuvaus miljöössä vapaavalintaisena päivänä ja toivomassasi paikassa kestää noin tunnin ja sen hinta on 150 e. Perhekuvaus miljöössä itse valitsemassasi paikassa ja toivomanasi aikana maksaa 170 e.

 

Studio P.S.V. – Elämäsi kuvat.

Studio P.S.V.   |   Kajaaninkatu 11 OULU   |   Puh. (08) 379 289   |   palvelu@studiopsv.fi