Hääkuvaus Rauhalassa

”Rauhalan päärakennus on seisonut paikallaan Åstöminpuiston reunalla lehmusten, koivujen, tuomien ja omenapuiden katveessa jo vuodesta 1899.” Näin kerrotaan Ravintola Rauhalan nettisivuilla. Upeasti entisöity Rauhala on tuttu myös Studio P.S.V:n valokuvaajille. Olemme kuvanneet Rauhalassa lukuisat hääjuhlat ja häämuotokuvat.

haakuvaus_oulu_studiopsv (1)
Rauhalan keltainen sali antaa tunnelmalliset puitteet hääkuvaukselle. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu_studiopsv
Lämpimät kiitokset Rauhalan henkilökunnalle: kuvauspaikka hääkuvaukseen järjestyi hyvin nopealla aikataululla. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu_studiopsv
Rauhala sijaitsee rehevän Ainolan puiston kupeessa. Reijo kuvasi Johannan ja Villen häämuotokuvat Ainolan puistossa, josta pari siirtyi viereiseen Tuomiokirkkoon vihittäviksi ja sieltä ihan lähelle Rauhalaan. Hääpäivän aikatauluja ja kulkemisia helpottaa huomattavasti se, että päivän tapahtumapaikat ovat vain kiven heiton päässä toisistaan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu_studiopsv (1)
Johannan ja Villen hääpäivän tapahtumat valokuvasi Studio P.S.V:n valokuvaaja Jaakko Alatalo ensin kirkossa ja sitten Rauhalassa. Dokumentaarinen hääkuvaus ammattilaisen voimin varmistaa kunnon kuvat koko päivästä.
haakuvaus_oulu_studiopsv (2)
Rauhalan oma ammattitaitoinen keittiö valmistaa suussa sulavan päivällisen hääjuhlaasi. Buffet sijaitsee omassa tilassaan aivan juhlatilan vieressä. Valokuvaaja Jaakko Alatalo, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu_studiopsv (3)
Rauhalan suureen saliin mahtuu pöytäjärjestyksestä riippuen useita kymmeniä häävieraita. Myös alakerran muut salit on helposti yhdistettävissä saman hääseurueen käyttöön. Valokuvaaja Jaakko Alatalo, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu_studiopsv (4)
Kauniissa ja samalla kodikkaassa Rauhalassa on helppo viihtyä. Valokuvaaja Jaakko Alatalo, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu_studiopsv (5)
Näyttävä hääkakku kruunaa hääjuhlan. Valokuvaaja Jaakko Alatalo, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu_studiopsv (8)
Bändi tahdittaa Johannan ja Villen häävalssia Rauhalassa. Valokuvaaja Jaakko Alatalo, Studio P.S.V.
haakuvat_oulu20
Tämä miljööhääkuvaus tehtiin Rauhalassa tiistaina ennen hääpäivää.  Kun kuvaus tehdään ennakkoon, siihen on mahdollista keskittyä kaikessa rauhassa. Samalla hääpäivän ohjelma helpottuu, kun kuvaus on jo takanapäin. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
haakuvat_oulu14
Herkkä hääkuva Rauhalan vihreän salin tunnelmassa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
haakuvat_oulu17
Blogissa olevat kuvakollaasit teki Studio P.S.V:n kuvankäsittelijä kuvakirjoja varten. Yksilölliseen kuvakirjaan kokoamme hääkuvistanne tarinan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
haakuvat_oulu15
Hääkuva kuin unelma. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

Katso lisää Studio P.S.V:n hääkuvia miljöössä, studiossa ja dokumentaarisesti.

Varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultointiin.

Lisää Rauhalasta.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  palvelu@studiopsv.fi  |  (08) 379 289