Tervetuloa tutustumaan Studio P.S.V:n monipuoliseen kuvatuotevalikoimaan! Laajasta valikoimastamme löydät mm. eri kokoiset pöytä- ja seinäkuvat, erilaiset kansiot, useita kiitoskorttimalleja, upeat canvas- ja metallitaulut ja yksilölliset kuvakirjat sekä käsitellyt digitiedostot.

Kuvankäsittelijämme aukaisee jokaisen tilaamasi kuvan ja viimeistelee sen kuvankäsittelyssä.  Huolehdimme siitä, että tilaamiesi kuvien laatu vastaa loppuun saakka laatuvaatimuksiamme.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Tilaa kuvatuotteet nopeasti – saat jopa 10% alennuksen!

Saat nopean tilaajan alennuksen alla olevista kuvatuotehinnoista, kun teet tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa koevedosten julkaisemisesta. Edun saat fyysisistä kuvatuotteista, korkearesoluutiotiedostoista ja käsittelymaksusta.

- etusi on 5 %, kun tilauksen arvo on vähintään 150 e
- etusi on 10 %, kun tilauksen arvo on vähintään 600 e

Kuvankäsittely

Koevedokset ovat raakatiedostoja. Taitava ja huolellinen kuvankäsittelijämme aukaisee jokaisen tilaamasi kuvan koneellaan ja viimeistelee valokuvaajan työn kuvankäsittelyllä – aivan kuten retusoijat aikoinaan tekivät pimiössä. Meiltä ei lähde yhtään valokuvaa tuotantoon ilman huolellista kuvankäsittelyä.

Tästä käsittelytyöstä veloitamme retusointi- eli käsittelymaksun

7,90 e / otos

Käsittelymaksu koskee kaikkia kuvatuotteita: pöytä- ja seinäkuvia, kansioita, kiitoskortteja, canvas- ja metallitauluja, kuvakirjoja, kuvaboksia, seinäkalentereita, palapelejä, kuvamukeja ja joulupalloja sekä korkearesoluutiotiedostoja.

Käsittelymaksua ei peritä niistä kuvatilauksista, joissa kuvauksen hintaan sisältyy käsitellyt digitiedostot (esim. vihkimisen kuvat, hautajaiskuvat, häiden ja perhejuhlan tilannekuvat).

Kun tilaat samasta tiedostosta (otoksesta) eri kokoisia kuvia (esim. 50 kpl kiitoskortteja, 5 kpl 14×18 cm kuvia ja taulukuvan), käsittelymaksu peritään vain yhden kerran.

Kun tilaat samasta tiedostosta väri- ja mustavalkokuvia, käsittelymaksu peritään vain yhden kerran.

Käsittelymaksu sisältää:

  • värisävyjen säätö
  • kuvan lopullinen rajaus
  • näkyvien, yksittäisten finnien poisto
  • ihon kiiltojen vähentäminen
  • kuvasta riippuen softausta, vinjetointia yms. korostuksia
  • roskien yms. kuvaan kuulumattomien elementtien poistaminen
  • pienten luomien ja arpien poistaminen eri pyynnöstä
  • logon ja valokuvaajan signeerauksen lisääminen
                           

Huonosti istuvia vaatteita tai asusteita tai purkautunutta kampausta korjaamme lähtökohtaisesti eri maksua vastaan. Siksi on hyvä huolehtia jo ennen kuvausta, että vaatteet istuvat hyvin, asusteet ovat oikein päällä ja että kampaus on kunnossa.

Valokuvien erikoiskäsittelyt

Muut kuin peruskäsittelyyn sisältyvät kuvankäsittelyt, tunti á 80,00 e. Veloitus 15 minuutin sykkeissä. Erikoiskäsittelyssä esim. vaihdetaan tausta.

Värillinen elementti mustavalko- tai ruskeasävykuvassa á 15,00 e.

Kuvatuotteiden valmistuminen

Kuvatuotteet valmistuvat noin neljän viikon kuluessa kuvatilauksen jättämisestä. Ilmoitamme kuvien valmistumisesta erikseen. Kuvat maksetaan ennakkoon laskulla.

Toivomme, että noudat valmiit kuvat kuukauden kuluessa siitä, kun olemme lähettäneet viestin (email/txt-viesti) kuvien valmistumisesta. Halutessasi toimitamme valmiit kuvat sinulle postitse tai esim. autoon studion pihalla. Tällöin veloitamme postitustyöstä 10 e + postikulut.

Valokuvaajan tekijänoikeus

Studio P.S.V:n kuvaamien kuvien kopiointioikeus on vain Studio P.S.V:llä (paitsi ne kuvatiedostot, joista asiakas ostaa korkearesoluutiotiedoston mukana kuvan käyttöoikeuden).

Tekijänoikeuslain mukaan valokuvaajalla on myös oikeus kuviensa julkaisuun ja esittämiseen esitellääkseen työtään. Kuviamme julkaistaan Studio P.S.V.n tiloissa ja kanavissa nimettöminä, ellei muusta sovita. Mikäli et halua kuviasi julkaistavan, kerro siitä viimeistään kuvatilauksen yhteydessä.

Tekijänoikeuslain mukaan valokuvaan merkitään myös tiedot tekijästä. Liitämme kuviin kuvankäsittelyvaiheessa valokuvaajan sähköisen signeerauksen ja studion logon (ei koske korkearesoluutiotiedostoja). Signeeraus kertoo myös siitä, että valokuvaaja seisoo työnsä takana ja arvostaa sitä. Studio P.S.V:n valokuvaajan signeeraus on laadun tae.

Hinnat sis. alv 24 %. Oikeus hinnamuutoksiin pidätetään.