Yrityskuvaus – mainoskuvaus

Oululaisella valokuvaamo Studio P.S.V:llä on kolmenkymmenen vuoden kokemus yritysten ja organisaatioiden valokuvauksista. Vahvin osaamisen alueemme on yrityksen henkilökuvaukset – onhan Studio P.S.V. yksi Suomen eniten palkintoja keränneistä valokuvaamoista juuri henkilökuvauksissa.

Olemme saaneet palvella satoja kaiken kokoisia yrityksiä yksinyrittäjistä pörssiyhtiöihin.

Valokuvat yrityksen nettisivuilla luovat yrityksestä ensivaikutelman, josta syntyy silmänräpäyksessä vahva mielikuva yrityksestä. Millaisen ensivaikutelman sinun yrityksesi nettisivut, somekanavat, esitteet ja muut markkinoinnin ja myynnin mediat katsojassa synnyttävät?

Anna Studio P.S.V.n taitavien valokuvaajien auttaa antamaan yrityksestäsi oikea mielikuva, joka vahvistaa yrityksesi brändiä ja auttaa myyntityössä.

 

 

Yrityksen henkilökuvaus

Henkilökuviin panostaminen on nopea tapa vahvistaa yrityksen imagoa. Henkilökuvilla yritys saa kasvot, ja ammattitaitoisilla henkilökuvilla yritys saa osaavat ja ystävälliset kasvot.

Tyypillisesti työpaikoilla tarvitaan henkilökunnan kasvokuvia, ns. matrikkelikuvia, joilla on käyttöä nettisivuilla, käyntikorteissa, nimitysuutisissa, sähköpostin allekirjoituksessa, kulkukorteissa jne. Kymmenet yritysasiakkaamme ovatkin ottaneet matrikkelikuvauksen kiinteäksi osaksi yrityksensä rekrytointiprosessia.

Matrikkelikuvausten lisäksi tarjoamme myös laajempia kuvauspaketteja sekä kuvauksia studion lisäksi lokaatioissa. Kuvaamme henkilökuntakuvia paljon myös yritysten tiloissa joko lokaatio taustana tai pystyttämällä tilaan studiotaustan.

Tutustu tarkemmin

Avainhenkilöiden valokuvaus

Valokuvaamo Studio P.S.V:ssä räätälöimme yritysten kiireisille avainhenkilöille sopivat kuvauspaketit eri tarpeisiin. Kun yrittäjät, yrityksen johtajat ja päälliköt sekä hallituksen jäsenet varaavat kalenteristaan aikaa valokuvaukselle, on järkevää tehdä enemmän kuvia pidemmän ajan tarpeisiin.

Yrityksen avainhenkilöt tarvitsevat kuvia esimerkiksi vuosikertomukseen, tiedotteisiin ja lehtijuttuihin, esitteisiin, nettisivuille, PowerPoint-esityksiin, käyntikortteihin, somekanavien profiilikuvaksi jne.

Onko avainhenkilölle helpointa tulla kuvaukseen studioon vai se, että kuvaaja tulee työpaikalle? Olisiko tavetta kuvata myös avainhenkilön persoonaa esimerkiksi harrastusten parissa niin sanotussa lifestyle-kuvauksessa?

Studio P.S.V:n palkitut valokuvaajat tekevät myös upean muotokuvan yrittäjästä tai yrityksen voimahahmosta. Toimitamme ripustusvalmiin, kauniilla kehyksellä varustetun taulun joko organisaation seinälle tai lahjaksi avainhenkilölle itselleen.

Tutustu tarkemmin

Dokumentaarinen yrityskuvaus

Valokuvaamo Studio P.S.V:n dokumentaarinen yrityskuvaus on monipuolinen valokuvaus, jossa yritys saa paljon toiminnallisia kuvia käytettäväksi mm. yrityksen somekanavissa, blogissa ja nettisivuilla. Kuvauspaketin valokuvat viestivät energisestä ja asiansa osaavasta yrityksestänne.

Kuvauspaketti sisältää suunnitelupalaverin, jossa kirjaamme ylös yrityksesi tarpeet kuville ja sen, millaista viestiä kuvien toivotaan ilmentävän yrityksestäsi. Teemme dokumentaarisen yrityskuvauksen yrityksesi tiloissa. Kuvaamme kevyellä kuvaskalustolla luonnollisia työtilanteita kuvaussuunnitelman pohjalta.

Dokumentaarisella yrityskuvauksella markkinointia hoitavat henkilöt saavat pitkäksi aikaa yrityksenne kuvapankkiin perussiistejä kuvia, joilla voi nopeasti päivittää somekanavia tai nettisivuja.

Tutustu tarkemmin

Yksinyrittäjän kuvauspaketti

Valokuvaamo Studio P.S.V. tarjoaa yksinyrittäjille räätälöidyn oman kuvauspalvelun. Yksinyrittäjän kuvauspaketti on monipuolinen valokuvaus yksinyrittäjälle, jolla ei ole työntekijöitä. Yksinyrittäjän kuvauspaketin myötä saat pitkäksi aikaa siistejä kuvia käytettäväksi ennen kaikkea yrityksen nettisivuilla, somekanavissa ja blogissa.

Kuvauspaketin valokuvat viestivät asiantuntijabrändiä ja kertovat vakuuttavasti omasta liiketoiminnastasi. Teemme kuvauksen työpaikallasi tai esimerkiksi asiakkaasi luona yhdessä lokaatiossa. Teemme kuvauksen kevyellä kuvauskalustolla.

Tutustu tarkemmin

Yritystapahtuman kuvaus

Onko yrityksesi tai työpaikkasi järjestämässä juhlia tai asiakastilaisuutta? Tarvitsetko valokuvaajaa dokumentoimaan tärkeää vierailua, messuja tai firman virkistyspäivää?

Studio P.S.V:n kokeneet valokuvaajat kuvaavat kaikki yritystapahtumat ammattitaitoisesti. Olemme kuvanneet niin yksittäisiä tilaisuuksia kuin suuriakin usean päivän tapahtumia: jo useita kertoja esimerkiksi kolme päivää kestäneet, eri puolilla kaupunkia toteutetut Oulun yliopiston tohtoripromootiojuhlallisuudet.

Kun ammattivalokuvaaja hoitaa kuvauksen, työntekijät voivat keskittyä juhlaan ja vieraisiin ja kaikki tärkeät tilanteet tulee kuvattua. Tapahtumakuvauksen myötä organisaationne saa arvokasta kuvamateriaalia arkistoon, mutta tapahtumakuvilla on luonnollisesti käyttöä myös uutiskirjeissä, somekanavilla ja nettisivujen uutisissa.

Tutustu tarkemmin

Yrityksen tilakuvaus

Onko yrityksenne muuttanut uusiin tiloihin tai uudistanut entisiä tiloja? Rakentaako tai remontoiko yrityksenne tiloja, ja haluatte näyttää upeasta lopputuloksesta kuvia asiakkaillenne?

Ulkokuvat yrityksestä auttavat asiakasta löytämään perille. Houkuttelevat sisäkuvat madaltavat asiakkaan kynnystä astua sisään. Etenkin, kun yrityksen sisustukseen on panostettu, oikein valokuvatut interiöörikuvat yrityksen nettisivuilla tai esimerkiksi messumateriaaleissa vahvistavat yrityksen brändiä.

 

Tutustu tarkemmin

Tuotekuvat ja imagokuvat

Ammattitaitoisesti tehdyt valokuvat tuotteista ja firman toiminnasta auttavat myyntityössä ja samalla vahvistavat yrityksen brändiä.

Hyvin tehty tuotekuva kertoo tuotteesta faktaa ja herättää kiinnostusta tuotetta kohtaan. Verkkokaupassa tuotekuva on tärkein myynnin väline. Siksi kuvan laatu vaikuttaa suoraan myyntiin.

Imagokuvien idea on herättää mielikuvia ja luoda tunnelmia. Imagokuvilla voidaan luoda esimerkiksi fiiliksiä kotoisuudesta, paikallisuudesta tai kansainvälisyydestä. Kuvat voivat olla esimerkiksi asetelmallisia tai hyvinkin energisiä. Tyypillisesti imagokuvia tarvitaan esimerkiksi nettisivujen otsikkokuvina.

Ole yhteydessä, ja suunnitellaan yhdessä, mitä yrityksenne asiakkaiden tulisi tietää ja tuntea teidän yrityksenne toiminnasta ja palveluista ja kuinka valokuvin keinoin siitä voisitte kertoa.

Tutustu tarkemmin

Promokuvaus

Bändit, laulajat, artistit, taikurit ja muut esiintyvät taiteilijat sekä urheilijat: teemme valokuvaamo Studio P.S.V:ssä persoonalliset ja ammattitaitoiset promokuvat nettiin, keikkajulisteisiin ja muuhun mainos- ja tiedotuskäyttöön.

Kuvauksia teemme sekä studiossa että imagoosi sopivassa miljöössä.

Tutustu tarkemmin

Lehtikuvaus

Studio P.S.V:stä saat ammattivalokuvaajan ja toimittajan joko erikseen tai yhdessä. Olemme tehneet lehtijuttuja ja asiakaslehtiä yli 25 vuoden ajan.

Toimittaja, suomen kielen maisteri Raija Tuominen on paneutunut erityisesti tieteen popularisointiin, yritysaiheisiin ja henkilöjuttuihin. Kuvauksista vastaa joko valokuvaajamestari Reijo Koirikivi tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Tutustu tarkemmin