Studio P.S.V. on oululainen valokuvaamo, perheyritys, jonka omistavat aviopari valokuvaajamestari Reijo Koirikivi ja filosofian maisteri Raija Tuominen.

Yrittäjäparin lisäksi meillä työskentelevät vakituisina työntekijöinä ammattivalokuvaaja VAT Noora Slotte sekä kuvankäsittelijä, valokuvaaja Saara Kettunen.

Studio P.S.V. tarjoaa valokuvauspalveluja yksityisille ihmisille ja yrityksille sekä muille organisaatioille. Teemme kuvauksia sekä studiossa että missä tahansa studion ulkopuolella: kodeissa, yrityksissä, puistoissa, rannoilla, juhlapaikoissa jne.

Me emme myy valokuvaustarvikkeita emmekä valmista asiakkaiden kuvista kuvia. Keskitymme yksinomaan tekemään sellaisia valokuvia, jotka koskettavat.

Reijo Koirikivi

Valokuvaajamestari SVLM

050 3200 204

palvelu@studiopsv.fi

Tutustu

Noora Slotte

Ammattivalokuvaaja VAT

08 379 289

palvelu@studiopsv.fi

Tutustu

Saara Kettunen

Kuvankäsittelijä, valokuvaaja

08 379 289

tuotanto@studiopsv.fi

Tutustu

Raija Tuominen

Toimitusjohtaja, Toimittaja FM

050 3200 203

raija.tuominen@studiopsv.fi

Tutustu

Jokaisesta saa hyvän kuvan

Studio P.S.V:n motto on: Jokainen meistä on hyvän kuvan arvoinen ja jokaisesta saa aikaan hyvän kuvan. Sama motto toimii niin muotokuvauksissa kuin yrityskuvauksissakin; kun teemme yrityksen henkilökunnasta kunnon kuvat, kuvat vahvistavat koko yrityksen brändiä.

Studio P.S.V. on vakiinnuttanut asemansa Oulun seudun tunnetuimpana valokuvaamona. Voimme tarjota asiakkaillemme luotettavaa palvelua, joka perustuu kokemukseen ja vankkaan ammattitaitoon.

Studio P.S.V:n palvelut yksityisille ihmisille löydät valikon kohdista Muotokuvat ja Hääkuvat.

Studio P.S.V:n palvelut yrityksille löydät valikosta Yrityskuvaus.

Huomaa myös blogi, johon olemme koonneet lukuisia asiakas-caseja ja muuta mielenkiintoista asiaa kuvauksista.

Oli kuvaustarpeesi mikä tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Studio P.S.V:n lyhyt historia

Studio P.S.V. sai alkunsa kesällä 1994. Firman nimi oli Pohjois-Suomen viestintä ky (siitä kirjaimet P.S.V.). Teimme lehtijuttuja ja -kuvauksia sekä kokonaisia asiakaslehtiä, mm. ODL:n asiakaslehti Oodia.

Raija kirjoitti ja taittoi sekä hoiti lehtien painatukset ja jakelun, Reijo valokuvasi. Samaan aikaan Reijo kiinnostui yhä enemmän muotokuvauksesta. Hän kierteli kuvaamojen näyteikkunoita ja ihmetteli, miksi hääkuvissa ei näkynyt tunteita – kuitenkin kyseessä oli kuvauksen laji, joka kertoo kahden ihmisen välisistä fiiliksistä.

Reijo päätti ottaa homman haltuun. Hän opiskeli ja harjoitteli väsymättä. Kaikki sukulaiset ”pääsivät” harjoitusmalleiksi. Niinpä jo vuonna 1998 Reijon kuvaama hääkuva voitti pronssia Suomen ammattivalokuvaajat ry:n vuosikilpailussa ja seuraavana vuonna jo kultaa.

Sen jälkeen voittoja eri sarjoista on tullut lähes vuosittain. Kaksi kertaa Reijo on voittanut kisan pääpalkinnon eli hän on kaksinkertainen Vuoden Muotokuvaaja. Myös valokuvaajamme Noora on saavuttanut kisamenestystä. Menestys kertoo kunnianhimoisesta suhtautumisestamme valokuvausta kohtaan, mutta kaikkein tärkeintä on tyytyväisiltä asiakkailtamme saamamme palaute.

Muutaman mutkan kautta olemme päätyneet nykyisiin tiloihimme Lävistäjälle, jossa meillä on kaksi monipuolisesti varusteltua valokuvausstudiota ja lisäksi erillinen studio passikuvausta varten.

Töitä teemme huipputiimillä: päävastuun valokuvauksista kantavat Reijo ja Noora, ja Saara viimeistelee kuvat taitavalla ja huolellisella kuvakäsittelyllä. Raija pyörittää firmaa, hoitaa yhteyksiä yritysasiakkaisiin ja palvelee myymälässä. Meitä kaikkia yhdistää intohimo valokuvausta kohtaan.