Muotokuvaukset

Oululaisella valokuvaamo Studio P.S.V:llä on kolmenkymmenen vuoden kokemus eri ikäisten ihmisten muotokuvauksesta, vauvasta vaariin. Tällä sivulla on kooste valmiista kuvauspaketeistamme – mikäli et löydä niistä sopivaa, olethan yhteydessä ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat kuvaukset.

Voi hyvällä syyllä sanoa, että Studio P.S.V. on yksi Suomen palkituimmista muotokuvaamoista. Yrittäjä, valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on voittanut peräti kaksi kertaa Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n vuosikilpailun eli Vuoden Muotokuvaaja -palkinnon ja lukuisia sarjapalkintoja.

Myös ammattivalokuvaajamme Noora Slotte on kokenut ja taitava valokuvaaja. Molemmat ovat tykättyjä ja mukavia kuvaajia, joiden kanssa turhat jännittämiset unohtuvat.

Tällä sivulla kerromme myös muista palveluistamme yksityisille ihmisille: perhejuhlan valokuvaamisesta, passikuvauksesta ja cv-kuvauksesta.

 

 

kaksoset Studio P.S.V:n kuvassa

Lapsikuvaus

Studio P.S.V:n lapsikuvaus on kiireetön ja hauska leikkihetki studiossa, Olemme järjestäneet studioon mukavia kuvausympäristöjä pienten mittakaavalla. Varaamme kuvaukseen noin tunteroisen aikaa, joten pidämme myös taukoja.

Lapsikuvaus soveltuu parhaiten lapsille, jotka osaavat istua ja sitä isommille.

Tutustu tarkemmin

Kouluikäinen poika iloisena Studio PSV:n lapsikuvassa

Lapsikuvaus yli 6-vuotiaat

Tavallisin ikä kuvauttaa lapsi ammattikuvaajalla on yksi vuotta. Hyvä ikä sekin, mutta miksei kuvauttaisi lasta myös hieman isompana, jolloin valokuvaaja voi jutella lapsen kanssa kuvauksen aikana ja kuviin saadaan talteen aiempaa paremmin lapsen omaa persoonallisuutta.

Nopeasti kuvatut koulukuvat ovat ihana vuosittainen muisto. Tunnin mittaisessa lapsen muotokuvauksessa saadaan talteen enemmän.

Tutustu tarkemmin

Kaunis ylioppilastyttö istuu kaariselkäisessä puutuolissa ja hymyilee Studio PSV:n ylioppilaskuvassa

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus

Koulun loppuminen on iso muutos elämässä. Talletetaan yhdessä tämä hetki ammattitaitoisilla muotokuvilla, jotka kertovat persoonastasi. Studio P.S.V. tarjoaa useita erilaisia ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia – päätätpä lukion tai  valmistut ammattikoulusta, ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta.

Tutustu tarkemmin

4-henkinen perhe valkoisissa paidoissa Studio PSV:llä

Perhe- ja ryhmäkuvaus

Olipa perheesi pieni tai suuri, perhekuvaus on hauska yhteinen kokemus. Tilavaan studioomme mahtuu vaikka koko suku kuvaukseen.

Perhekuvista jää ihanat muistot siitä, kun lapset olivat pieniä, tai siitä, kun vanhemmat olivat vielä keskuudessamme. Lasten aikuistuessa perhekuvien arvo vain kasvaa.

Tutustu tarkemmin

Vastasyntynyt vauva äitinsä hellässä syleilyssä Studio PSV:n newborn-kuvassa

Newborn-kuvaus

Lapsen syntymä, elämän ihme. Me Studio P.S.V:ssä kuvaamme pienet vastasyntyneet vauvat mieluiten vanhemman sylissä, joka on turvallisin paikka lapselle. Taitavasti valaistut vauvakuvamme saavat sydämet sykkyrälle.

Tarjoamme myös Tervetuloa maailmaan -paketin, joka sisältää newborn-kuvauksen ja lapsikuvauksen edulliseen könttähintaan.

Tutustu tarkemmin

Mustavalkoinen rippikuva herkästi vasemmalle katsovasta pojasta Studio PSV:llä

Rippikuvaus

Rippikuva on muotokuva nuoresta aikuisuuden kynnyksellä. Parin vuoden päästä hän on jo eri ihminen. Siksi rippikuva tallentaa ainutkertaisia hetkiä ja tunnelmia.

Studio P.S.V:n taitava rippikuvaus sopii tietysti myös prometheus-kurssin käyneelle.

Tutustu tarkemmin

Ihana nuoripari halaa toisiaan Studio PSV:n parikuvassa

Parikuvaus

Studio P.S.V:n parikuvat kertovat läheisyydestä ja välittämisestä kuvattavia kunnioittaen, kuvattiin sitten nuoren parin kihlakuvia tai vanhemman parin kultahääkuvia. Parikuvaus voi olla myös yhteinen parikokemus ilman sen kummempaa syytä kuvaukseen.

Parikuvauksemme on tykätty lahja etenkin isovanhemmille. Kuvaamme halutessanne osana parikuvausta myös kummastakin erilliset kuvat.

Tutustu tarkemmin

Keski-ikäinen parrakas mies porseeraa Studio PSV:n kuvassa

Aikuisen muotokuvaus

Studio P.S.V:n muotokuvaus on kiireetön kuvaus, jossa leppoisan jutustelun lomassa taitava valokuvaaja hakee juuri sinulle sopivat valot ja kuvakulmat. Mukava kuvaustunnelma saa aikaan sen, että kuvissa tuntuu läsnäolo ja näkyy ainakin häivähdys persoonallisuuttasi.

Muotokuvaus voi liittyä esimerkiksi syntymäpäivään tai muuhun elämänmuutokseen, kuten eläkkeelle siirtymiseen. Voit myös tulla kokemaan ammattimuotokuvauksen ihan muuten vain ja saat itsestäsi ihanat kuvat omaksi ja läheisten iloksi.

Tutustu tarkemmin

Kiharatukkainen nainen Studio PSV:n beuatykuvassa.

Beauty Day

Beauty Day on valokuvaamo Studio P.S.V:n ja Tyylimanageri Auli Lukkarilan yhteinen palvelu ihanille naisille. Beauty Day sisältää taitavan kuvausmeikin, joka korostaa parhaita piirteitäsi, ja stailauksen sekä rauhallisen ja ammattitaitoisen muotokuvauksen.

Beauty Day on myös tykätty lahja vaimolle, äidille ja isoäidille.

Tutustu tarkemmin

Vakavailmeinen, arvokas tohtorikuva vaaleahiuksisesta naispuolisesta tohtorista tohtorin hattu päässään Studio P.S.V:n studiossa.

Tohtorikuvaus

Väitöskirjan laatiminen on pitkäaikainen ja sinnikkyyttä vaativa prosessi, joka huipentuu väitöstilaisuuteen ja karonkkaan tai yliopiston järjestämään tohtoripromootiojuhlaan. Näin suuri saavutus pitää ilman muuta ikuistaa taitaviin tohtorimuotokuviin, jotka tekee Studio P.S.V:n ammattitaitoinen valokuvaaja.

Tutustu tarkemmin

Lemmikkikuvaus

Studio P.S.V:n taitava lemmikkikuvaus ikuistaa rakkaan lemmikkisi komeisiin kuviin. Lemmikkien kuvaukset meillä tekee pääasiassa ammattivalokuvaaja Noora Slotte, viimeisen päälle eläinihminen itsekin. Noora tekee ihanat kuvat sekä koirista että kissoista. Myös muut lemmikit ovat tervetulleita kuvaukseen.

Tutustu tarkemmin

Pieni tyttö halaa vauvaa odottavan äitinsä vauvamahaa Studio PSV:n odotuskuvassa

Odotuskuvaus

Vauvan odotusaika on yksi elämän ikimuistoisista ajanjaksoista. Ikuista tämä onnentäyteinen aika kauniisiin odotuskuviin Studio P.S.V:ssä. Kuvauksessa voi olla mukana myös puoliso ja lapset.

Tarjoamme myös Baby shower -pakettia, joka sisältää odotus- ja newborn-kuvaukset erillisiä kuvauksia edullisemmin.

Tutustu tarkemmin

Blind Channel -bandi kuvattuna Studio PSV:n studiossa

Promokuvaus

Bändit, laulajat, artistit, taikurit ja muut esiintyvät taiteilijat sekä urheilijat: teemme valokuvaamo Studio P.S.V:ssä persoonalliset ja ammattitaitoiset promokuvat nettiin, keikkajulisteisiin ja muuhun mainos- ja tiedotuskäyttöön.

Kuvauksia teemme sekä studiossa että imagoosi sopivassa miljöössä.

Tutustu tarkemmin

Nainen vähissä vaatteissa sensuellissa boudoir-kuvassa Studio P.S.V:ssä.

Boudoir-kuvaus

Studio P.S.V:n sensuelli ja taitavasti tehty boudoir-kuvaus antaa sinulle ikimuistoisen kokemuksen ja upeat kuvat joko lahjaksi rakkaalle tai voimaannuttavaksi muistoksi itselle.

PSV:n boudoir-kuvat ovat taatusti yksilöllinen huomenlahja. Myös puolisot ovat lahjoittaneet kullalleen boudoir-kuvauskokemuksen – ja päässeet nauttimaan kuvista itsekin.

Tutustu tarkemmin

Nuori kaljupäinen mies nojaa vasemmalla kädellään seinään Studio PSV:n mallikansiokuvauksessa

Mallikansiokuvaus

Kiinnostaako mallin ura, oletko muotialalla kaupallista yhteistyötä tekevä somevaikuttaja tai haluaisitko kokea ihan muuten vain muotimaailman glamouria? Tervetuloa Studio P.S.V:n mallikansiokuvaukseen!

Tutustu tarkemmin

CV-kuvaus

Jokainen tarvitsee jossakin vaiheessa kunnollisen CV-kuvan itsestään – haluammehan näyttää cv:ssä parhaan itsemme. Studio P.S.V:n CV-kuvaus sopii hyvin, kun tarvitset edustavaa kuvaa cv:hen tai esimerkiksi nettisivuille, sähköpostin allekirjoitukseen, somen profiilikuvaksi tai vaikkapa seuranhakupalveluun.

Myös cv-kuvaukseen voit tilata kuvausmeikin.

Tutustu tarkemmin

Pieni vauva kastemekossa äidin sylissä, taustalla ristiäisvieraita

Perhejuhlan kuvaus

Studio P.S.V:stä saat taitavan valokuvaajan ikuistamaan perhejuhlasi: esimerkiksi ristiäiset tai nimiäiset, ylioppilasjuhlat, valmistujaisjuhlat, väitöskaronkan tai hautajaiset. Katso hääjuhlien kuvaamisesta toisaalta.

Kun juhlan kuvaa siihen täysin keskittyvä ammattivalokuvaaja, tulevat sekä tärkeät tilanteet että juhlan fiilis talletettua kuviin. Perheen oma väki ja vieraat voivat keskittyä juhlaan ja seurusteluun.

Tutustu tarkemmin

Passikuvaus

Studio P.S.V:ssä voit tulla passikuvaukseen ilman ajanvarausta. Studion edessä sijaitsevan maksuttoman parkkipaikan ansiosta kuvaus sujuu muutamassa minuutissa.

Toimitamme sääntöjen mukaiset passikuvat suoraan poliisin järjestelmään. Ajokorttia varten saat paperiset passikuvat odottaessa.

Tutustu tarkemmin