Studio P.S.V:ltä tunnelmalliset ja taitavat hääkuvat
Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Hääkuvaus on meillä Studio P.S.V:ssä ennen kaikkea välittämistä:

”Vain myötäeläen hääkuviin saa aitoa tunnetta ja kiintymystä. Tarvitaan myös herkkyyttä nähdä kuvattavan persoonallisuus ja taitoa löytää jokaisesta hänen kuvauksellisimmat piirteensä.”

Näin oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n yrittäjä, valokuvaajamestari Reijo Koirikivi luonnehtii PSV:n hääkuvausta.

*** *** ***

Hääkuvaus studiossa – täydellinen valon hallinta

Studiohääkuvauksen etuja ovat rauhallinen kuvausympäristö ja täydellinen valonhallinta. Kokeneet valokuvaajamme saavat aikaan tunnelmalliset, kauniit hääkuvat, joissa myös pukujen ja kampausten yksityiskohdat erottuvat.

Studiohääkuvaus on hyvä valinta myös silloin, kun aikataulu on kiireinen ja kuvaus halutaan tehdä hääpäivänä.

 

Tutustu tarkemmin ja varaa aika hääkuvaukseen studiossa

 

 

Hääpari suutelee valkoisen päivänvarjon alla Studio P.S.V:n kuvaamassa hääkuvassa

Hääkuvaus miljöössä tuo kuviin ympäristön ja luonnonvalon

Miljööhääkuvauksen kuvauspaikka voi olla ihan mitä vain puistosta torille, kirkosta meren rantaan, ravintolasta maalaismaisemaan. Miljöökuvauksen ehdoton etu onkin kuvausympäristö, joka antaa kuville ainutlaatuisen ilmeen.

Miljöökuvauksen yksi olennainen elementti on luonnonvalo, jota Studio P.S.V:n taitavat valokuvaajat osaavat myös hyödyntää.

Parhaat miljöömuotokuvat tehdään kauniin ilta-auringon valossa. Valon ja ajankäytön vuoksi suosittelemmekin miljööhääkuvauksen tekemistä ennakkoon koekampauspäivänä.

Tutustu tarkemmin ja varaa aika hääkuvaukseen miljöössä

 

Hääleikki, morsian nostaa kenkää Studio P.S.V:n dokumentaarisessa hääkuvassa

Dokumentaarinen hääkuvaus tallettaa hääpäivän aamusta iltaan

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa taltioimme hääpäivän tilanteita ja tunnelmia aamusta illan pikkutunneille saakka tai sopimuksen mukaan. Teemme teille kuvat, joiden kautta välittyvät niin vihkimisen kuin hääjuhlan tunnelmat mielenkiintoisia yksityiskohtia unohtamatta.

Voit valita sellaisen dokumentaarisen hääkuvauksen paketin, joka sisältää myös häämuotokuvauksen. Tai voit valita yhdistelmäpaketin, jossa häämuotokuvat kuvataan kaikessa rauhassa ennakkoon ja hääpäivänä voitte keskittyä juhlimiseen ja me juhlan tunnelman kuvaamiseen.

Tutustu tarkemmin ja varaa aika dokumentaariseen hääkuvaukseen

 

Nainen ja mies halaavat Studio P.S.V:n parikuvassa

Kihlajaiskuvaus / Save-the-date -kuvaus sopii vaikka hääkuvauksen harjoitukseksi

Studio P.S.V:n parikuvaus soveltuu mainiosti kihlajaiskuvaukseen. Ihana kuva myös hääkutsun ennakkoilmoituksessa eli save-the-date -kortissa on myös kaunis ja uniikki tapa ilmoittaa hääpäivästä hyvissä ajoin.

Myös parikuvauksia teemme sekä studiossa että miljöössä.

Tutustu tarkemmin ja varaa aika kihlakuvaukseen tai save-the-date -kuvaukseen

 

Boudoir-kuvat – uniikki huomenlahja

Kun mietit tulevalle puolisolle taatusti sykähdyttävää huomenlahjaa, sellainen on Studio P.S.V:ssä tehdyn taitavan boudoir-kuvauksen synnyttämät kuvat. Varaamme boudoir-kuvaukseen riittävästi aikaa, jotta ehdit tottua kameraan. Teemme kauniit ja sensuellit kuvat, joissa näkyy paljasta pintaa juuri niin paljon kuin itse haluat.

Boudoir-kuvauksessa valokuvaajan kokemuksella on erityinen merkitys, jotta kuvauksessa on helppoa ja luontevaa olla.

Kuvauksen hinta sisältää yhden 20×25 cm kuvan huomenlahjaksi. Voit myös tilata laajasta valikoimastamme eri hintaan esimerkiksi upean Kuvaboksin, joka sisältää 10 upeinta kuvaasi tyylikkäässä ja laadukkaassa laatikossa.

Tutustu tarkemmin ja varaa aika huomenlahjakuvaukseen