Hääkuvaus – taitoa ja tunnetta

Oululainen valokuvaamo Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo: tarjoamme hääkuvauksia sekä studiossa että miljöössä ja lisäksi dokumentaarista hääkuvausta.

Studio P.S.V. on myös Suomen palkituin hääkuvaamo – hääkuvamme on valittu jopa neljä kertaa Vuoden hääkuvaksi alan valtakunnallisessa kilpailussa ja lisäksi olemme saaneet lukuisia muita sijoituksia. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi ja ammattivalokuvaaja Noora Slotte ovat kokeneita ammattilaisia ja mukavia kuvaajia.

 

Monipuolinen palvelumme sisältää myös laajan valikoiman upeita kuvatuotteita. Kun hääkuvanne kuvataan meillä Studio P.S.V:ssä, voit tilata kuvistasi helpon OmaPSV-ohjelmamme kautta esimerkiksi upean kuvakirjan, jossa parhaat hääkuvanne säilyvät sukupolvelta toiselle. Lisäksi valikoimassamme on erilaisia, sävyt hienosti toistavia tauluja, kansioita, kiitoskortteja ja paljon muuta. Teidän tarvitsee vain valita kuvat, me teemme kaiken muun.

 

Blogissamme on kymmeniä tarinoita meillä Studio P.S.V:ssä hääkuvauksessa käyneiden kokemuksia ja kuvia eri häänviettopaikoissa. 

Hääkuvaus studiossa sopii kiireisempäänkin aikatauluun

Studiohääkuvauksen etuja ovat rauhallinen kuvausympäristö ja täydellinen valonhallinta. Kokeneet valokuvaajamme saavat aikaan tunnelmalliset, kauniit hääkuvat, joissa myös pukujen ja kampausten yksityiskohdat erottuvat.

Studiohääkuvaus on hyvä valinta myös silloin, kun aikataulu on kiireinen ja kuvaus halutaan tehdä hääpäivänä.

 

Tutustu tarkemmin

Hääkuvaus miljöössä mieluiten ajan kanssa

Miljööhääkuvauksen kuvauspaikka voi olla ihan mitä vain puistosta torille, kirkosta meren rantaan, ravintolasta maalaismaisemaan. Miljöökuvauksen ehdoton etu onkin kuvausympäristö, joka antaa kuvilla ainutlaatuisen ilmeen. Miljöökuvauksen yksi olennainen elementti on luonnonvalo, jota Studio P.S.V:n taitavat valokuvaajat osaavat myös hyödyntää.

Parhaat miljöömuotokuvat tehdään kauniin ilta-auringon valossa. Valon ja ajankäytön vuoksi suosittelemmekin miljööhääkuvauksen tekemistä ennakkoon koekampauspäivänä.

Tutustu tarkemmin

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa taltioimme hääpäivän tilanteita ja tunnelmia aamusta illan pikkutunneille saakka tai sopimuksen mukaan. Teemme teille kuvat, joiden kautta välittyvät niin vihkimisen kuin hääjuhlan tunnelmat mielenkiintoisia yksityiskohtia unohtamatta.

Tutustu tarkemmin

Kihlajaiskuvaus / Save-the-date -kuvaus

Studio P.S.V:n parikuvaus soveltuu mainiosti kihlajaiskuvaukseen. Ihana kuva myös hääkutsun ennakkoilmoituksessa eli save-the-date -kortissa on myös kaunis ja uniikki tapa ilmoittaa hääpäivästä hyvissä ajoin.

Myös parikuvauksia teemme sekä studiossa että miljöössä.

Tutustu tarkemmin

Boudoir-kuvat uniikki huomenlahja

Kun mietit tulevalle puolisolle taatusti sykähdyttävää huomenlahjaa, sellainen on Studio P.S.V:ssä tehdyn taitavan boudoir-kuvauksen synnyttämät kuvat. Varaamme boudoir-kuvaukseen riittävästi aikaa, jotta ehdit tottua kameraan. Teemme kauniit ja sensuellit kuvat, joissa näkyy paljasta pintaa juuri niin paljon kuin itse haluat. Boudoir-kuvauksessa valokuvaajan kokemuksella on erityinen merkitys.

Kuvauksen hinta sisältää yhden 20×25 cm kuvan huomenlahjaksi. Voit myös tilata laajasta valikoimastamme esimerkiksi upean Kuvaboksin, joka sisältää 10 upeinta kuvaasi tyylikkäässä ja laadukkaassa laatikossa.

Tutustu tarkemmin