PSV:lle jälleen kisamenestystä

Oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n ammattivalokuvaaja Noora Slotte selvitti tiensä Finnish Photo Awards 2024 finaaliin sekä Children- että Wedding-sarjassa ja sai kunniamaininnat.

Finnish Photo Awards eli FPA on valokuvausalan tärkein kansallinen kilpailu, jossa toimii kansainvälinen tuomaristo. Kilpailun järjestää vuosittain Suomen ammattivalokuvaajat ry.

Tuomaristo valitsi finaaliin kunkin sarjan 10 parasta kuvaa lähes tuhannen kilpailuun lähetetyn kuvan joukosta.

Tämä on jo neljäs kerta, kun Nooran kuvat ovat sijoittuneet FPA-kilpailun finaaliin.

Kaksoset mustavalkoisessa lapsikuvassa Studio P.S.V:llä
Tämä ihana kuva kaksosista sijoittui Finnish Photo Awards 2024 Children-sarjan 10 parhaan kisakuvan joukossa finaaliin ja sai kunniamaininnan. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Mustavalkoinen hääkuva, jossa hääpari halaa toisiaan Studio P.S.V:n studiossa
Tämä upea sähköinen hääkuva sijoittui Finnish Photo Awards 2024 Wedding-sarjan finaaliin 10 parhaan kisakuvan joukossa ja sai kunniamaininnan. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Tämä hääkuva jäi muutaman pisteen päähän finaalipaikasta ja sai kunniamaininnan. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Studio P.S.V. tarjoaa moneen kertaan palkittua valokuvausosaamista

Nooran oppi-isä, PSV:n yrittäjä valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on ylpeä Nooran saavutuksista. Kisamenestyksellään Noora seuraa Reijon jalanjälkiä, sillä Reijo on saavuttanut FPA-kilpailussa ja sitä edeltäneessä Vuoden Muotokuvaaja -kilpailussa palkintosijoja kolmella eri vuosikymmenellä.

Reijo on voittanut kaksi kertaa Vuoden Muotokuvaaja -kisan pääpalkinnon yhtenä harvoista valokuvaajista koko Suomessa.

Studio P.S.V:n valokuvaajat Reijo ja Noora pitävät kilpailuihin osallistumista osana ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. Kilpaileminen antaa työhön lisäbuustia, ja kisojen myötä saatu tuomaripalaute myös luetaan tarkkaan.

Kaikkein tärkeintä valokuvaajan työssä on kuitenkin se, että asiakkaamme, PSV:hen luottavat tuhannet ihmiset tykkäävät kuvistaan ja tavastamme työskennellä. Myös kisakuvamme ovat normaaleja asiakastöitä, eivät erikseen kilpailua varten tehtyjä – mikä sekin on tietysti ihan ok.

Katso lisää Studio P.S.V:n kilpailumenestyksestä tästä linkistä.

 

Studio P.S.V. – Elämäsi kuvat jo 30 vuotta.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu  |  08 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  |  @studiopsv