Taitava ylioppilaskuvaus

Lukion tai ammattiin valmistavan koulun päättyminen on iso elämänmuutos. Ikuista tämä aika taitavilla ylioppilas- ja valmistujaiskuvilla oululaisessa valokuvaamo Studio P.S.V:ssä! Moneen kertaan palkitun Studio P.S.V:n ammattitaitoinen ja silti rennonhauska valokuvaus nostattaa juhlan tuntua entisestään. Lisäksi saat muistoksi upeat kuvat!

Varaa aika ylioppilaskuvaukseen tai valmistujaiskuvaukseen.

Tai soita numeroon 08 379 289.

Ylioppilaskuvaus studiossa

Studio P.S.V:n suosituin yliopiilas- ja valmistujaiskuvaus YO II kestää noin tunnin. Saat halutessasi sekä lähi-, puolivartalo- että kokovartalokuvia, lakin kanssa ja ilman, tarvittaessa eri taustoilla. Saat monipuolisen sarjan koekuvia, joista on helppo tilata esimerkiksi kolmen kuvan kansio tai 10 kuvan Kuvaboksi. Kuvat valokuvaajamestari Reijo Koirikivi.
Tyypillisesti yo-kuvauksessa käytetään kuvauskukkana ruusua, mutta voit hyvin ottaa kuvaukseen mukaan myös lempikukkasi. Valokuvaaja Noora Slotte Studio P.S.V.
Maisterin paperit suoritettuna. Ikuista sinäkin koulun päättyminen taitaviin valokuviin Studio P.S.V:ssä. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi.
Meillä Studio P.S.V:ssä on laaja taustavalikoima. Niinpä saamme aikaan hienoja kuvia, joissa kaikki mätsää. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Kun käytämme ylioppilaskuvaukseen riittävästi aikaa, ehdit tottua kuvaamiseen ja saamme aikaan luontevia ja taitavasti valaistuja kuvia. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Luottavainen katse, kauniit valot, vahva läsnäolon tuntu – juuri muuta ei tarvita onnistuneeseen ylioppilaskuvaan – mutta siinä onkin jo paljon! Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tuore sähköasentaja halusi juhlia ammattiin valmistumista kunnon kuvauksella. Hän toivoi tyylikkäitä valmistujaiskuvia ja sai sellaiset. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
ylioppilaspoika istuu ja pitää polvellaan sähkökitaraa
Studio P.S.V:n YO II- ja YO de Luxe- kuvauksiin voit ottaa mukaan myös harrastusvälineesi, esimerkiksi soittimen tai urheiluvälineen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
ylioppilaspoika nojailee seinään ja katsoo kädessä olevaa ylioppilaslakkia
Meillä Studio P.S.V:ssä on kaksi hyvin varusteltua muotokuvausstudiota. Toinen niistä on huonemainen, joten siinä voidaan kuvata esimerkiksi tämäntyyppistä rentoa nojailua. Facebookissa joku kommentoi kuvaa: ”ihan kuin muotikuva”. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Ylioppilaskuvaus miljöössä

Ulko- tai sisämiljöö luo ylioppilaskuvaan omanlaisensa tunnelman ja omanlaisensa ilmeen – ihan heti ei törmää samanlaisiin kuviin muualla.

Koska miljöökuvaukseen on hyvä varata hieman enemmän aikaa, suosittelemme, että kuvaus tehtäisiin joko hyvissä ajoin ennen lakkiaisia tai lakkiaisten jälkeen.

Kesällä miljöökuvaus on helpompaa ja mahdollisia kuvauspaikkoja runsaasti puistosta vaikkapa meren rantaan.

Ainolan puisto tarjoaa monipuolisen kuvausmiljöön yo- ja valmistujaiskuvauksille. Kuvauspaikka studion lisäksi voi olla myös esimerkiksi koulu, meren ranta tai kaupunki. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Ainolan puisto on suosittu ja monipuolinen miljöökuvauksen kuvauspaikka. Voit varata itsellesi oman, pidemmän kuvausajan miljööseen tai voit hyödyntää Puistokuvauspäivän edullisempaa kuvausta. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
ylioppilaskuvaus_oulu066
Miljöökuvaus voidaan hyvin tehdä myös sisällä, vaikka koulussa, kuten tämä kuva. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Studio P.S.V:n mukavat ja ammattitaitoiset valokuvaajat

Me Studio P.S.V:ssä laitamme itsemme täysillä likoon, jotta saat ikimuistoiset kuvat! Studio P.S.V:ssä sinut valokuvaa teknisesti taitava valokuvaaja, jonka kanssa on kiva kuvata ja helppo olla eli Reijo tai Noora.

Kuvankäsittelijämme viimeistelee jokaisen tilaamasi kuvan taitavalla kuvankäsittelyllä.

Koirikiven REIJO on yksi koko Suomen palkituimmista muotokuvaajista, Vuoden Muotokuvaaja 2002 ja 2004. Reijo on koulutukseltaan valokuvaajamestari SVLM, Oulun ainoa sellainen. Reijo on toinen Studio P.S.V:n yrittäjistä, rautainen ammattilainen 29 vuoden kokemuksella. Ja rento tyyppi, joka saa jäyhemmänkin kuvattavan rentoutumaan.

 

Slotten NOORA on työskennellyt meillä Studio P.S.V:ssä jo yli kymmenen vuotta. Noora on myös koulutettu ammattivalokuvaaja VAT ja helposti lähestyttävä tyyppi, jolla on hymy herkässä.

Studio P.S.V. tarjoaa maksuttoman parkin ja erillisen pukuhuoneen

Studio P.S.V:n asiakkaat saavat ajaa autonsa maksuttomaan parkkiin ihan studion eteen eli juhlavaatteissakin meille on helppo tulla. Halutessasi voit vaihtaa juhlakamppeet päällesi myös studiolla, sillä meillä on erillinen pukuhuone vaatteiden vaihtoa ja meikkausta varten.

Jos sinulla on saattaja mukana kuvauksessa, hänkin viihtyy meillä hyvin. Asiakastilamme on sisustettu sohvaryhmin, jossa odottelu sujuu mukavasti vaikka kuvia katsellen.

Tämä ylioppilaskuva on jo muutaman vuoden takaa, mutta edelleen yksi Reijon suosikeista. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Mitä ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus maksaa? Mitä hinta sisältää?

STUDIOKUVAUKSET

YO I -kuvaus 70 e

 • noin 15 minuutin kasvo/puolivartalokuvaus
 • vähintään 15 koevedosta sähköisesti
 • laaja valikoima ihania kuvatuotteita, jotka voit tilata netin kautta (eri hinnasto)
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)

YO II -kuvaus 99 e

 • tunnin mittainen kuvaus (lakkiaispäivänä  45 min)
 • kymmeniä koekuvia, joita pääset katsomaan netin kautta
 • laaja valikoima ihania kuvatuotteita, jotka voit tilata netin kautta (eri hinnasto)
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)

YO II Kansiopaketti 179 e

 • muuten kuten YO II, mutta sisältää lisäksi kolmen kuvan kansion käsittelyineen

YO de LUXE 230 e

 • suunnittelupalaveri
 • 1 – 1,5 tunnin kuvaus, vaihtelevat kuvakulmat
 • kymmeniä koevedoksia, jopa sata
 • 1 kpl 20×25 cm kuva
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)

MILJÖÖKUVAUKSET

Yo-kuvaus miljöössä 150 e 

 • n. 1 t mittainen kuvaus
 • kymmeniä koekuvia (jopa 100), joita pääset katsomaan netin kautta
 • laaja valikoima ihania kuvatuotteita, jotka voit tilata netin kautta (eri hinnasto)
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)
 • km-korvaus 1,40 e/km tai 13 e

Kesäinen yo/valmistujaiskuvaus Ainolan puistossa teemapäivänä 5.6.2024  75 e

 • kuvausaika noin 30 min
 • sis. väh. 30 koekuvaa nettipalvelussamme, jossa voit tilata kuvatuotteita (eri hinnasto)
 • PSV-Galleria tilatuista kuvista ensitilauksessa maksutta
mustavlkoinen ylioppilaskuva pojasta jyrkillä valoilla kuvattuna
Tämä ylioppilaskuvaus tehtiin ns. kovilla valoilla, ja lopputulos on huikea. Kuin elokuvasta. Jos tämäntyyppiset kuvat kiinnostavat, varaa YO de Luxe.  Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Miljöökuvauksen paikka voi olla myös kotona tai vaikkapa koulussa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
YO II -kuvauksessa on aikaa tehdä monenlaisia kuvia, myös halutessasi niin, että lakki ei olekaan päässä. Silloin joissakin kuvissa näkyy myös hiukset. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kuvauskukat ja muut lisäpalvelut

Kun varaat aikaa yo- tai valmistujaiskuvaukseen Studio P.S.V:hen, voit samalla tilata kuvaukseen kuvauskukan, joka odottaa studiolla valmiina. Kuvauskukka voi olla esimerkiksi tällainen hauska muutamasta narsissista koottu ”kukka”. Muut vaihtoehdot ovat ruusu ja gerbera. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
 • kun varaat kuvausajan, voit samalla tilata kuvauskukan, joka odottaa studiolla nimelläsi varustettuna, kun tulet kuvaukseen. Kukka jää sinulle. Sen hinta on studiolle toimitettuna 13 e
 • kukan voit valita seuraavista: ruusu, gerbera tai kolmesta neilikasta sidottu tiukka kimppu pitkällä varrella

Kauniit ja kestävät kukat toimittaa Kukkakauppa Kanerva .

Voit halutessasi yhdistää yo-kuvaukseesi myös kuvauksen kaverin tai lemmikin kanssa. Usein ylioppilaskuvauksen yhteyteen sovitaan myös perhekuvaus.

 • lemmikki tai ystävä mukaan kuvaukseen 45 e
 • perhekuvaus ylioppilaskuvauksen ohessa 65 e
Perhekuvaus ylioppilaskuvauksen yhteydessä on kiva yhteinen kokemus perheelle tai vaikkapa sisaruksille. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Upeat kuvatuotteet ja huippukuvankäsittely ylioppilaskuvillesi

Studio P.S.V:n asiakkaana pääset valikoimaan kuvasi laajasta kuvatuotevalikoimastamme. Kaikki ihanat kuvatuotteet saat loppuun asti viimeisteltyinä kauniista kiitoskorteista tarinallisiin kuvakirjoihin, kehystetyistä pöytäkuvista canvas-tauluihin. Sinä valitset kuvat ja me teemme kaiken muun!

Kaikki valitsemasi kuvat käsittelee huolellisesti taitava kuvankäsittelijämme. Kuvankäsittelyn ansiosta kuvasi saavat huolitellun viimeisen silauksen.

Tämä ihana kuvakirjamme Carin soveltuu loistavasti ylioppilaskuviin. Kansikuvan lisäksi kirjaan mahtuu 10 pystykuvaa. Myös vaakakuvat ovat mahdollisia ja ne toimivatkin hienosti – silloin kuvia mahtuu luonnollisesti vähän vähemmän.

Varaa kuvausaika Studio P.S.V:n yo- ja valmistujaiskuvaukseen

 • netissä – mikäli nettivarauksessa ei löydy haluamaasi aikaa, soita!
 • soita (08) 379 289

 

Haluatko kysyä jotain: palvelu@studiopsv.fi

Katso koko upea yo- ja valmistujaiskuviemme galleria.

Tervetuloa hauskaan ja taitavaan yo- ja valmistujaiskuvaukseen Studio P.S.V:hen! Tämän upean, 40-50-luvun tunnelmaan meidät vievän yo-kuvan viimeistelyssä käytimme avuksi tekoälyä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V. – Elämäsi kuvat.

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11, Lävistäjä  |  Oulu  | (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi | @studiopsv