”Aivan mahtavat kuvat”

Ouluun avattiin keväällä Euroopan johtavan keittiövalmistajan Noblessan myymälä. Tarjolla on huippulaaja valikoima tuotteita, joiden testaus on myös aivan omaa luokkaansa. Studio P.S.V. sai ilon valokuvata kauppiasparin ja henkilöstön kuvat nettiin ja muuhun markkinointiviestintään.

Noblessa-keittiöiden valmistaja Nobilia on yli 70 vuotta vanha saksalainen perheyritys. Tehtaita sillä on tällä hetkellä Saksassa kaksi, ja niistä valmistuu joka arkipäivä noin 3300 yksilöllisesti valmistettua keittiötä asiakkaille. Näin ollen Nobilia on Euroopan suurin laadukkaiden keittiöiden valmistaja. Keittiöitä myydään 70 eri maassa.

”Nobilia on ainoa eurooppalainen keittiövalmistaja, jolla on oma testi- ja tutkimuslaboratorio”, Oulun myymälän kauppias Heikki Träskilä kertoo.

”Laboratoriossa tehdään jatkuvaa testausta materiaaleihin ja mekanismeihin, joita tuotannossa käytetään. Kun meidän keittiöitä verrataan muihin ns. merkkikeittiöihin, meillä on tekniseltä laadultaan ylivoimaisesti paras keittiö.”

”Nobilialla on myös oma suunnitteluosasto, joka suunnittelee ovimalleja, kuoseja ja värejä mallistoomme. Tämän johdosta meillä on valikoimissa omat ovimallit, joita ei ole myynnissä muissa keittiömyymälöissä. Tästäkin syystä Noblessa erottuu muista.”

Anne ja Heikki Träskelällä on 30 vuoden kokemus keittiökauppiaina. Talvella 2018 he avasivat Euroopna johtavan keittiövalmistajan Noblessa-keittiöiden myymälän Ouluun. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Anne ja Heikki Träskilällä on 30 vuoden kokemus keittiökauppiaina. Talvella 2018 he avasivat Euroopan johtavan keittiövalmistajan Noblessa-keittiöiden myymälän Ouluun. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Valokuvaajan persoonalla suuri vaikutus kuvien onnistumiseen

Heikki Träskilä vetää Noblessan Oulun myymälää yhdessä vaimonsa Anne Träskilän kanssa. Pariskunnalla on vahva, noin 30 vuoden kokemus ja osaaminen keittiöiden sekä sisustustuotteiden myynnistä ja remontoinnista. Noblessan lisäksi myymälän valikoimiin kuuluvat Stirpe-säilytysjärjestelmät ja liukuovet sekä Italialaiset Scap-tuolit.

Uuden myymälän myötä Noblessan yrittäjät halusivat uusia myös markkinoinnissa käytettävät henkilökuvat. Valokuvaajaksi he valitsivat Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikiven.

Kauppiaspari tykkäsi kovasti sekä kuvaustilanteesta että kuvista. Heikki Träskilä kertoo:

”Kiitos kuvista. Ne ovat tosi hienoja. Olen jopa itseeni tyytyväinen.  Kyllähän Reijo sai välillä jopa minut rentoutumaan. Aivan mahtava kuvaaja ja vielä ne jutut… Eihän niitä voinut nauramatta kuunnella. Tosi mukava kuvaus. Annen kanssa puhuttiin, että kuinka suuri merkitys on kuvaajalla tuollaisessa kuvaustilanteessa, ja miltä kuvattavista tuntuu olla siinä kameran toisella puolella.”

"Olin jopa itseeni tyytyväinen", yrittäjä Heikki Träskelä kommentoi uusia valokuvia ja viittasi useimmille meistä niin tyypilliseen jännittämiseen kuvauksessa. Nyt ei tarvinnut jännittää. Valokuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
”Olin jopa itseeni tyytyväinen”, yrittäjä Heikki Träskilä kommentoi uusia valokuvia ja viittasi useimmille meistä niin tyypilliseen jännittämiseen kuvauksessa. Nyt ei tarvinnut jännittää. Valokuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Yrityksen tiloissa henkilökuviin omaleimaisuutta

Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on erittäin iloinen kauppiasparin myönteisestä palautteesta:

”Paljon kiitoksia luottamuksesta! Ihmisten valokuvaaminen on aina yhteistyötä. Paras lopputulos syntyy silloin, kun luottamus ja kommunikaatio pelaa.”

Reijo oli iloinen siitä, että sai kuvata Noblessan uudet henkilökuvat nimenomaan myymälän tiloissa:

”Yrityksen ympäristö antaa kuville heti yrityksen näköisen ilmeen. Noblessan valoisa ja hyvännäköinen myymälä oli täydellinen ympäristö kuvauksille.”

Kun yrityksen henkilöstökuvaus tehdään yrityksen tiloissa, on siinä myös se etu, ettei henkilökunnan tarvitse liikkua mihinkään eikä keskeyttää työtään kuin kuvauksen ajaksi.

Anne Träskelä hoitaa Oulun Pakkahuoneenkadulla toimivan Noblessa-keittiöiden myyntiä yhdessä yrittäjäpuolisonsa kanssa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Anne Träskilä hoitaa Oulun Pakkahuoneenkadulla toimivan Noblessa-keittiöiden myyntiä yhdessä yrittäjäpuolisonsa kanssa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Brändiä vahvistavat henkilökuvat yritykselle

Tämän päivän visuaalisessa maailmassa kuvien merkitys on todella suuri. Kuvia katsotaan paljon – enemmän ihmiset katsovat kuvia kuin lukevat tekstejä.

Toisaalta kuva luo hyvin nopeasti jonkinlaisen ensivaikutelman. Silmänräpäyksessä kuva luo kuvattavasta kohteesta mielikuvan katsojan silmissä.

Näistä syistä johtuen nyt jos koskaan yrityskuviin kannattaa panostaa. Teknisesti ammattitaitoiset ja sisällöltään mielenkiintoiset yrityskuvat vahvistavat yrityksen brändiä. Vastaavasti amatöörimäiset kuvat heikentävät vahvaakin brändiä – ihminen pakkaa uskomaan sitä, mitä näkee.

Henkilökuvat ovat yrityksen markkinoinnissa erityisen tärkeitä siksi, että juuri ne antavat yritykselle kasvot.

Myös myyjäksi Noblessalle rekrytoitu Marko Moisanen on kokenut keittiöasiantuntija. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Myös myyjäksi Noblessalle rekrytoitu Marko Moisanen on kokenut keittiöasiantuntija. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Pyydä tarjous yrityskuvauksesta!

Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous yrityksesi henkilöstön valokuviin joko studiossa, yrityksesi tiloissa tai muussa sopivassa lokaatiossa.

Henkilöstön lisäksi Studio P.S.V:n taitavat valokuvaajat kuvaavat yrityksen toimintaa, tiloja, tuotteita ja tapahtumat.

  • soita (08) 379 289 tai Raijalle 050 3200 203
  • mailaa palvelu@studiopsv.fi tai Raijalle raija.tuominen@studiopsv.fi
  • pyydä tarjous netin kautta

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi