Ammattikuvilla erotut

Suomen johtava Apple-kauppias ja yrityksille kokonaisia ICT-ratkaisuja rakentava ja huoltava Musta Pekka uudisti toimistonsa Oulussa. Työn suunnitteli ja toteutti Sisu Interior. Studio P.S.V. sai ilon valokuvata viihtyisät ja modernit tilat referenssikuviksi suunnittelijan markkinointiviestintään.

yrityskuvaus_oulu325
Musta Pekka sai uudistetun toimistotilan Sisu Interiorin avulla.

Oululaisen, valtakunnallisesti tunnetun Musta Pekan toimistotilat kaipasivat uutta ilmettä. Useasta eri huoneesta koostuneeseen perinteiseen ja ilmeeltään vanhahtavaan konttoriin haluttiin avara ja modernin viihtyisä ilme.

Uudistuksen suunnitteli ja toteutti Sisu Interior. Musta Pekan logon silinterihattu toimi suunnittelun lähtökohtana ja inspiraation lähteenä. Tilaan haettiin tyylikkyyttä ja selkeyttä, jota sopivasti rikottiin eri elementeillä, kasveilla ja keltaisella värillä. Ennen kaikkea tilasta piti saada toimiva ja viihtyisä työtila.

Avokonttorin työpisteet tehtiin asiakkaan toiveesta suomalaisen Havuun design-mallistosta. Havuulta tilattiin myös äänieristetty neuvotteluhuone, joka oli helppo sijoittaa avotilaan; neukkari on valmis moduuli sähköineen ja ilmastointeineen.

yrityskuvaus_oulu322
Työpisteet ja takana näkyvä äänieristetty neuvottelutila ovat suomalaisen Havuu-yrityksen mallistoa.

Aitoa jäkälää koko seinä

Puurakenteiset työpisteet iloisen keltaisine työtuoleineen luovat toimistoon vihtyisyyttä. Erityisen ylpeä sisustussuunnittelija Suvi Salmenkaita on  ideoimastaan jäkäläseinästä:

”Olin törmännyt eräässä aiemmassa projketissa jäkälän käyttämiseen sisustuksessa. Muistin sen, kun mietimme, miten saisimme näyttävyyttä heti sisääntuloon.”

yrityskuvaus_oulu321
Jäkälän avulla Musta Pekan toimiston sisäänkäynnistä saatiin erityisen näyttävä. Jäkälä säilyy seinässä myös kuivuessaan, mutta suihkuttamalla seinää silloin tällöin saadaan jäkälä pysymään pehmeänä.
yrityskuvaus_oulu323
Elävät kasvit täyttävät jonakin päivänä koko seinän. Kuvausta varten kasvit valaistiin erikseen.

Hauska elementti toimistossa on myös pyöreä sohva. Korkean selkänojansa ansiosta sohvalla istuijille tulee tunne suljetusta tilasta, jossa on kiva vaihtaa ajatuksia. Suvia ilahduttaa erityisesti se, että aina, kun hän on käynyt toimistossa, sohvalla on porukkaa tai ainakin joku tekemässä töitä.

yrityskuvaus_oulu324
Sohvanurkkauksesta on tullut yksi Musta Pekan työntekijöiden lempipaikoista.

Musta Pekan pääomistaja ja toimitusjohtaja Jussi Patopuro on erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja Sisu Interiorin työskentelyyn:

”Sisulla on innovatiivinen porukka. He tekevät työtään kovalla käytännönläheisellä orientaatiolla.”

Tilakuvaus vaatii osaamista ja oikeat välineet

Musta Pekan uudistuneen toimiston valokuvasi ammattivalokuvaaja Studio P.S.V:stä.  Sisun Suvi Salmenkaita koki ahaa-elämyksen seurattuaan ammattilaisen työskentelyä jonkin aikaa.

”Ymmärsin, miten tärkeää tämäntyyppisessä valokuvauksessa on se, että kuvaajalla on osaaminen ja tarvittavat laitteet esimerkiksi paikalla olevan valon hallintaan. Valokuvaajalla pitää olla ratkaisut vaikkapa siihen, jos luonnonvalo tulee väärästä suunnasta, luonnonvaloa ei ole ollenkaan tai valo on väärän väristä.”

”Saimme tosi hyvät kuvat”, Suvi kiittää.

yrityskuvaus_oulu326
Toimiston hillittyä värimaailmaa ja tyylikkäitä linjoja rikkovat sopivasti muun muassa elävät kasvit.

Hyvillä yrityskuvilla aina tarvetta

Sisu Interior käyttää Musta Pekan tilojen uudistuksessa kuvattuja valokuvia muun muassa omassa blogissaan, yrityksen some-kanavien päivityksissä, nettisivuillaan, PowerPoint-esityksissä ja muissa myynti- ja markkinointimateriaaleissa.

Jokainen yritys tarvitsee tänä päivänä valokuvia näkyäkseen eri medioissa. Onko sinun yritykselläsi tai työpaikallasi kunnon kuvia käytettäväksi some-postauksiin ja myyntimateriaaleihin?

Mitä tahansa kuvia ei jakoon kannata laittaa, sillä myös kuvien taso on  viesti.  Ammattitaitoisilla kuvilla yrityksesi antaa itsestään ammattitaitoisen mielikuvan ja erottuu edukseen.

Ota yhteyttä! Pohditaan yhdissä, miten sinun yrityksesi voisi näkyä nykyistä paremmin kunnon yrityskuvilla.

Soita tai mailaa Raijalle!

  • 050 3200 203
  • raija.tuominen@studiopsv.fi
studiopsv_rt

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi