Ammattitaitoiset kuvat vahvistavat yritysmielikuvaa

”Omasta puolestani voin sanoa, että yhteistyö kuvaajan ja koko Studio P.S.V:n henkilökunnan kanssa on ollut erittäin hyvää ja sujuvaa! Meidän tarpeitamme on kuunneltu ja ne on ymmärretty, ja vaihtelevissakin kuvaustilanteissa kuvaaja on jatkuvasti ollut ajan hermolla ja lukenut niitä hyvin”, kertoo viestintäpäällikkö Anniina Kärkkäinen Puhuri Oy:stä.

”Myös meidän näkövinkkelistämme ehkä se tärkein – lopputuotteet eli kuvat – ovat olleet erittäin laadukkaita, ja niiden avulla olemme pystyneet vahvistamaan yritysmielikuvaa ja kehittämään yrityksen visuaalista viestintää.”

Kun Puhuri suunnittelee tuulivoimaloiden paikkoja, on yhteistyö maanomistajien kanssa tärkeää. Siksi maanomistajien ja Puhurin työntekijöiden kohtaaminen valittiin brändikuvauksen suunnittelupalaverissa yhdeksi kuvauskohteista. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Hyvillä työnteosta kertovilla valokuvilla on aina käyttöä firman nettisivuilla, blogissa ja somekanavissa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Luontoarvot ovat puhdasta tuulivoimaa tuottavalle Puhurille tärkeät. Tuulivoimaloiden lähiympäristössä voi hyvin retkeillä, sienestää ja marjastaa – kuvat kertovat sen parhaiten. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Studio P.S.V. on tehnyt Puhurille myös brändiin sopivia raikkaita fiiliskuvia. Omat kuvituskuvat suomalaisessa maisemassa ja suomalaisten mallien kanssa erottuvat massasta ja vahvistavat yrityksen brändiä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Brändikuvat viestivät yrityksen arvoista

Brändikuvaus tai kuvapankkikuvaus kartuttaa yrityksen omaa kuvapankkia, josta on helppo napata sopiva kuva eri tarpeissa firman nettisivuille, blogiin, somekanaviin, mainoksiin, messumateriaaleihin jne. Yrityksen omassa kuvapankissa kuvat ovat ainutlaatuisia – kellään muulla ei ole samoja kuvia käytössään.

Omat kuvat ovat myös omannäköisiä. Jos yrityksen arvoissa on tärkeää korostaa esimerkiksi suomalaisuutta tai paikallisuutta, tästä arvosta viestivät vain Suomessa lähellä omien työntekijöiden tai suomalaisten mallien kanssa kuvatut kuvat.

Jokainen yritys haluaa varmasti kertoa olevansa oman alansa ammattilainen. Kuvien kautta ammattitaidosta viestivät vain ammattitaitoisesti tehdyt kuvat. Katsojan/lukijan/asiakkaan silmissä syntyy selkeä ristiriita, jos firma viestii tekstissä omasta ammattitaidosta, mutta kuvitus on amatöörimäinen. Ihminen uskoo sen, minkä näkee.

Kun me Studio P.S.V:ssä aloitamme asiakkaan kuvituskuvaus- tai brändikuvausprojektin, istahdamme aina ensin pöydän ääreen suunnittelemaan. Suunnittelupalaverissa käydään läpi laajasti sitä, mitä kuvilla halutaan kertoa aina yrityksen arvoista ja graafisesta ohjeistuksesta alkaen.

Palaverissa mietitään myös sopivat kuvauslokaatiot, mahdolliset mallit ja aikataulutus. Hyvän suunnittelutyön ansiosta kuvaukset sujuvat sutjakkaasti aikataulussaan.

Yhden hyvin suunnitellun ja valmistellun kuvauksen aikana Puhurille syntyi monipuolinen sarja mm. retkeilyteemaisia kuvia. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Pyydä tarjous yrityskuvauksesta

Millaisia mielikuvia oman yrityksesi kuvamaailma esimerkiksi firman nettisivuilla herättää? Viestivätkö kuvat yrityksen arvoista ja ammattitaidosta? Onko yrityksellä ystävälliset kasvot hyvien henkilökuvien kautta?

Pyydä tarjous kuvapankkikuvista tai muusta yrityskuvauksesta tästä linkistä.

Tästä linkistä pääset Studio P.S.V:n yrityskuvausten esittelyyn.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  |  @studiopsv