Äidille Beauty Day

Mietitkö ihanaa hemmottelulahjaa äidille ja isoäidille? Sellainen on oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n Beauty Day -kuvaus, joka sisältää stailauksen ja kuvausmeikin. Osta äitienpäiväksi lahjakortti PSV:n verkkokaupasta tai hae se studiolta.

”Koin palan huippumallin arkea”, kommentoi beauty-kuvauksessa taannoin käynyt oululainen Katriina. Beauty Day -kuvaus on elämys. Ensin sinua hemmotellaan ammattimeikkaajan käsissä. Sen jälkeen saat nauttia kiireettömästä kuvauksesta, jossa valokuvaaja tsemppaa sinua ja hakee juuri sinua imartelevat kuvakulmat ja valoratkaisut.

Studio P.S.V. on tehnyt jo pitkään yhteistyötä kokeneen kaudenhoidon ammattilaisen, diplomikosmetologi, MBA Auli Lukkarilan / Lucca Consult kanssa yhteisellä Beauty Day -kuvauspalvelulla. Yhdellä ajanvarauksella saat sekä ammattitaitoisen kuvausmeikin, stailauksen ja perusteellisen, ammattitaitoisen ja hauskan valokuvauksen. Kaikki tämä hoituu studiolla, johon pääset helposti autolla ovelle saakka.

ennen-kuva2
beautykuvaus_56
Sama henkilö kuin yllä olevassa ennen-kuvassa. Beauty Day -kuvaukseen sisältyy ammattitaitoinen kuvausmeikki, stailaus ja perusteellinen muotokuvaus. Meikki Auli Lukkarila  ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kuvausmeikki korostaa parhaat puolesi

Kuvausmeikki poistaa ihon epätasaisuuksia ja kiiltoja. Toisaalta se korostaa ja nostaa esiin kasvojen muotoja ja persoonallisia piirteitä. Lisäksi ammattimeikki antaa roppakaupalla lisää itseluottamusta kuvaukseen.

BeautyDay-paketissa on mukana myös stailaus. Siinä stailaaja katsoo myös hiuksesi (pienimuotoista kampausta) ja kuvausvaatteet.

Meikkaukseen ja stailaukseen varataan aikaa reilu tunti. Meikkaajana ja stailaajana toimii diplomikosmetologi, MBA Auli Lukkarila tai Aulin estyessä joku muu hyvistä yhteistyökumppaneistamme.

beautykuvaus_50
Kun kuvausaika kestää Beauty Day -kuvauksessa 1 – 1,5 tuntia, ehdit tottua kameraan ja saamme yhdessä aikaan monipuolisen sarjan erilaisia kuvia. On, mistä valita. Meikki Auli Lukkarila ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Rauhallinen Beauty Day -kuvaus

Beauty Day -kuvaukseen varaamme aikaa 1 – 1,5 tuntia. Aikaa tarvitaan ensinnäkin siihen, että totut kuvauksessa olemiseen – harva meistä on heti sinut kameran kanssa. Kun kuvausaika on riittävän pitkä, valokuvaajalla on aikaa hakea juuri sinulle sopivat valot ja kuvakulmat. Eri valokuvauksen keinoin – sommittelu, kuvakulmat, valon suunnat ja voimakkuudet jne. – valokuvaaja hakee kuvattavan persoonallisia ja parhaita puolia.

Ajan kanssa kuvaukseen syntyy mukava ja luottavainen ilmapiiri. Saamme aikaan kuvia, joissa silmät ovat sielun peili.

Beauty Day -kuvaukset tekee Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, kaksinkertainen Vuoden Muotokuvaaja, tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

beautykuvaus_53
Beauty Day -kuvauksella voit hemmotella itseäsi tai antaa sen lahjaksi. Stailaus Auli Lukkarila ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Beauty Day -kuvaus iloksi itselle tai lahjaksi

Beauty Day -kuvaus on persoonallinen ja ainutlaatuinen lahja tyttökaverille tai vaimolle. Monet ovat lahjoittaneet sen myös ystävälleen tai äidilleen. Ja kun haluat itse nauttia puolipäiväisen ihanasta myönteisestä huomiosta, josta jää muistoksi kauniit kuvat, Beauty Day -kuvaus on loistava vaihtoehto.

Beauty Day 220 e. Hinta sisältää:

  • kuvausmeikki ja stailaus
  • 1- 1,5 t kestävä muotokuvaus studiossa
  • kymmeniä (jopa 100)  koekuvia OmaPSV-nettipalvelussamme, jossa on helppo valita ja tilata upeat kuvatuotteet (eri hinnasto)
beautykuvaus_51
Beauty Day -kuvaus. Meikki Auli Lukkarila ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa aika ihanaan Beauty Day -kuvaukseen: puh. 08 379 289.

Kysy lisää.

Lisää beauty-kuvia.

beautykuvaus_52
Jokainen on hyvän kuvan arvoinen. Meikki Auli Lukkarila ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11  |  90100 OULU  |  Puh. (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  |  @studiopsv