Beauty-kuvaus on elämys

”Koin palan huippumallin arkea”, kommentoi beauty-kuvauksessa käynyt oululainen 50-vuotias Katriina pari vuotta sitten. Beauty-kuvaus on elämys. Ensin sinua hemmotellaan ammattimeikkaajan käsissä. Sen jälkeen saat nauttia 1,5 tuntia kuvauksesta, jossa valokuvaaja tsemppaa sinua ja hakee juuri sinua imartelevat kuvakulmat ja valoratkaisut.

Studio P.S.V. on tehnyt jo pitkään yhteistyötä kokeneen kaudenhoidon ammattilaisen Auli Lukkarilan / Lucca Consult kanssa yhteisellä Beauty-kuvauspalvelulla. Yhdellä ajanvarauksella saat sekä ammattitaitoisen kuvausmeikin ja halutessasi stailauksen että perusteellisen valokuvauksen.

ennen-kuva2
beautykuvaus_56
Sama henkilö kuin yllä olevassa ennen-kuvassa. Beauty-kuvaukseen sisältyy ammattitaitoinen kuvausmeikki ja perusteellinen muotokuvaus. Meikki Auli Lukkarila,  ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kuvausmeikki korostaa parhaat puolesi

Kuvausmeikki poistaa ihon epätasaisuuksia ja kiiltoja. Toisaalta se korostaa ja nostaa esiin kasvojen muotoja ja persoonallisia piirteitä. Lisäksi ammattimeikki antaa roppakaupalla lisää itseluottamusta kuvaukseen.

Hieman laajemmassa BeautyDay-paketissa on mukana myös stailaus. Siinä stailaaja katsoo myös hiuksesi (pienimuotoista kampausta) ja kuvausvaatteet.

Meikkaukseen ja stailaukseen varataan aikaa noin tunti. Meikkaajana ja stailaajana toimii diplomikosmetologi, MBA Auli Lukkarila tai Aulin estyessä joku muu hyvistä yhteistyökumppaneistamme.

 

beautykuvaus_50
Kun kuvausaika kestää Beauty-kuvauksessa jopa pari tuntia, kuvattava ehtii tottua kameraan ja saadaan aikaan monipuolinen sarja erilaisia kuvia. Sitten on, mistä valita. Meikki Auli Lukkarila, Beauty Spot, ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Rauhallinen Beauty-kuvaus

Varsinaiseen beauty-kuvaukseen varaamme aikaa 1 – 1,5 tuntia. Aikaa tarvitaan ensinnäkin siihen, että totut kuvauksessa olemiseen – harva meistä on heti sinut kameran kanssa. Kun kuvausaika on riittävän pitkä, valokuvaajalla on aikaa hakea juuri sinulle sopivat valot ja kuvakulmat. Eri valokuvauksen keinoin – sommittelu, kuvakulmat, valon suunnat ja voimakkuudet jne. – valokuvaaja hakee kuvattavan persoonallisia ja parhaita puolia.

Ajan kanssa kuvaukseen syntyy mukava ja luottavainen ilmapiiri. Saamme aikaan kuvia, joissa silmät ovat sielun peili.

Beauty-kuvaukset tekee Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, kaksinkertainen Vuoden Muotokuvaaja, tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

beautykuvaus_53
Beauty-kuvauksella voit hemmotella itseäsi tai antaa sen lahjaksi. Stailaus Auli Lukkarila ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Beauty-kuvaus iloksi itselle tai lahjaksi

Beauty-kuvaus on persoonallinen ja ainutlaatuinen lahja tyttökaverille tai vaimolle. Monet ovat lahjoittaneet sen myös ystävälleen tai äidilleen. Ja kun haluat itse nauttia puolipäiväisen ihanasta myönteisestä huomiosta, josta jää muistoksi kauniit kuvat, Beauty-kuvaus on loistava vaihtoehto.

Beauty-kuvaus 160 e ja BeautyDay 190 e. Hinta sisältää:

  • kuvausmeikki
  • BeautyDayssä myös stailaus
  • 1- 1,5 t kestävä muotokuvaus
  • kymmeniä (jopa 100)  koekuvia nettipalvelussamme, jossa on helppo valita ja tilata upeat kuvatuotteet (eri hinnasto)
beautykuvaus_51
Beauty-kuvaus. Meikki Auli Lukkarila ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa aika ihanaan Beauty-kuvaukseen tai BeautyDay-kuvaukseen: puh. 08 379 289.

Kysy lisää.

Lisää Beauty-kuvia.

beautykuvaus_52
Sinäkin olet kauniin kuvan arvoinen. Meikki Auli Lukkarila ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11  |  90100 OULU  |  Puh. (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi