Brändi ja kuvat

Pro-Kaks Oy tarjoaa siivous- ja kotityöpalvelua koteihin ja yrityksille. Pro-Kaks on osa isompaa perheyhtiötä, joka työllistää yhteensä yli 20 työntekijää Oulussa ja Keminmaalla. Jo vuosia Studio P.S.V:n kanssa yhteistyötä tehnyt yrittäjä Annukka Kääriäinen tietää: ammattitaitoiset kuvat vahvistavat yrityksen brändiä ja auttavat myyntityössä!

Studio P.S.V. on valokuvannut Pro-Kaks Kotityöpalveluille vuosien mittaan henkilökuvia, imagokuvia yrityksen toiminnasta ja olemmepa kuvanneet myös yrityksen asiakastapahtumia. Viimeksi syksyn aikana kuvasimme Pro-Kaksin toimintaa ja ryhmäkuvaukset henkilökunnasta. Lisäksi teimme perheyhtiön johtokaksikosta edustavat business-kuvat.
Kuvilla on käyttöä yrityksen nettisivuilla ja some-kanavissa, lehtimainoksissa ja muussa markkinointimateriaalissa käyntikorteista roll-upeihin.

”Studio P.S.V:n laatuun voi aina luottaa. Ja kun studio ja sen valokuvaajat ovat ennestään tuttuja, tiedän heti, mihin otan yhteyttä, kun tarvitsemme uusia kuvia”, yrittäjä Annukka Kääriäinen kertoo.
”Haluamme ehdottomasti käyttää nettisivuillamme ja muussakin markkinoinnissa hyviä ammattivalokuvia. Hyvistä kuvista välittyy se sama osaaminen ja ammattitaito, jota me Pro-Kaksissa korostamme.”

Mahtava kuvauskokemus

Syksyllä Pro-Kaks päätti uudistaa kerralla enemmänkin kuvagalleriaansa. Eräässä oululaisessa yksityiskodissa sovittiin toimintakuvaukset, jotka teki Studio P.S.V:n ammattivalokuvaaja Noora Slotte. Raikkaat ja iloiset kuvat toimivat hyvin Pro-Kaksin nettisivujen otsikkokuvina.

”Olen todella tyytyväinen näihin raikkaisiin kuviin, joissa on iloinen ja kiva meininki”, Annukka kertoo. ”Ilman muuta kuvat vahvistavat yrityksemme imagoa.”

Pro-Kaks Kotityöpalveluiden henkilökunta kuvattiin studiolla:
”Reijo on ihan taikuri”, Annukka kommentoi kuvausta jälkikäteen. Hän viittasi Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikiven kykyyn saada ujompikin ja kuvaukseen tottumaton ihminen rentoutumaan, luottamaan itseensä ja loistamaan kameran edessä.

"Reijo on ihan taikuri", Annukka Kääriäinen kertoo kokemuksista, kun valokuvaajamestari Reijo Koirikivi kuvasi Pro-Kaks Kotityöpalveluiden henkilökunnan ryhmäkuvan. Keikkalaiset mukaan lukien yrityksessä työskentelee toistakymmentä työntekijää ja koko yritysryppäässä kolmisenkymmentä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
”Reijo on ihan taikuri”, Annukka Kääriäinen kertoo kokemuksista, kun valokuvaajamestari Reijo Koirikivi kuvasi Pro-Kaks Kotityöpalveluiden henkilökunnan ryhmäkuvan. Keikkalaiset mukaan lukien yrityksessä työskentelee toistakymmentä työntekijää ja koko yritysryppäässä yli 20. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kolmanneksi saimme kuvata yrittäjäsisarusten business-kuvat nettiin, esitteisiin, käyntikortteihin, some-profiileihin jne. Kuvausta varten hankimme studiolle stailaaja Auli Lukkarilan Lucca Consultista tekemään siskoksille ammattitaitoiset kuvausmeikit.

”Hyvä, että suosittelitte meille meikkausta”, Annukka kertoo. ”Kuvat ovat aivan eri tasoiset ammattimeikin ansiosta.”
”Meikki ja kuvaus olivat yhdessä aivan uskomattoman ihana kokemus jo sinänsä. Olemme saaneet kuvista pelkkää positiivista palautetta.”

Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Yrittäjäsisarukset, tehokaksikko Annukka Kääriäinen ja Annaleena Laakso. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kuvausmeikki osa valmistautumista kuvaukseen

”Aina kun kuvataan työkäyttöön, suosittelen ammattimeikkiä”, valokuvaaja Reijo Koirikivi korostaa. ”Taitava meikkaaja korostaa meikin avulla kuvattavan parhaita puolia ja häivyttää ongelmakohtia. Ammattimeikkaaja hallitsee ihon epätasaisuuksien tasoittamisen ja oikeat varjostukset ja tietää, minkälainen meikki sopii kenellekin.”

Studio P.S.V. ja Lucca Consultin meikkaaja-stailaaja Auli Lukkarila ovat tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuotta. Kun meikkaajaa tarvitaan, Auli tulee pensseleineen studiolle. Studiolla on tätä varten erillinen meikkaus-pukuhuone peileineen. Tässä on sekin etu, ettei kuvattavan tarvitse lähteä meikin jälkeen ulos ennen kuvausta.

”Aulin työn jälkeen voi aina luottaa. On huomattavasti helpompaa saada aikaan hyvä lopputulos, kun kuvattavalla on oikeanlainen meikki. Ja selvästi myös kuvattavat saavat ammattimeikistä itselleen myös hyvää mieltä, mikä myös näkyy kuvauksessa.”

Kun varaat kuvausajan Studio P.S.V:ltä, me hankimme halutessasi meikkaajan – sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Mikäli tarkoitus on kuvata useampia henkilöitä peräkkäin, sekin onnistuu myös meikin kanssa, kun aikataulut suunnitellaan oikein. Tarvittaessa valokuvaaja ja meikkaaja tulevat myös yrityksen tiloihin.

"Olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta kuvistamme", menestyvän kotipalveluyrityksen yrittäjä Annukka Kääriäinen kertoo. Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
”Olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta kuvistamme”, menestyvän kotipalveluyrityksen yrittäjä Annukka Kääriäinen kertoo. Taitava kuvausmeikki, jonka teki stailaaja Auli Lukkarila, auttaa valokuvaajaa työssään ja antaa itseluottamusta myös kuvattavalle. Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Toimintakuvilla aktiivinen ja ammattitaitoinen kuva yrityksestä

yrityskuvaus_oulu4
Pro-Kaksin ammattilaiset voi tilata kotiin ja työpaikalle hoitamaan siivouksen säännöllisesti. Mikäs sen ihanampaa kuin tulla töistä väsyneenä siistiin kotiin! Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Pro-Kaks Kotityöpalveluissa työskentelee keikkalaiset mukaan lukien toista kymmentä koulutettua työntekijää. Suurin osa henkilökunnasta on palvellut yrityksessä jo vuosia, joten asiakaskin tietää ja tuntee, kuka kotiin tulee siivoamaan, pesemään pyykkiä tai kokkaamaan. Pro-Kaks rakentaa palvelupakettinsa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan viikkosiivouksesta ruokahuoltoon, petaamisesta ikkunanpesuihin.

Pro-Kaksin työkalenteri täyttyy paljolti säännöllisesti siivottavista tai muuten hoidettavista kohteista, mutta kotityöpalvelun ammattilaisen voi tilata tarpeen mukaan, esimerkiksi ennen perhejuhlaa. Pro-Kaks tekee paljon yhteistyötä myös Oulun kaupungin sosiaalitoimen kanssa, joka käyttää yrityksen osaamista esimerkiksi potilaiden kotiuttamistilanteissa.

yrityskuvaus_oulu3
Pro-Kaks räätälöi palvelut asiakkaan tarpeista lähtien. Niin haluttaessa vaihdetaan peti- ja liinavaatteet ja vaikkapa pyöräytetään ne asiakkaan pesukoneessa siivouksen lomassa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Pro-Kaks Oy on osa perheyhtiötä, johon kuuluu myös Meri-Lapin Keskuspesula. Monella eri sertifikaatilla laadun varmistanut pesula hoitaa muun muassa keskussairaalan pyykkihuollon. Pesulaa vetää Annukan isosisko Annaleena Laakso. Meri-Lapin Keskuspesula pesee niin haluttaessa myös Pro-Kaksin koti- ja yritysasiakkaiden pyykit, ja niiden kuljetukset hoituvat muun palvelun ohessa.

Yrittäjäsiskokset ovat luoneet kovalla työllä menestyvän yritysryppään, jonka työntekijämäärä on lyhyessä ajassa kolminkertaistunut ja joka jatkaa maltillista kasvuaan.

yrityskuvaus_oulu041
Raikkaat ja ammattitaoiset yrityskuvat vahvistavat yrityksen brändiä. Kuvilla on käyttöä esim. yrityksen nettisivuilla, somekanavissa, esitteissä, mainoksissa ja roll-upeissa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

 Vahvistavatko vai vaarantavatko yrityskuvat brändiä!

Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi kiittää Annukka Kääriäistä, Pro-Kaksin henkilökuntaa ja Annaleena Laaksoa luottavaisesta heittäytymisestä kuvaksiin.

”Parhaat kuvat syntyvät aina yhteistyöllä. Valokuvaaminen on paljon muutakin kuin tekniikkaa, se on ennen kaikkea vuorovaikutusta. Kiva kuulla, että olen saanut Pro-Kaksin työntekijät rentoutumaan. Myös valokuvaaja innostuu, kun kuvattavat innostuvat ja luottavat kuvaajaan”, Reijo pohtii.

Ammattikuvilta vaaditaan kuitenkin myös teknistä osaamista. Fiiliksen lisäksi valokuvaajan pitää hallita valoa, muusta valokuvaukseen liittyvästä tekniikasta puhumattakaan. Pelkkä hyvä kamera ei riitä.
”Ammattimainen jälki syntyy kokonaisuudesta. Ja kun firman kuvat ovat ammattimaisia, sama ammattimaisuus heijastuu koko yrityksen imagoon. Siksi kuviin kannattaa panostaa.”

 Varaa aika tai pyydä tarjous

Miten voisimme auttaa Sinun yritystäsi vahvistamaan yrityksesi brändiä kuvien avulla? Millaiset kasvot yrityksesi henkilökuvat yrityksellesi antavat – vai puuttuvatko yritykseltäsi kokonaan ystävälliset kasvot? Kertooko yrityksesi kuvagalleria osaavasta paikallisesta palvelusta, vai tuoko se vain mieleen kansainvälisen kuvapankin? Onko yrityksellesi tulossa tapahtuma, josta olisi kiva saada elävät kuvat?

Pyydä tarjous!
Yksittäisiin henkilökuvauksiin ajan voi varata myös netissä. Kuvausmeikin voit valita lisäpalveluna.
Suurempien henkilömäärien kuvaukset ja muut yrityskuvaukset on paras sopia puhelimitse: 08 379 289.

Lisää:
Lucca Consult
Pro-Kaks Kotityöpalvelut

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu(at)studiopsv.fi