ChromaLuxe kotiin ja konttoriin

Studio P.S.V. tarjoaa asiakkailleen uuden ChromaLuxe-tekniikalla valmistetun taulun. Se sopii niin muotokuville kuin mainoskuvillekin. Kuvasi näyttävät lähes eläviltä ja vangitsevat katsojan.

ChromaLuxe-kuvan pohjamateriaali on erikoispinnoitettu alumiinilevy, jonka sisään kuva siirretään. Tällä menetelmällä saadaan aikaiseksi kuva, jossa on uskomaton syvyys, terävyys, värikylläisyys ja kontrasti.

ChromaLuxe Metalli soveltuu parhaiten mustavalkokuville.

Materiaalivaihtoehtomme ovat kiiltävä valkoinen ja kiiltävä metalli. Valkoinen sopii loistavasti värikuvulle, sillä se saa värit ja kuvassa olevan valon hehkumaan. Metalli-pohjaväri sopii parhaiten mustavalkokuville.

 

Isältä pojalle, äidiltä tyttärelle

Kestoltaan ChromaLuxe kuvat ovat vertaansa vailla. Valmistaja lupaa, että  ne kestävät niin kosteutta, UV-säteilyä kuin kulutustakin  paremmin kuin mitkään muut materiaalit.

Voit tilata Studio P.S.V:llä kuvatuista kuvistasi ChromaLuxe-taulun alkaen 28 x 35,5 cm koosta aina lähes 1 x 1,5 metrin kokoon saakka. 51 x 76 cm saakka tauluun sisältyy taustalevy, jonka avulla taulu ripustetaan seinälle. Tätä suuremmat taulut ripustetaan alumiinikehyksen avulla. Viiden valmiin taulukoomme lisäksi voit tilata taulun mittatilauksena.

ChromaLuxe Valkoinen saa värikuvan värit ja valon hohtamaan.