Creowave luottaa PSV:hen

Creowave Oy on maailman johtava öljyntuotantolaitosten mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmien toimittaja. Yhtiö keskittyy langattomaan tiedonsiirtoon, laitteiden suunnitteluun sekä öljy- ja kaasuympäristöjen innovaatioiden tuotteistamiseen. Studio P.S.V. tekee Creowaven kuvaukset henkilöstökuvauksista tuotanto- ja  tuotekuvauksiin.

tuotantokuvaus

”Olemme hyödyntäneet Studio P.S.V:n kuvauspalveluita jo useampaan kertaan yrityksemme tarpeisiin. Viimeisimmät kuvaukset jaottuivat useammalle päivälle, ja kuvauksen kohteena oli yrityksemme henkilöstö, uudet toimitilat sekä tuotteet”, Katja Lehtomaa Creowavesta kertoo.

tuotekuvaus_oulutuotekuvat_oulu

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä PSV:n tarjoamiin palveluihin, kuvaukset on hoidettu aikataulussa, sovitun mukaisesti ja lopputulos on aina ollut mieleemme. Kuvaajien intohimo ja ammattitaito välittyy sekä itse kuvaustilanteessa, että lopullisissa valokuvissa. PSV:n palveluja on helppo suositella, ja tulemme varmuudella kääntymään heidän puoleensa myös tulevaisuudessa kun valokuvatarpeita ilmenee!” Katja Lehtomaa on Creowave Oy:n Product management, QA & HSE.

tuotekuvaus_oulu2johtoryhmäkuvausyrityskuvaus

Tarviiko yrityksesi uudet ja edustavat kuvat nettiin tai esitteisiin? Pyydä tarjous.