Dokumentaarinen hääkuvaus

Katri ja Matti halusivat, että kaverit ja sukulaiset saavat myös nauttia hääjuhlasta. Siksi he halusivat ammattivalokuvaajan ikuistamaan hääpäivän tapahtumat. Studio P.S.V:n valokuvaaja Noora Slotten kanssa löytyikin nopeasti yhteinen sävel.

”Tutustuimme keväällä 2013 netissä. Noin viikon kirjoittelun jälkeen tapasimme ensimmäisen kerran. Jo ensimmäisellä tapaamisella molemmista tuntui siltä, että tässä on se ”oikea”. Heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen yhteydenpito oli tiivistä ja suhde eteni yhteiseloon, saman katon alle ja yhteistä tulevaisuutta suunnittelemaan. Reilun vuoden kuluttua yhteiselon alusta, aloimme suunnitella häitä syksylle 2015.”

haakuvaus_oulu239
Jännä tilanne sulhaspojalle. Dokumentaarinen hääkuvaus, Noora Slotte Studio P.S.V.

 

haakuvaus_oulu240 haakuvaus_oulu241

”Valmistelut aloitetttiin varaamalla kirkko ja juhlapaikka noin vuotta aikaisemmin ennen varsinaista hääpäivää. Jaoimme samankaltaisen näkemyksen siitä, millaisen hääjuhlan haluamme, joten suunnittelu oli helppoa. Asuminen pääkaupunkiseudulla vaikutti järjestelyihin siten, että suunnitelmia tehtiin Oulun reissujen yhteydessä. Runsas apu sukulaisilta ja ystäviltä helpotti häiden organisointia välimatkasta huolimatta.”

haakuvaus_oulu244

”Hääviikko oli kiireinen ja tekemistä riitti. Hyvällä suunnittelulla ja toteutuksella halusimme varmistaa sen, ettei hääpäivänä tarvinnut enää huolehtia muuta kuin itsestä. Itse hääpäivän ohjelma sujui suunnitelmien mukaan. Voisi kuitenkin todeta, että vasta matkalla kuvauspaikalle (muotokuvaus siis ennen vihkimistä) pääsimme rentoutumaan ja nauttimaan tulevasta.”

”Päällimmäisenä mieleen jäi se, miten kaikki asiat osuivat kohdalleen – aivan kuin ensimmäisellä tapaamisellakin keväällä 2013.”

haakuvaus_oulu250
Kakun leikkaaminen on yksi hääjuhlan kohokohdista. Dokumentaarinen hääkuvaus, Noora Slotte Studio P.S.V.

Miksi valitsitte Studio P.S.V:n hääkuvaajaksenne?

”Saimme Studio P.S.V:sta  hyvät suositukset. Lisäksi nettisivujen selkeys ja hyvin tuotteistettu palvelu saivat meidät vakuuttumaan siitä, että Studio P.S.V vastaa laatua, mitä hääkuvilta halusimme.”

haakuvaus_oulu242

”Valitsimme dokumentaarisen hääkuvauksen, koska halusimme hääkuvistamme laadukkaat ja monipuoliset. Halusimme myös, että vieraat voivat keskittyä nauttimaan juhlista valokuvaamisen sijaan. Dokumentaarinen hääkuvaus oli meille sopivin paketti, koska se sisälsi kuvat hääparista, vihkimisestä kirkossa ja itse hääjuhlasta.”

Valokuvaajan osaaminen auttoi meitä rentoutumaan

”Kokemuksemme mukaan ensimmäinen tapaaminen studiolla suunnittelupalaverissa on merkityksellinen kuvauksen onnistumisen kannalta. Heti alkuun kemiat kohtasivat Nooran kanssa ja löysimme yhteisen ajatuksen siitä, mitä kuvilta haluamme. Nooran rauhallinen ja ammattimainen ote kuvauspaikalla auttoi meitä rentoutumaan ja nauttimaan päivästä. Selkeät ohjeet ja rento tunnelma näkyivät kuvista.”

haakuvaus_oulu248

”Myös vieraat arvostivat Nooran ammattimaista ja huomaamatonta kuvaustapaa. Arvostimme mahdollisuutta jatkaa kuvausta yli alunperin sovitun kuvausajan.”

”Korkeat odotukset kuvilta täyttyivät ja olimme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Voimme siis suositella Studio P.S.V:n palveluja varauksetta niitä tarvitseville.”

haakuvaus_oulu249
Ammattivalokuvaaja saa talteen hääjuhlan aidot tunnelmat. Dokumentaarinen hääkuvaus, Noora Slotte Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu246 haakuvaus_oulu253 haakuvaus_oulu254
haakuvaus_oulu238
Dokumentaariseen hääkuvaukseen Studio P.S.V:ssä voi valintasi mukaan kuulua myös häämuotokuvaus. Potretit kuvataan yleensä ennen vihkimistä tai juhlien aikaan. Dokumentaarinen hääkuvaus, Noora Slotte Studio P.S.V.

Lisää Studio P.S.V:n dokumentaarisesta hääkuvauksesta.

Soittele: (08) 379 289.

Haluatko kysyä lisää?

Tule käymään studiolla! Katsellaan lisää kuvia ja jutellaan siitä, minkälainen hääkuvaus sopisi teille parhaiten.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU |  palvelu@studiopsv.fi  |  Facebook