Ylioppilaan elämä edessä

Studio P.S.V:n Facebooksivulla oli menossa kilpailu, jossa kuka tahansa saattoi äänestää omia ylioppilaskuvasuosikkejaan.  Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme huikean 200,-  lahjakortin.

Vilkkaana käyvät myös jo tämän kevään ylioppilaskuvaukset. Olemme valmistautuneet kuvaussesonkiin hankkimalla puolikymmentä uutta kangas- ja kartonki taustaa – näin jokaiselle kuvattavalle löytyy entistä paremmin juuri hänen asuunsa ja persoonaansa sekä kuvan tyyliin sopiva tausta.

Tietysti kuvaus tehdään halutessasi myös miljöössä. Olemme kuvanneet ylioppilaita mm. lukion pihalla, kirjastossa ja juhlasalissa sekä tietysti puistoissa, meren rannalla…

PSV:n ylioppilaskuvaus on oikea  muotokuvaus

Meillä Studio P.S.V:ssä myös ylioppilaskuvaus on oikea muotokuvaus. Osaavaa valokuvaajien tiimiämme johtaa valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Vuoden Muotokuvaaja 2002 ja 2004.

Käytämme suosituimpaan valmistujaiskuvaukseen aikaa jopa tunnin. Kun aikaa käytetään riittävästi, ujompikin ylioppilas ehtii tottua kuvaamiseen.

Lisäksi valokuvaajamme  säätävät jokaiselle kuvattavalle  juuri hänen piirteisiinsä sopivat valot. Valokuvauksessa on teknisesti kyse juuri valosta. Ammattitaitoisella  kuvaajalla on silmää ja kykyä rakentaa kuvaan semmoiset valot, jotka muotoilevat oikealla tavalla kasvoja ja tuovat esille kuvattavan parhaat piirteet.

Myös kuvakulmien tutkimisessa kuvaajamme näkevät vaivaa. Kuvan ilme saattaa muuttua huomattavasti pienelläkin kuvakulman muutoksella.

Aikaa ja vaivaa näemme ennen kaikkea siksi, että kuviin saadaan talteen jotakin jokaisen nuoren kuvattavan persoonasta.  Toinen voi olla miettiliäämpi ja pohtivampi luonteeltaan, toinen taas räväkämpi ja ulospäinsuuntautuvampi. Kun kuvauksessa on mukava ja rento fiilis ja helppo olla,  se näkyy myös lopullisissa kuvissa.

Profiilikuvat kuuluvat pakettiin

Voit valita myös Yo de luxe -kuvauksen, johon sisältyy yksi erikoiskäsitelty 20×25 cm kuva.

Olemme tarjonneet ylioppilaille jo parin vuoden ajan PSV-Galleria -palvelua, jonka teetimme omalla koodaajallamme räätälöitynä omien asiakkaidemme tarpeisiin.

Galleria toimii seuraavasti: talletamme tilatut, käsitellyt, valmiit kuvat tiedostoina Galleriaan, josta asiakas saa omilla tunnuksillaan ladata kuvat omalle koneelleen tai jakaa niitä vaikkapa Facebookissa tai Twitterissä. Kuvista saa hyvin esimerkiksi uuden profiilikuvan Facebookiin.

PSV-Galleria sisältyy edelleen ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksen hintaan ilman eri maksua. Sama Galleria-palvelu toimii myös juhlakuvien jakamiseen juhlavieraille, kun juhlat kuvaa Studio P.S.V.

Upeat kuvatuotteet helposti verkkokaupasta

Studio P.S.V.:n asiakkaana saat sähköiset koevedokset. Niitä on helppo selata PSV-nettipalvelussa, jossa voi kätevästi testata myös sitä, miltä kuva näyttäisi mustavalkoisena tai sepia-sävyisenä.

Myös kuvien tilaaminen hoituu helposti verkkokaupastamme.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään myös kuvatuotteitamme. Kuvista on mahdollista tilata eri kokoisten irtokuvien lisäksi esimerkiksi suosittu canvas-taulu, usean kuvan kollaasi tai uniikki kuvakirja.  Uutta ovat myös värikylläiset metallikuvat.

Kuvaamme raw-tiedostomuotoa käyttäen, jolloin lopullisten kuvien sävy on aivan toista kuin pelkistä jpg-kuvista valmistettuina. Meillä PSV:ssä kuvankäsittelijämme aukaisee jokaisen tilatun kuvatiedoston koneellamme ja tekee siihen huolelliset viimeistelyt kuvankäsittelyin.

Onnea!

Paljon Onnea kevään uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille! Iso urakka on valmis ja yksi elämänvaihe takana. Nyt iloisin ja avoimin mielin kohti uusia seikkailuja :)

 

Lisää PSV:n ylioppilas- ja valmistujaiskuvia näet tästä.

Ajatonta glamouria