Elokuiset häät Peuhussa

Hanne ja Jesse sanoivat toisilleen tahdon loppukesän 2017 tunnelmissa. Oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n valokuvaaja Noora Slotte sai ilon seurata hääparin mukana kameran kanssa koko päivän. ”Saimme paljon kuvia jokaisesta hetkestä ja olemme todellakin tyytyväisiä kuvien laatuun”, nuoripari kertoo. ”Aiemminkin PSV:llä käyneenä en ole koskaan pettynyt.”

Hanne ja Jesse Kokko tapasivat ensimmäisen kerran talvella 2009, mutta seurustelu alkoi seuraavan vuoden maaliskuussa, kun oltiin kaveriporukalla mökkeilemässä. Hanne oli iskenyt silmänsä Jesseen jo aiemmin, muttei uskaltanut tehdä aloitetta. Samana iltana Jesse tarjosi villasukkansa Hannelle ja siitä se sitten lähti!

hääkuvaus_oulu001
Dokumentaarinen hääkuvaus tallettaa tunnelmia myös kulissien takaa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
hääkuvaus_oulu002
Hääpäivän jokainen tärkeä hetki tulee talteen dokumentaarisessa hääkuvauksessa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
hääkuvaus_oulu003
Just married, Hanne ja Jesse! Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Hanne on kotoisin Utajärveltä ja Jesse Tyrnävältä. Jesse toimii elintarvikealan yrittäjänä ja Hanne on taksinkuljettaja. Perheeseen kuuluu lisäksi 2,5-vuotias Mino-poika sekä 4-vuotias Ruska-koira.

Vuonna 2013 Jesse kosi ja pari kihlautui. Hääpäivä päätettiin alkuvuodesta 2016, joten aikaa häiden järjestämiseen jäi puolitoista vuotta.

hääkuvaus_oulu004

”Hääpäivämme oli mitä onnistunein pientä sähkökatkosta lukuunottamatta, mutta se ei menoa haitannut! Päivästä jäi erityisesti mieleen ensimmäinen katsekontakti toisiimme alttarikäytävällä, vihdoin kauan odotettu hetki oli koittanut. Vieraat viihtyivät hyvin ja tunnelma oli ihana. Ohjelmanumeroista jäi erityisesti mieleen Jessen siskojen yllätyksenä lemppariartistimme Antti Railion videotervehdys sekä iltainen ilotulitus, josta emme myöskään tienneet ennakkoon mitään.”

Häät vietettiin Peuhun kartanossa Oulunsalossa.

”Kaunis ja vanha paikka viehätti meitä, merimaisema toi omanlaista tunnelmaa! Mietimme kahden paikan välillä, mutta Peuhu vastasi enemmän meidän haaveita ja tarpeita.”

hääkuvaus_oulu011
Hauskat leikit vauhdittavat häätunnelmaa. Häävalokuvaaja on tietysti siellä, missä tapahtuu. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
hääkuvaus_oulu009
Dokumentaarisessa hääkuvauksessa valokuvaaja seuraa myös vieraita ja tallettaa tapahtumien lisäksi tunnelmia. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

 

hääkuvaus_oulu014
Missä sukkanauha luuraa? Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V. 

 

Dokumentaarinen hääkuvaus tallettaa koko hääpäivän

”Valitsimme Studio P.S.V:n toteuttamaan hääkuvauksemme tekemämme vertailun perusteella. Halusimme laadukkaita valokuvia ja että häidemme tunnelma välittyisi kuviin, ja tässä kuvaaja onnistui erityisen hyvin! Sekin vaikutti valintaan, että muutamat kuvaukset PSV:llä käyneenä ei ole koskaan tarvinnut pettyä”, Hanne kertoo.

Jo hyvissä ajoin ennen kuvausta hääpari tapasi suunnittelupalaverissa valokuvaajansa Noora Sloten Studio P.S.V:stä:

”Palaverin jälkeen jäi tunne, että kuvaaja ymmärsi toiveemme, ja jäimme luottavaisin mielin odottamaan kuvausta.”

”Valitsimme dokumentaarisen kuvauksen siksi, että häistämme jää pääsääntöisesti vain kuvat ja muistot jäljelle, joten häidemme ohjelmiin ja tunnelmiin on mukava palata kuvien avulla. Juhlassa Noora oli joka puolella kuvaamassa, jopa ne hetket, joita emme itse kerenneet huomaamaan. Kuvaaja oli siis askeleen edellä. Yhteiskuvia otettaessa Noora sai kaikille rennon fiiliksen ja ihmiset kaikki nauramaan!”

Häävieraat viihtyivät ja se näkyy myös kuvissa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Häävieraat viihtyivät ja se näkyy myös kuvissa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Miljööhääkuvaus juhlien lomassa

”Myös häämuotokuvauksen halusimme kuvattavaksi miljöössä, koska tykkäämme enemmän miljöössä otetuista kuvista kuin studiokuvista. Kuvaajamme Nooran kanssa etsittiin yhdessä tuumin meille kuvaukseen sopiva maisema. Muotokuvaus sujui loistavasti! Kuvaaja ohjasi meitä sopivasti, ja juuri vihittyjen hymy ja rakkauden hehku taltioitui kuviin upeasti!”

”Vihkimisessä, juhlassa ja muotokuvauksissa valokuvaajamme Noora onnistui erinomaisesti! Saimme paljon kuvia jokaisesta hetkestä ja olemme todellakin tyytyväisiä kuvien laatuun. Aiomme suositella jokaiselle Studio PSV:n palveluita ja Nooraa etenkin hääkuvausta sekä lapsikuvausta tarvitseville. Noora on rento, hymyilevä ja taitava valokuvaaja!”

Häämuotokuvaus voidaan tehdä erikseen tai osana dokumentaarista hääkuvausta ennen vihkimistä tai juhlan lomassa, kuten Hannen ja Jessen häissä tehtiin. Muotokuvaus kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan: kun hetkeksi keskitytään kuvaukseen, tunnelma on toinen ja kuvissa on morsian kauneimmillaan ja sulhanen komeimmillaan. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Häämuotokuvaus voidaan tehdä erikseen tai osana dokumentaarista hääkuvausta ennen vihkimistä tai juhlan lomassa, kuten Hannen ja Jessen häissä tehtiin. Muotokuvaus kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan: kun hetkeksi keskitytään kuvaukseen, tunnelma on toinen ja kuvissa on morsian kauneimmillaan ja sulhanen komeimmillaan. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
hääkuvaus_oulu012
PSV:n dokumentaariseen hääkuvaukseen kuuluu tietysti ryhmäkuvaus eri kokoonpanoilla. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
hääkuvaus_oulu013
Iso ryhmäkuva on hauska muisto hääpäivästä kaikille mukana oleville. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Millaisen hääkuvauksen sinä haluaisit?

Oululainen valokuvaamo Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo: voit valita häämuotokuvauksen studiossa tai miljöössä tai dokumentaarisen hääkuvauksen, jossa tärkeä päivänne ikuistetaan vaikka jo kampaajalta ja pukeutumista alkaen yön pikkutunneille saakka – ihan kuten te kaksi haluatte.

Meiltä saatte aina kokeneen häävalokuvaajan: valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on yksi koko Suomessa eniten palkintoja hääkuvillaan saaneista valokuvaajista ja on erikoistunut ennen kaikkea häämuotokuvaukseen miljöössä ja studiossa. Ammattivalokuvaajat Niko Raappana ja tämän blogin kuvat kuvannut Noora Slotte ovat petoja dokumentaarisessa hääkuvauksessa.

Valokuvaajiemme kokemus tuo mukanaan varmuutta ja nopeutta kuvaukseen ja taitoa nähdä sen, miten juuri teidät pitää kuvata.

Lisää Studio P.S.V:n hääkuvia ja hintatietoja näet täältä.

hääkuvaus_oulu005
Hääkimppu ja vihkisormukset. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Varaa aika hääkuvaukseen:

Varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultointiin

Haluaisitko ideoida juuri teidän hääkuvaustanne yhdessä Studio P.S.V:n kokeneen valokuvaajan kanssa? Tule juttelemaan eri vaihtoehdoista ja tutustumaan erilaisiin hääkuviin!

Varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultointiin – saat 20 e lahjakortin käytettäväksesi hääkuvaukseen (koskee vain uusia varauksia, yksi lahjakortti/hääkuvaus)!

Maksuttomassa hääkuvauksen konsultoinnissa (noin tunti) käymme läpi mm:

  • Hääkuvauksen lajit: häämuotokuvaus studiossa ja miljöössä sekä dokumentaarinen hääkuvaus – mikä sopisi Teidän tarpeisiinne vai olisiko jokin yhdistelmä paras vaihtoehto?
  • Mikä on hyvä ajankohta hääkuvaukselle? Tehdäänkö kuvaus jo koekampauspäivänä ja mitä se edellyyttää? Miten kuvaukset kannattaa sovittaa hääpäivän aikatauluihin?
  • Millainen on hyvä häävalokuvaaja? Mitä taitoja ja tekniikkaa kuvaajalta on hyvä odottaa – onhan kyseessä elämänne tärkein päivä!
  • Mitä hääkuvaus maksaa ja mistä siinä maksetaan?
  • Jne. Mikä Sinun mieltäsi askarruttaa?
hääkuvaus_oulu008
Aina kun Hanne ja Jesse palaavat hääpäivänsä valokuviin, kuvat tuovat mieleen ihania muistoja ihanasta hääpäivästä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi