Erotu fiksuilla kuvilla

Kun musiikinopettaja Suvi Partanen halusi monipuolistaa työnkuvaansa, hän opiskeli englannin kielen maisteriksi ja perusti yrityksen.  Sointukäännös tarjoaa nimensä mukaan palveluja niin musiikissa kuin kielissäkin. Tuore yrittäjä panosti heti alkuunsa yrityksensä valokuviin, jotka teki Studio P.S.V:n valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Suvi Partanen perusti Sointukäännös-yrityksensä kesällä 2017. Hän antaa pianonsoiton yksityistunteja ja esiintyy esimerkiksi yritystilaisuuksissa ja perhejuhlissa laulaen ja sähköpianolla itseään säestäen.

Lisäksi hän tekee kielenkäännöksiä eri kokoisille yrityksille, jopa kaivosalan sanasto kääntyy hyvin. Hän opettaa asiakaspalveluenglantia yrityksille ja espanjaa ja englantia myös yksityisihmisistä kootuille ryhmille.

Kaikki tämä onnistuu hyvin, kun on kaksikin maisterin tutkintoa plakkarissa.

”Tykkäsin kovasti musiikinopettajan työstäni Kajaanissa, mutta halusin tehdä monipuolisempia töitä. Opetustyö on sosiaalista ja siinä näen ihmisiä, ja sen vastapainona käännöstyössä pääsen taas toteuttamaan pikkutarkkaa yksinpuurtamista. Kaiken lisäksi saan vielä myös esiintyä”, Suvi Partanen kertoo tyytyväisenä.

Suvi Partasen Sointukäännös tarjoaa englannin ja espanjan kielen opetusta ja käännöspalveluja sekä soitonopetusta ja keikkoja. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Suvi Partasen Sointukäännös tarjoaa englannin ja espanjan kielen opetusta ja käännöspalveluja sekä soitonopetusta ja keikkoja. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Huoleton olo ammattilaisten käsissä

Tuore yrittäjä Suvi Partanen päätti panostaa yrityksensä ammattimaiseen markkinointiin heti alusta pitäen. Siksi hän hakeutui myös ammattivalokuvaajan pakeille Studio P.S.V:hen. Kuvauksen teki valokuvaajamestari Reijo Koirikivi.

”Oli kiva, että Reijolta tuli  konkreettisia ideoita kuvaukseen. Mukanani oli pikkuruisia kirjoja, mutta Reijon ideasta kaverini haki kasan muitakin kirjoja kuvaukseen.”

”Oma ideani oli pianoon nojailu, joka myös Reijon mielestä toimi hyvin.”

Suvi Partanen antaa pianotunteja ja tekee keikkaa esiintyvänä artistina. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Suvi Partanen antaa pianotunteja ja tekee keikkaa esiintyvänä artistina. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Jo varatessaan kuvausaikaa Suvi Partanen tilasi samalla kertaa myös meikin ja stailauksen, jonka alan huippuammattilainen Auli Lukkarila Lucca Consultista tuli tekemään Studio P.S.V:lle.

”Minun mielestäni kuvissa, jotka tulevat PR-käyttöön, on tärkeää, että myös kampaus ja meikki on kunnossa. Minulla oli hyvin huoleton olo, kun annoin ammattilaisen hoitaa nämä jutut.”

”Auli tietää, miten valokuvausmeikki eroaa vaikkapa juhlameikistä. Hän myös valitsi kuvausvaatteeni, joista tykkäsin tosi paljon. Erityisesti violetti väri sykäytti.”

Enkku kääntyy Suvin käsissä alalta kuin alalta. lisäksi hän opettaa asiakaspalveluenglantia yrityksille. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Enkku kääntyy Suvin käsissä alalta kuin alalta. Lisäksi hän opettaa asiakaspalveluenglantia yrityksille. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

PR-valokuvat moneen käyttöön

Kuviaan Suvi Partanen on käyttänyt nettisivuillaan ja some-kanavillaan. Koska hänen työnkuvansa on niin monipuolinen, hän teetti itselleen kolmenlaisia käytikortteja, joissa on eri kuvat. Vast’ikään Sointukäännös sai myös uuden upeilla valokuvilla varustetun rollupin.

”Olen tosi tyytyväinen kuviini. Ehkäpä kohta pitää taas tulla uuteen kuvaukseen, että saan ensi vuoden markkinointiin jälleen uutta ilmettä.”

Niin sanottu rintakuva tai kasvokuva sopii hyvin esimerkiksi LinkedIn-profiilikuvaksi, käyntikorttiin ja sähköpostin allekirjoitukseen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Niin sanottu rintakuva tai kasvokuva sopii hyvin esimerkiksi LinkedIn-profiilikuvaksi, käyntikorttiin ja sähköpostin allekirjoitukseen. Suvi Partasen mielestä mainoskuviin kannattaa panostaa, myös kuvausmeikkiin, kampaukseen ja vaatteisiin. Kaunis violetti tunika on oululaisen Fularin omaa Jaakko Selin -mallistoa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Pyydä tarjous yrityksesi henkilökuvista – oli teitä yksi tai vaikkapa sata!

Henkilökuvaus on Studio P.S.V:n ehdoton vahvuus. Valokuvauksistamme vastaava valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on myös palkittu henkilökuvistaan: hän on voittanut kaksi kertaa Suomen ammattivalokuvaajat ry:n vuosikilpailun pääpalkinnon ja tullut valituksi Vuoden muotokuvaajaksi.

Meille Studio P.S.V:ssä on ehdottoman tärkeää, että kuvattavalla on mukava olo kuvauksessa. Olo rentoutuu, kun valokuvaaja höpöttelee niitä näitä ja heittää läppää pilke silmäkulmassa. Tärkeintä on se, että valokuvaaja laittaa itsensä täysillä likoon – silloin kuvattavalla henkilöllä on turvallinen ja rento olla kuvauksessa.

Tämän hallitsee mainiosti myös ammattivalokuvaajamme Noora Slotte. Olemme saaneet kiitosta siitä, että fiiliksen luominen onnistuu meiltä myös vaikka sadan ihmisen joukkokuvauksessa.

Teemme yritysten henkilökuvauksia studiossa tai missä tahansa studion ulkopuolella: ulko- tai sisämiljöössä, usein yrityksen omissa tiloissa.

Lisää eri yrityksille tekemiämme henkilökuvia.

Pyydä tarjous!

Lisää Sointukäännöksen palveluista.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  palvelu@studiopsv.fi  |  (08) 379 289