Firman face lift

Helpoin ja nopein tapa parantaa yrityksen ulkoista ilmettä ja vahvistaa firman brändiä on päivittää henkilöstön kuvat nettiin. Nyt voit varata yksittäisen edustavan kasvokuvauksen myös netin kautta. Meillä Studio P.S.V:ssä on kosolti kokemusta myös satojen henkilöiden joukkokuvauksista – nopeasti mutta laadusta tinkimättä.

Nettiä selatessa tulee luvattoman usein vastaan sellaisia valokuvia yritysten työntekijöistä, jotka eivät imartele sen enempää kuvattavaa itseään kuin yritystäkään. Suoralla salamalla seinää vasten räpsäisty ja usein vielä alivalottunut ja oudon värinen amatööriotos luo koko yrityksestä amatöörimäistä mielikuvaa, vaikka kyseessä olisi minkälainen huippufirma tahansa.

Siksi juuri henkilöstön kuvien päivittäminen kohottaa yrityksen ilmeen kertaheitolla uudelle tasolle. Henkilökuvat antavat yritykselle kasvot – ei ole yhdentekevää, kertovatko kuvat ystävällisestä ja osaavasta henkilökunnasta vai jostakin ihan muusta.

Helpointa on liittää henkilökuvaus mukaan rekrytointivaiheeseen niin kuin monessa yrityksessä tehdäänkin. Silloin firman kuvat ovat aina ajan tasalla.
Helpointa on liittää henkilökuvaus mukaan rekrytointivaiheeseen niin kuin monessa yrityksessä tehdäänkin. Silloin firman kuvat ovat aina ajan tasalla.

Yksittäisestä kasvokuvauksesta sadan hengen joukkokuvaukseen

Studio P.S.V:llä on yli 20 vuoden kokemus eri kokoisten yritysten henkilöstökuvauksista. Olemme kuvanneet henkilökuntaa mm. eri pankeille ja vakuutusyhtiöille, terveydenhuoltoyrityksille, autokaupoille, IT-firmoille, kiinteistönvälittäjille, tilitoimistoille, elintarvikeketjuille ja julkisen puolen organisaatioille (Studio P.S.V:n asiakkaita).

Loppuvuonna kuvasimme lääkeyhtiö Orionin oululaisen tytäryhtiön Fermionin henkilöstön kasvokuvat henkilökortteja ja intranettiä varten. Lähes sata työntekijää kuvattiin muutamassa tunnissa kahtena eri kuvauspäivänä tehtaan tiloissa, joihin pystytimme studion.

Kuvausaikataulu oli tiukka, muutama minuutti henkeä kohden. Kokenut Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi teki nopeassakin aikataulussa henkilökunnasta asialliset kasvokuvat.

Myös ammattivalokuvaaja Noore Slotte tekee ammattitaitoiset kasvokuvat niin yrityksille kuin muillekin työyhteisöille.

matrikkelikuvaus_oulu
Matrikkelikuvan tausta valitaan usein yrityksen värien tai kuvan käyttötarkoituksen perusteella.

Varaa kuvausaika matrikkelikuvaukseen netissä

Yksittäisen edustavan kasvokuvauksen, niin sanotun matrikkelikuvauksen, voit nyt varata myös netin kautta.

Matrikkelikuvauksen hinnat, kun alle 9 kuvattavaa peräkkäin (kuvausaika noin 15 minuuttia):

  • 1 – 2 kuvattavaa á 90,00 + alv
  • 3 – 4 kuvattavaa á 70,00 + alv
  • 5 – 6 kuvattavaa á 60,00 + alv
  • 7 – 8 kuvattavaa á 55,00 + alv

Isommat ryhmät: pyydä tarjous! Tai varaa aika kuvaukseen: (08) 379 289.

Jos haluat itse valita lopullisen kuvan, laadimme sähköiset koevedokset nettipalveluumme á 30,00 e + alv. Voit tilata lisäkuvia hintaan 40,00 e + alv.

Kysy myös muista henkilöstökuvauksistamme:

  • Kaksi edustavaa kuvaa 180 e + alv
  • Kolme edustavaa kuvaa 270 e + alv

Arvonlisävero on 24 %.

kauppiaskuva_oulu
Kunnon kuvasta voi tehdä vaikka Pahvi-Ilkan, niin kuin kauppias Ilkka Heikkinen teki. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Katso lisää Studio P.S.V:n henkilöstökuvia.

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  | Facebook