Hääkuvaus Pikisaaressa

”Kiitos rautaisesta ammattitaidostanne”, Marita ja Roope kiittivät Studio P.S.V:n valokuvaajia hääjuhlien jälkeen. Dokumentaarisen hääkuvauksen juhlapäivänä kuvasi Studio P.S.V:n ammattivalokuvaaja Noora Slotte. Jo paria päivää aiemmin valokuvaajamestari Reijo Koirikivi teki Maritan ja Roopen ainutlaatuiset häämuotokuvat Oulun Pikisaaressa.

Miljööhääkuvaus ennakkoon

Maritan ja Roopen miljööhääkuvaus tehtiin ennakkoon koekampauspäivänä häitä edeltävällä viikolla. ”Työskentely Reijon kanssa oli luontevaa, ja saimme paljon erilaisia onnistuneita kuvia. Reijo kehui meitä kehumasta päästyään, mikä sai molempien hymyt loistamaan ja kaulaan vähän lisää pituutta.” Marita kertoo. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
”Eräs tiiliseinä ihastutti meitä erityisesti ja toivoimme kuvia sen edessä. Reijo tuumasi hetken haastavan valon takia, mutta heti kun valo osui seinään vähän paremmin, hän tarttui ehdotukseen ja toteutti kuvat taitavasti. Yhdestä tuli meidän kiitoskorttikuva, siis yksi lemppareista.” Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
”Metsäiset kävelykuvat inspiroivat Reijoa.” Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
”Reijo kuunteli meidän toiveitamme ja kuvista tuli meidän näköisiä.” Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Pikisaaren ympäristö tarjosi upeita kuvauspaikkoja Maritan ja Roopen miljööhääkuvaukseen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Kun häämuotokuvaus tehdään ennakkoon – etenkin miljööhääkuvaus – kenelläkään ei ole kiire mihinkään ja saadaan aikaa paljon eri tyyppisiä ihania kuvia. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

Dokumentaarinen hääkuvaus ikuisti päivän tunnelman

”Hääpäivämme tunnelma oli rento, ja meillä oli hauskaa. Noora sai kyllä kuviin juuri tuota tunnelmaa ikuistettua. Vieraatkin ovat kerta toisensa jälkeen kiitelleet rennosta juhlatunnelmasta,” Marita kertoo.

”Meiltä myös kysyttiin, onko valokuvaaja joku teidän ystävä, kun on niin tuttavallinen ja luonteva osa juhlaa. Todettiin, että no ei varsinaisesti, mutta aivan samaa mieltä ollaan tästä havainnosta! Kylläkin Noora myös piiloutui taitavasti juhlan keskelle.”

Marita ja Roope vihittiin Oulun Tuomiokirkossa kesällä 2020. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Hääseurue käveli tuoreen avioparin perässä kulkueena juhlapaikkaan Hotelli Arinan Verannalle. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Sulhasen ja bestmanien komeat ”taskunaurikset”. Dokumentaarinen hääkuvauksemme sisältää aina myös ryhmäkuvia eri kokoonpanoilla. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Lisää ryhmiksiä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Myös yksityiskohtakuvat herättävät eloon juhlan tunnelmaa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Ammattitaitoiseen hääkuvauspalveluumme sisältyy luonnollisesti erillinen suunnittelupalaveri, joka pidetään hyvissä ajoin. Siinä tutustutaan ja käydään läpi hääparin toiveita. Tärkeää on käydä läpi myös hääpäivän ohjelma. Ammattivalokuvaaja pitää huolta siitä, että hän on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Häätanssin riemua. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Upea Chrystal-kuvakirja säilyttää muistot

Marita ja Roope tilasivat häämuotokuvistaan Chrystal-kuvakirjan, joka toistaa kuvien tunnelman ja sävyt pienintä vivahdetta myöten. Kirjassa kuvat säilyvät vuosikymmeniä. Kirjan myötä hääpäivän muistoihin ja tunnelmiin on helppo palata milloin vain.

”Kuvakirjaa mietimme pitkään. Hinta tuntui suurelta, vaikka ymmärsimmekin mistä se koostuu. Onnistuneita kuvia oli kuitenkin niin monta erilaista, että niistä oli hankalaa valita yhtä tai kahta. Kirja on tosi upea. Latasin kuvat myös jo itselle koneelle. Hyvä mieli tulee aina, kun kuvia katsoo!” Kannen kuva valokuvaaja Reijo Koirikivi.
”Kun saimme valmiin kuvakirjan käsiimme, totesimme heti, että se oli hintansa arvoinen. Kuvat ovat kirjassa upean näköisiä, ne pääsevät oikeuksiinsa.”
”Kuvien järjestyksen ja asettelun viimeistelimme vielä yhdessä Nooran kanssa, ja olimme lopputulokseen tyytyväisiä. Kirja on arvokkaan tuntuinen, ja kuvat riittävän isoja. Emme malta odottaa, että saamme esitellä sitä muillekin!” Marita ja Roope ovat onnellisia Chrystal-kuvakirjastaan.

Täyden palvelun hääkuvaamo Studio P.S.V.

Suunnitteletko häitä? Meiltä Studio P.S.V:stä saat kaikki häiden valokuvaukset luotettavasti ja ammattitaitoisesti toteutettuina:

  • häämuotokuvaukset studiossa ja miljöössä
  • dokumentaarisen hääkuvauksen vaikka aamusta iltaan
  • huomenlahjakuvauksen toiveittesi mukaan

Kun valitset tärkeän päiväsi valokuvaajaksi Studio P.S.V:n, voit luottaa siihen, että saat upeat kuvat ainutlaatuisesta päivästäsi. Valokuvaajana toimii:

  • valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Suomen palkituin hääkuvaaja (etenkin häämuotokuvat studiossa ja miljöössä)
  • ammattivalokuvaaja Noora Slotte, myös hääkuvillaan palkittu (häämuotokuvaukset ja dokumentaarinen hääkuvaus)
  • valokuvaaja Saara Kettunen (etenkin dokumentaarinen hääkuvaus)

Studio P.S.V. tarjoaa laajan valikoiman kuvatuotteita

Kun hääkuvauksesi tekee Studio P.S.V., saat kuvistasi tilattua valmiit ja laadukkaat kuvatuotteet ja korkearesoluutiotiedostot. Sinun tarvitsee vain valita kuvat, me teemme kaiken muun: upeat kuvakirjat, ripustusvalmiit taulut, kansiot, pöytäkuvat jne.

Katso laaja kuvatuotteiden valikoimamme hintoineen tästä.

Varaa aika

Varaa aika hääkuvauksen ilmaiseen konsultaatioon ja saat mukaasi 20 e etusetelin käytettäväksi hääkuvauksessa:

Varaa aika hääkuvaukseen:

 

Kiitos Marita ja Roope luottamuksesta ja ihanista kommenteistanne tähän blogiin!

 

Ps. Studio P.S.V:n blogissa avainsanalla ”hääkuvaus” löydät lisää kuvauksessa meillä käyneiden kommentteja ja kuvia.

 

Ps. Studio P.S.V:n nettisivuilla on paljon hääkuvia kuvattuina studiossa, miljöössä ja dokumentaarisesti.

 

Studio P.S.V. | Kajaaninkatu 11 Oulu | (08) 379 289 | palvelu@studiopsv.fi | @studiopsv