Hääkuvaus puutarhassa

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha on elävien kasvien kokoelma, jota pidetään yllä erityisesti biologian tutkimusta ja opetusta varten. Puutarha on myös viihtyisä vapaa-ajanviettopaikka, ja siksi Kaisa ja Kim valitsivatkin sen hääkuvauksensa miljööksi. Valokuvaajana toimi valokuvaajamestari Reijo Koirikivi Studio P.S.V:stä.

haakuvaus_oulu19
Kaisa ja Kim valitsivat rauhallisen ja monipuolisen kasvitieteellisen puutarhan miljööhääkuvauksensa kuvauspaikaksi. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Yliopiston kupeessa Linnanmaalla sijaitsevan kasvitieteellisen puutarhan kokoelmat ja näyttelyt ovat avoinna myös yleisölle. Puutarha houkutteli usein myös lähellä aiemmin asuneet Kaisan ja Kimin kävelyretkille.

haakuvaus_oulu27
Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kun hääkuvaus tuli ajankohtaiseksi, kasvitieteellinen puutarha oli luonteva valinta:

”Katselimme muitakin paikkoja, mutta päädyimme kasvitieteelliseen puutarhaan sen monipuolisuuden ja rauhallisuuden vuoksi. Kuvauksemme tehtiin perjantai-iltana, jolloin joku muu puisto olisi voinut olla levoton”, Kaisa kertoo.

”Yliopiston puutarhassa on monenlaista ympäristöä, on aavempaa ja metsäisempää, on kuusta ja koivua, on silta, on kukkia ja pensaita.”

haakuvaus_oulu16
Yliopiston kasvitieteellinen puutarha tarjoaa hääkuvaustakin ajatellen monipuolisen ympäristön kukkaloistoa, puita ja pensaita. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kaisan ja Kimin miljööhääkuvaus tehtiin koekampauspäivänä ennen hääpäivää. Sadepilvet väistyivät, kun tavattiin valokuvaaja ja assareina toimivat kaverit puutarhalla. Koska kenelläkään ei ollut kiire mihinkään, kuvia otettiin monessa paikassa eri puolilla puutarhaa.

”Kuvaus sujui mukavasti. Reijo osasi juuri sopivasti heittää rennompia juttuja ja sai meidät rentoutumaan”, Kaisa muistelee.

haakuvaus_oulu17
Miljöö antaa häämuotokuville persoonallisen ympäristön. Parhaat kuvat saadan aikaan, kun kuvaus tehdään kaikessa rauhassa jo ennakkoon koekampauspäivänä. Myös Kaisan ja Kimin miljööhääkuvaus tehtiin perjantai-iltana ennen hääpäivää. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Myös kuvista Kaisa ja Kim tykkäävät kovasti.

”Kuvat on hienoja.  Koettiin, että oli valinnan varaa, mistä katella, paljon erilaisia kuvia, lähikuvia, kauempaa, sivusta, alhaalta, eri paikoista.”

Hääkuvat tuovat mieleen myös hääpäivän ihania muistoja kodikkaasta juhlasta Villa Onnelassa. Koskettavimpina hetkinä tuore aviopari muistaa vanhempiensa puheet.

haakuvaus_oulu18
Löytyypä puutarhasta myös tunnelmallinen silta. Matalalta paistava ilta-auringon valo luo hääkuvaan ihanaa kesäistä tunnelmaa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

Lisää Studio P.S.V:n hääkuvia miljöössä, studiossa ja dokumentaarisesti kuvattuina.

Varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultointiin tai hääkuvaukseen netissä.

Tai soita: (08) 379 289

 

Studio P.S.V.  |  Kajaanink. 11  |  OULU  | palvelu@studiopsv.fi