Hääkuvaus syysmiljöössä

Kun Emma ja Sampo Huusko menivät maaliskuussa 2014 kihloihin, he päättivät, että vihille astellaan saman vuoden puolella. Yhtä selvää oli myös hääkuvaajan valinta: ”Useat ystävät ovat käyneet hää- ja perhe- ja muissakin kuvauksissa Studio P.S.V:ssä ja ovat saaneet hienoja kuvia. Siksi olen aina ajatellut, että jos joskus menen naimisiin, haluan ottaa hääkuvat PSV:stä.”

Kauaa eivät Emma ja Sampo pohtineet sitäkään, tehdäänkö hääkuvaus studiossa vai miljöössä. ”Päädyimme aika pian miljöökuvaukseen. Kun katselimme studiossa ja miljöössä otettuja hääkuvia, tuli tunne, että miljöökuvaus on meidän juttu. Miljöökuvissa on enemmän persoonallisuutta, ja miljöö luo oman tunnelman kuviin.”

haakuvaus_oulu137

”Kuvaus oli todellisuudessa vielä enemmän kuin mitä edes osasimme odottaa. Valokuvaaja, Reijo, ehdotti palaverissa, että kuvaus tehtäisiin etukäteen, ja niin meidät kuvattiin sitten häitä edeltävänä keskiviikkona. Valokuvauspäivästäkin jäi tosi mukavat muistot. Kun meitä kuvattiin monta tuntia, pääsimme jo kuvauksessa häätunnelmaan.”

”Suosittelenkin kaikille, jos vain mahdollista, hääkuvauksen tekemistä eri päivänä. Silloin jo kuvaus on kokemuksena mahtava.”

haakuvaus_oulu139

 

”Kuvat ovat myös tosi hienoja. Niissä on monipuolisesti erilaisia kuvia, ja hyviä kuvia oli vedoksissa paljon. Niistä valitsimme yhdessä Reijon kanssa kuvat kuvakirjaan. Kokonaisessa kirjassa saimme monipuolisesta kuvauksesta koottua tarinan. Kun olemme näyttäneet kirjaa kavereille ja sukulaisille, sitä ovat kehuneet kaikki.”

haakuvaus_oulu141
Emman ja Sampon hääkuvaus tehtiin Villa Onnelan idyllisessä ympäristössä lähellä Oulun keskustaa. Kuvaajana toimi valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
haakuvaus_oulu142 haakuvaus_oulu144haakuvaus_oulu143 haakuvaus_oulu138