”Hääkuvaus yli odotusten”

Kysyimme vuonna 2013 Studio P.S.V:ssä hääkuvauksessa käyneiden kokemuksia. Saimme loistavaa palautetta ja ihania terveisiä – olipa yhteen kotiin syntynyt vauvakin. Pyysimme kommentteja, koska haluamme kehittää hääkuvauspalveluamme entistäkin paremmaksi. Senpä vuoksi myös kehittämisehdotukset olivat tervetulleita.

Palautteen vastausprosentti oli huikeat yli 20 prosenttia. Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme 100,- lahjakortin Stockmannille. Arvonnan voittivat Niina ja Miika Katainen. Onnea voittajille ja tuhannet kiitokset kaikille, jotka osallistuitte kyselyymme!

Tässäpä parhaat palat palautteista, nimettöminä tietenkin:

”Kiitokset PSV:lle, kokonaisuudessaan olemme hyvin tyytyväisiä hääkuviimme :). Alkusuunnittelupalaveri on kiva ajatus. Pääsee kuvaaja tapaamaan kuvattavat ja kuvattavat puolestaan kuvaajan. Itse kovana jännittäjänä oli mukava tietää, kuka meitä tulisi kuvaamaan muutenkin niin jännittävänä päivänä.”

”Emme ole mitään mannekiineja luonnostamme, mutta lähes kaikkiin kuviin Reijo oli repinyt meiltä ne aidot hymyt ja tunteet ulos. Loistavaa!”

”Tykkään ja käynpä tykkäämässä facebookissakin ja suosittelen teitä eteenpäin!”

Miljööhääkuvaus Maikkulan kartanossa, kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.

 

Monipuoliset hääkuvat

”Aikaa kuvien ottamiseen oli riittävästi, kuvaaja oli inspiroiva ja otti hyvin erilaisia ja erityylisiä kuvia. Pidimme erityisesti kuvien monipuolisuudesta; kuvissa välittyi erilaiset tunnelmat ja asetelmat, joista saimme valita mieluisimmat. Kuvien valitseminen netissä sekä katselulinkkien lähettäminen oli myös erittäin suuri plussa palvelussanne! Kuvien valitseminen tietokoneen ruudulta oli paljon helpompaa kuin joidenkin kuvaamoiden pikkuisista koevedoskuvista.”

”Emme yleensä pidä kuvistamme ollenkaan, nyt onnistuitte tallentamaan useita otoksia joissa kiteytyy tunnelma ja tunne täydellisesti. En keksi parannettavaa millään, kaikki meni yli odotusten.”

Dokumentaarinen hääkuvaus Oulun lyseolla, kuva Noora Slotte / Studio P.S.V.

”Onnistuneita kuvia oli todella paljon. Palvelu on ystävällistä ja joustavaa, esimerkiksi dokumentaarisen kuvauksen tuntien määrää pystyi lisäämään helposti.”

”Kuvien katselu netissä oli helppoa ja sujuvaa!”

”Jatkakaa samaan malliin! :)”

”Kyllä me tykättihi kuvista ku hullu puurosta.”

Studiohääkuva, kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.