Häätunnelmia pappilassa

Häät tulossa? Mietitkö, mistä saisit kauneimman hääpuvun, häätyylisi sopivimman meikin ja kampauksen, kestävimmän ja persoonallisimman hääkimpun ja tunnelmallisimmat hääkuvat? Tästä blogista saat vinkit unelmiesi häihin.

Salon Virho, Morsiusateljee Katariina, Kukkakauppa Kanerva ja Studio P.S.V. järjestivät yhteisen  kuvauspäivän. Teemana oli häähumua ja ajatonta glamouria, mausteena ripaus vintagea. Salon Virhon kauniisti stailaamat mallit valokuvasi valokuvaajamestari Reijo Koirikivi Studio P.S.V:stä.

Kuvauspaikaksi valittiin Oulun ev.lut. seurakuntien vanha pappila, joka on Oulun harvoja pieteetillä restauroituja empire-tyylisiä miljöitä lähes 200 vuoden takaa. Pappila rakennettiin nimittäin Oulun palon jälkeen Carl Ludvig Engelin piirustusten pohjalta vuonna 1827. Vanha pappila on tunnelmallinen juhlapaikka ja inspiroiva paikka kuvata.

hääkuvaus_oulu334
Veistoksellista tyyliä by Salon Virho, Morsiusateljee Katariina ja Kukkakauppa Kanerva. Tyylin ikuisti valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
hääkuvaus_oulu335
Upea, villi kampaus toiselta puolelta. Huomaathan myös hääpuvun kauniin selkäosan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Häämeikit ja -kampaukset Salon Virholta vaikka koko seurueelle

Salon Virholla on tilavat ja valoisat uudet tilat Oulussa Isollakadulla, Teatteri Rion talossa, ja vasta avattu piste Fabianinkadulla Helsingissä.  Virholta saat paitsi hääkampaukset myös häämeikit ja tietysti muut kampaamopalvelut hiusten leikkauksista ja värjäyksistä alkaen.

Virholla myös sulhanen parturoidaan  ja haluttaessa myös ehostetaan hääpäivänä – kevyttä ehostusta suosittelemme lämpimästi kaikille sulhasille, jotka haluavat, ettei iho kiillä tärkeänä päivänä sen enempää alttarilla kuin hääkuvissakaan.

”Virholta saa meikkauksen ja kampauksen samassa paikassa, ja vaikka koko seurueelle. Ja samalla tarjoamme lasin kuohuvaa”, meikkaaja-maskeeraaja, kampaaja Tiina Kilponen Salon Virholta kertoo.

”Liikkeessämme morsian ja juhalvieraat voivat pukeutua juhlapukuihin ennen juhliin lähtöä, ja heitä palvellaan loppuun asti. Meillä juhlaväellä on aina lämmin ja kotoisa olo.”

haakuvaus_oulu_psv
”Inspiroiduimme malleista, heidän hiuksistaan, ja myös hiuskoristeiden ja pukujen fiiliksiä käytettiin hyödyksi kampauksissa. Teemoina olivat mm. Grace Kelly ja Anna Karenina”, kertoo Salon Virhon Tiina Kilponen, joka on sekä meikkaamisen että kampausten ammattilainen.

Morsiusateljee Katariinalla oma mallisto

Morsiusateljee Katariinalla on laaja valikoima hääpukuja morsiamille ja sulhasille sekä vuokra- että ostomahdollisuudella. Katariinalta hääpari saa pukujen lisäksi myös kaikki asusteet sekä ompelupalvelut.

”Katariinan erottaa muista ennen kaikkea oma Sis Idman-mallistomme, jonka avulla morsian saa itselleen juuri oikeanlaisen hääpuvun yksilöllisillä muutoksilla,” malliston suunnittelija , morsiusateljeen sielu Katariina Karppinen kertoo.

”Blogin kuvissa olevat puvut edustavat liikkeemme tyyliä, jossa boheemi vintagehenki yhdistyy moderneihin elementteihin.”

Morsiusateljee Katariina palvelee upeissa tiloissaan Oulun Rotuaarilla ja verkossa.

hääkuvaus_oulu329
Oma mallisto tekee Morsiusateljee Katariinan hääpukuvalikoimasta ainutlaatuisen. ”Liikkeemme tyylissä boheemi vintagehenki yhdistyy moderneihin elementteihin”, taitava pukusuunnittelija Katariina Karppinen kertoo. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
hääkuvaus_oulu330
Vanhan pappilan kuvaukset kestivät lähes koko päivän. Välillä revettiin. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kukkakauppa Kanervasta hääkimput ja kukkakoristeet

Kukkakauppa Kanerva tarjoaa monipuolista hääkukkasidontaa asiakkailleen. Saat samasta paikasta morsiuskimput, miesten rintakoristeet, kaasojen koristeet, hiuskoristeet sekä juhlapaikan koristelut, pöytä- ja noutoasetelmat. Kanerva toimittaa hääkukat ja koristelut halutessasi paikan päälle.

”Liikkeessämme on monipuolinen valikoima tuoreita kukkia, ja teitä palvelee ammattitaitoinen henkilökunta rakkaudesta kukkiin”, Kanervan yrittäjä, floristi Sari Kuosmanen kertoo.

”Tämän hetken kimput kuvaavat rentoa ja runsasta boheemihenkistä tyyliä. Kimppuihin on yhdistelty monenlaista kukkaa, oman mielivärin mukaan, hennosta puuterinsävystä hieman räväkämpäänkin väriin. Uutuutena tarjoamme polttariporukoille teemaillan, joka sopii niin miehille kuin  naisillekin.”

Ihana tuoksu- ja kukkameri tulee vastaasi, kun astut Kukkakauppa Kanervan viihtyisiin tiloihin Oulun Hallituskadulla. Kanerva palvelee myös verkkokaupassaan.

haakuvaus_oulu
”Tämän hetken kimput kuvaavat rentoa ja runsasta boheemihenkistä tyyliä”, Kukkakauppa Kanervan taitava floristi Sari Kuosmanen kertoo.

Studio P.S.V. tekee hääkuvauksia studiossa ja miljöössä

Studio P.S.V:n monipuolisista palveluista hääpari voi valita joko häämuotokuvauksen studiossa tai miljöössä tai dokumentaarisen hääkuvauksen vaikkapa pukeutumisesta pikkutunneille saakka. Kaikkiin pidempiin kuvauksiin sisältyy suunnittelupalaveri, jossa käydään tarkasti läpi hääparin toiveet ja tutustutaan puolin ja toisin.

”Hääkuvissa on ennen kaikkea kysymys kahden ihmisen välisistä tunteista. Meille on tärkeää saada nämä tunteet myös hääkuviin”, valokuvaajamestari Reijo Koirikivi  kertoo.

”Lisäksi olemme tarkkoja siitä, että valot, sommittelut ja muu valokuvaukseen liittyvä tekniikka toimii, jotta tunnelma välittyy oikein ja myös kauniit yksityiskohdat kampauksista, kukista ja puvuista erottuvat.”

Reijon lisäksi taitavia häävalokuvaajia PSV:ssä ovat ammattivalokuvaajat Noora Slotte ja Niko Raappana. Lävistäjällä sijaitsevan studion edessä on asiakkaille maksuton parkki. Kuvaukseen voi valmistautua erillisessä pukuhuoneessa, johon juhlavaatteet voi tuoda halutessaan etukäteen.

hääkuvaus_oulu328
Hääpuvussa voi olla myös väriä. Aidot kukat hiuksissa ja ranteessa ovat piste iin päälle tässä tyylissä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Hääpalvelua, johon voit luottaa

Salon Virho, Morsiusateljee Katariina, Kukkakauppa Kanerva ja Studio P.S.V. ovat kaikki oululaisten hyvin tuntemia yrityksiä. Kaikilla on kertynyt kokemusta ja osaamista vuosikymmenten ajalta. Kun astelet sisään mihin tanhansa näistä yrityksistä,  voit olla varma siitä, että sinua palvelee oman alansa huippuosaaja.

”On loistavaa tehdä yhteistyötä ammattilaisten kanssa, jotka jakavat saman vision siitä, mitä laatu ja tyylikkyys on”, Katariina kiteyttää. Tiina Virholta vahvistaa hymyssä suin:

”Oulun parhaat kun lyö hynttyyt yhteen niin huippujälkeähän siitä syntyy.”

Kaikki elementit - puku, kampaus, meikki ja kukat - sopivat keskenään yhteen. Tämä onnistuu, kun kaikkien osien tekijät tekevät työtään intohimolla ja vankkumattomalla ammattitaidolla. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Kaikki elementit – puku, kampaus, meikki ja kukat – sopivat keskenään yhteen. Tämä onnistuu, kun kaikkien osien tekijät tekevät työtään intohimolla ja vankkumattomalla ammattitaidolla. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Ota yhteyttä!

Salon Virho

Morsiusateljee Katariina

Kukkakauppa Kanerva

Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11  OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi