Henkilökuva luo mielikuvia

Yrityksen henkilökuvat käyntikorteissa, nettisivuilla ja esitteissä sekä kulkukorteissa herättävät mielikuvia koko yrityksestä. Kun kuva on teknisesti ammattitaitoinen, kuva rakentaa ammattitaitoista ja myönteistä mielikuvaa sekä kuvattavasta itsestään että hänen edustamastaan organisaatiosta. Kuin huomaamattaan.

Edustava kasvokuva syntyy Studio P.S.V:n muotokuvausstudiossa. Kuvaukseen käytämme sen verran aikaa, että kuvattava ehtii tottua kuvaamiseen ja valokuvaaja saa rakennettua kullekin kuvattavalle  sopivat valot ja kuvakulmat (15 – 20 min). Meillä PSV:ssä kuvauksessa on mukava olla – se, jos mikä, näkyy lopputuloksessa.  Taustavalikoimamme studiossa on laaja puhtaan valkoisesta eri värisiin taustoihin.

Näin toteutettu ns. matrikkelikuva soveltuu loistavasti myös CV-kuvaksi, kun haet työpaikkaa.

henkilökuvaus_kuvapari2

Kasvokuvauksen (matrikkelikuvauksen) hinta on sitä edullisempi, mitä useampi henkilö kuvataan peräkkäin. Kuvauksen hinta sisältää valokuvaajan valitseman käsitellyn kuvatiedoston vapaaseen käyttöön.

1 – 2 kuvattavaa á 90,00 + alv
3 – 4 kuvattavaa á 70,00 + alv
5 – 6 kuvattavaa á 60,00 + alv
7 – 8 kuvattavaa á 55,00 + alv

Isommat ryhmät: pyydä tarjous! Tai varaa aika kuvaukseen: (08) 379 289.

Jos haluat itse valita lopullisen kuvan, laadimme sähköiset koevedokset nettipalveluumme á 30,00 e + alv. Voit tilata lisäkuvia hintaan 40,00 e + alv.

Valokuvaustoimialan arvonlisävero on 24 %.

Henkilökuvaus osana yrityksen rekrytointia

Studio P.S.V:ssä teemme säännöllisesti edustavia kasvokuvauksia markkinointikäyttöön useille yrityksille ja yhteisöille. Monissa yrityksissä uuden työntekijän kuvaaminen on otettu mukaan perehdytysvaiheeseen osaksi rekrytointia.

osyn_hallitus_psv
Näiden yrittäjien ja hallituksen jäsenten henkilökuvat kuvattiin muotokuvausstudiossamme. Kuvauksiin käytettiin aikaa noin 15 minuuttia / hlö. Kuvat: Reijo Koirikivi | Studio P.S.V.

Tietysti Studio P.S.V. tekee henkilökuvauksia myös yrityksen omissa tiloisa. Etenkin, kun kuvataan suuria henkilöstömääriä, voi olla helpompaa rakentaa studio yrityksen tiloihin. Persoonalliset henkilökuvat syntyvät myös yrityksen ympäristössä. Henkilökuvaukset yrityksen omissa tiloissa teemme tarjouksen pohjalta tapauskohtaisesti.

Referenssejämme.

Vaihtoehtona nopea kasvokuvaus

Edullinen CV-kuvauksemme yksityisille henkilöille on ns. Pika-CV-kuvaus. Sen teemme passikuvausstudiossamme vakiovaloilla ja valkoisella taustalla. Passikuvauksesta poiketen CV-kuvaan on mahdollista hakea pukevampaa asentoa, ja siinä saa hymyillä! Kuvaukseen käytämme aikaa muutaman minuutin.

Nopean henkilökuvauksen hinta on pysyvästi 46,- e (sis. alv). Hinta sisältää yhden kuvan sähköisesti käyttöösi. Kuvaa ei käsitellä. Kuvaukseen voi tulla ilman ajanvarausta.

Nopea kasvokuvaus saattaa soveltua myös yrityksen henkilökortteihin, jos kuvia ei käytetä muussa markkinointimateriaalissa. Markkinointitarkoituksiin – nettiin, esitteisiin, käyntikortteihin jne. – suosittelemme lämpimästi Edustavaa kasvokuvaustamme!

 Valmiit kulkukortit PSV:stä

Studio P.S.V:stä yrityksesi saa myös kulkukortit koteloineen, nauhoineen ja klipseineen. Lähetät vain työntekijän meille kuvattavaksi haluamaasi kuvaukseen (Edustava tai Nopea kasvokuvaus), ja lähetämme paluupostissa valmiin kulkukortin.

henkilökortti_studiopsv
Tyylikäs ja kestävä kulkukortti on mahdollista laatia pystyyn tai vaakaan. Otamme fiksut kuvat, ja paluupostissa yrityksesi saa valmiit kulkukortit.

Rautainen ammattitaito

Kaikista valokuvauksistamme vastaa valokuvaajamestari Reijo Koirikivi. Hän on voittanut kaksi kertaa Vuoden Muotokuvaaja -kilpailun. Reijolla on rautainen ammattitaito eri ikäisten ja eri näköisten ihmisten kuvaamiseen tarvittaessa nopeastikin. Myös ammattivalokuvaaja VAT Noora Slotte on teknisesti taitava ja helposti läshestyttävä kuvaaja.

Tietysti teemme Studio P.S.V:ssä kasvokuvausten lisäksi myös muita henkilöstökuvauksia. Yksi suosituimmista on nimeltään ”Kolme edustavaa kuvaa”. Sen hinta on 270,00 e + alv. Hinta sisältää kuvauksen (kasvo-, puoli- ja kokovartalokuvaus), sähköiset koevedokset ja kolme käsiteltyä kuvaa tiedostoina vapaaseen käyttöön.

Viimeistelemme henkilökuvat ammattitaitoisella kuvankäsittelyllä (ei koske pika-cv-kuvausta). Kuvankäsittely ja kuvauksessa käyttämämme RAW-tiedostomuoto yhdessä saavat aikaan sen, että kuvat toistuvat optimaalisesti eri medioissa sanomalehdestä nettiin.

Katso lisää matrikkelikuvia.

Katso lisää muitakin firmojen henkilöstökuvia.

Varaa kuvausaika matrikkelikuvaukseen tai ”Kolme edustavaa kuvaa” -kuvaukseen netissä.

Tai pyydä tarjous!

 

Studio P.S.V.   |   Kajaaninkatu 11 Oulu   |   (08) 379 289   |   palvelu@studiopsv.fi