Henkilökuvalla yritykselle kasvot

Studio P.S.V. kuvaa kymmenien yritysten henkilökuntaa säännöllisesti. Yleisimmin työntekijöistä halutaan siistit kasvokuvat, eli niin sanotut nimitys- tai matrikkelikuvat. Kun kuvaus tehdään ammattitaitoisesti, kuva edustaa oikealla tavalla koko yritystä. Asiallinen, ystävällinen ja teknisesti taitava kuva luo myös asiallisen, ystävällisen ja ammattitaitoisen mielikuvan siitä yrityksestä tai työpaikasta, jossa kuvan henkilö työskentelee.

         

Passikuvauksesta tämä ns. matrikkelikuvaus eroaa mm. siinä, että matrikkelikuvauksessa käytämme aikaa kuvattavaa kohden noin 15 minuuttia ja kuvia otetaan paljon. Kuvattava ehtii tottua kameran edessä olemiseen. Kuvaukseen luomme leppoisan tunnelman, mikä välittyy myös kuvissa. Valokuvaaja säätää valot ja kuvakulmat siten, että kuvattavan parhaat puolet tulevat esille.

Kuvat markkinointiin ja henkilökortteihin

Yleensä nämä fiksut kasvokuvat päätyvät yritysten nettisivuille, lehti-ilmoituksiin,  esitteisiin ja muuhun markkinointimateriaaliin. Studio P.S.V:stä yritys saa henkilökuvat myös henkilökortteihin. Työntekijällä on ilo kantaa kaulassaan korttia, jossa hän näyttää asialliselta – valitettavan usein henkilökortin suttuisesta kuvasta ei edes tunnista kortin omistajaa, kun kuvan on räpsäissyt työkaveri pahimmillaan suoralla salamalla ja kännykkäkameralla.

Kummassakin kuvassa on sama henkilö. Kumman kanssa asioisit mieluimmin?

Kun tilaat henkilökuvauksen Studio P.S.V:stä, saat käyttöösi taatusti henkilökuvauksen huippuammattilaisen. Osaavaa valokuvaajien tiimiämme johtaa Oulun ainoa valokuvaajamestari Reijo Koirikivi. Studio P.S.V. on saanut useita palkintoja nimenomaan henkilökuvillaan – me hallitsemme sekä tunnelman että tekniikan.

Kuvaukset myös työpaikan tiloissa

Jos pelkkä kasvokuva ei riitä, kuvaamme toki vaikkapa monipuolisen sarjan kustakin työntekijästä sekä kasvo-, puolivartalo- että kokovartalokuvia. Henkilökuvaukset voidaan tehdä myös kunkin omalla työpisteellä, jolloin samalla tulee yrityksesi työkin tutuksi.

         

 

Pyydä tarjous!

Yrittäjä ja henkilöstöpäällikkö: pyydä tarjous yrityksesi tai työpaikkasi henkilöstön kuvauksesta. Mitä useampi työntekijä kuvataan yhdellä kertaa, sitä edullisemmaksi kuvaukset / henkilö tulevat. Teemme kuvauksia sekä studiossa että omissa tiloissanne.

Tarjouspyynnöt tästä.