Hyvää oloa PSV:llä

Syyskauden avaamme Studio P.S.V:ssä hyvinvoinnin merkeissä. Tiistaina 2.9. saamme vieraaksemme Suomen hiihtomaajoukkueen lihashuoltajan Kerttu Helysen. Hän auttaa omalta osaltaan mm. olympiavoittaja Sami Jauhojärveä menestykseen. Hyvän Olon Päivässä Kerttu hieroo kävijöiden hartioita ja maistattaa Foreverin ihania aloeveratuotteita.

Studio P.S.V. tarjoaa hyvää mieltä mahtavalla kuvaustarjouksella: kaikista 2.9. studiolla varatuista tai lahjakortille ostetuista muotokuvauksista jopa  20 % alennus! Alehintaan voit nyt varata tai ostaa esimerkiksi hääkuvauksen, lapsi- tai perhekuvauksen, parikuvauksen tai vaikkapa lemmikkikuvauksen. Tarjous ei koske passikuvauksia eikä tapahtumien ja juhlien kuvaamista.

Ilahduta kuvauksella itseäsi tai ystävääsi. Kuvaus on persoonallinen lahja merkkipäivää viettävälle! Nyt voit hyvin ennakoida ja hankkia ajoissa vaikkapa isänpäivän tai joulun lahjat.

Aloeveraa 8 vuotta

Kuntohoitajana uransa aloittanut ja sittemmin monenlaista hyvinvointipalveluihin liittyvää osaamista itselleen hankkinut lihashuoltaja Kerttu Helynen kiinnostui aloeveratuotteista reilut kahdeksan vuotta sitten. Hän kokeili aloeverajuomaa ja jäi ”koukkuun”.

”Sain energiaa ja jaksamista”, Kerttu kertoo.

Foreverin fbo:na (Forever Business Owner) eli myyjänä Kerttu on toiminut vuodesta 2007. Kyseessä on amerikkalaisen Rex Maughanin omistama perheyritys, jonka aloeveraviljelyksillä Kaliforniassa Kerttukin on vieraillut. Yhtiö tuottaa 80 prosenttia maailmalla myydyistä aloeveratuotteista. Juotavan geelin lisäksi Forever tuottaa muun muassa  ihon- ja kauneudenhoidon tuotteita ja ravintolisiä.

PSV:n Hyvän Olon Päivänä 2.9. pääset testaamaan erilaisia aloeveratuotteita. Nopeimmat pääsevät myös hiihtomaajoukkueen lihashuoltajan niskahierontaan.

”Olen kiitollinen, että olen saanut hoitavat ja tuntevat kädet”, kertoo Kerttu Helynen, jolla riittäisi hierottavia enemmän kuin mitä hän ehtii hoitamaan.

Kerttu Helynen toimii Suomen hiihtomaajoukkueen lihashuoltajana ja hierontapalvelua tarjoavana yrittäjänä. Lisäksi hän myy Forewerin tuotteita. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.
Kerttu Helynen toimii Suomen hiihtomaajoukkueen lihashuoltajana. Hän tarjoaa myös mm. kunto- ja elämäntaidon valmennusta sekä hierontapalvelua KuntoPuro-yrityksessään. Lisäksi Kerttu myy Foreverin tuotteita. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.