Ihania uutuuksia Studio P.S.V:n tuotevalikoimaan – myös jouluun!

Oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n kuvatuotteiden valikoima kasvoi jälleen ihanilla uutuuksilla. Nyt voit tilata Studio P.S.V:ssä kuvatuista kuvistasi aiempien laatutuotteiden lisäksi myös kotimaisen seinäkalenterin merkkipäivineen, palapelejä eri palamäärillä ja kimmeltävät joulupallot.

Teimme hieman salapoliisityötä löytääksemme näillekin tuotteille sellaiset tekijät, joiden laatuun voimme luottaa.

Studio P.S.V:n seinäkalenteri ilahduttaa koko vuoden

Pienen tytön kuvista valmistettu sievä seinäkalenteri.
Teetä Studio P.S.V:ssä kuvatuista lapsi- tai vauvakuvista seinäkalenteri, jossa on jokaisen kuukauden kohdalla uusi, valloittava kuva. Kalenteri on suomenkielinen, ja siinä ovat mukana suomalaiset merkki- ja nimipäivät. Kalenteriin mahtuu myös hyvin tekemään omia merkintöjä.
Seinäkalenteri, jossa on kaksi koiran kuvaa Studio P.S.V:stä.
Voit valita seinäkalenteriin ihan mitä tahansa Studio P.S.V:ssä kuvattuja kuvia, vaikkapa lemmikeistäsi. Yhtä hyvin kalenteri syntyy myös esimerkiksi perhekuvista. Omalle kullalle ihana lahja voisi olla boudoir-kuvista koottu kalenteri.

Studio P.S.V:n palapeli yhdistää läheiset saman pöydän ääreen

Kuvan palapeli on valmistettu puistossa kuvatusta perhekuvasta, jossa on vanhemmat ja neljä lasta.
Mikäs sen hauskempaa, kuin ratkoa yhdessä hieman isompaa palapeliä – etenkin, kun kuvaan rakentuu tuttuja naamoja. Studio P.S.V:n palapeli on valmistettu tukevasta kartongista, ja sitä saa eri palamäärillä aina 1500 palaan saakka. Tyylikäs laatikko tulee pelin mukana mallikuvan kera. Palapeli soveltuu mainiosti esimerkiksi perhekuvaan, varsinkin jos vaikeusastetta halutaan nostaa. Mistä tahansa Studio P.S.V:ssä kuvatusta kuvasta voit tilata tämän siistin palapelin.
Palapelin kuvassa makaavat musta koira ja vaalea kissa vierekkäin.
Tarjoamme Studio P.S.V.-palapeleistä myös lasten mallia, jossa palat ovat vieläkin tukevammat ja paksummat. Hauska palapeli lapselle syntyy esimerkiksi lemmikkikuvasta.

Studio P.S.V:n uusien kuvatuotteiden hinnat

Näiden uusien ihanien kuvatuotteiden tarkemmat tekniset tiedot ja hinnat voit lukea hinnastostamme. Samalla voit tutustua koko laajaan kuvatuotteiden valikoimaamme, joka sisältää muun muassa upeat kuvakirjat ja metallitaulut.

Studio P.S.V:llä laaja tuotevalikoima

Kun käyt kuvauksessa meillä Studio P.S.V:ssä, voit luottaa siihen, että saat onnistuneet ja ihanat kuvat. Valokuvaajamme Reijo ja Noora laittavat itsensä täysillä likoon.

Sen lisäksi tarjoamme sinulle koevedosten katsomiseen ja kuvien valintaan ikioman ja helpon OmaPSV-ohjelmamme, johon tallettuvat koekuvat kaikista Studio P.S.V:n kuvauksistasi. Voit palata kuviin milloin vain.

OmaPSV:ssä voit valita upeita kuvatuotteita laajasta valikoimasta, jota täydennämme jatkuvasti. Halutessasi voit ostaa myös tiedostoja, mutta laadukkaina kuvakirjoina, seinätauluina tai esimerkiksi kuvaboksina kuvasi pääsevät todella edukseen ja säilyvät sukupolvelta toiselle.

Luonnollisesti viimeistelemme kaikki tilatut kuvat huolellisella kuvankäsittelyllä.

Tässä blogissa kerromme Studio P.S.V:n uudesta kauniista kuvaboksista ja muista kesän uutuuksistamme.

 

Studio P.S.V. – Elämäsi kuvat.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  Puh. 08 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  |  @studiopsv