Iloinen perhekuva

Vilskettä riitti, kun Keijo ja Mira Kurttilan 9-henkinen perhe kuvattiin Studio P.S.V:ssä. ”Kun kattoo kuvaa tuossa seinällä, kaikki on niin hyväntuulisen ja oman ittensä näköisiä”, Mira kertoo. Seinällä oleva iloinen kuva saa hymyn huulille joka päivä.

Monet muistavat Keijo Kurttilan kilpaladuilta, joilla hän hiihti lukuisten Suomen mestaruuksien lisäksi neljä mitalia myös maailmancupissa. Torinon olympialaisissa vuonna 2006 Keijo sijoittui parisprintin viidenneksi. Nykyisin Keijo hoitaa vanhemmiltaan sukupolvenvaihdoksessa ostamaansa maatilaa ja maatilamatkailuyritystä Kurttilan Lomamökit.

Utajärvellä, Oulujoen varressa sijaitseva maatila on mukava ympäristö lapsiperheelle. Tekemistä riittää, eikä leikkikavereistakaan ole pulaa. 13-vuotias esikoinen Olli esittelee innokkaasti tilaa ja sen eläimiä myös turisteille: lehmien, kissan ja koiran lisäksi Kurttilan tilalla pääsee ihmettelemään Jussi-heppaa, Klaara-lammasta ja kymmenpäistä porotokkaakin.

Mira-äiti toimii palvelupäällikkönä hyvinvointikeskuksessa 13 kilometrin päässä Rokualla. Tällä hetkellä Mira on vielä äitiyslomalla hoitamassa Hilmaa. Kuvassa pikkuneiti on vasta kolmen viikon ikäinen, mutta marraskuussa juhlitaan yksivuotissynttäreitä. Vaikka Hilma ei ihan vielä kävele, yrittää hän kontata isoveljiensä perässä minkä polvista lähtee. Suurinta hupia tuottaa se, kun pojat ajeluttavat taaperokärryllä ympäri taloa – tyttö komentaa topakasti, jos vauhti meinaa hyytyä.

Nyt perhekuvaukseen!

”Olimme ajatelleet, että sitten otamme perhekuvan, kun kaikki lapset ovat syntyneet. Muutaman vuoden päästä haluan uuden kuvan, kun lapset ovat kasvaneet.”

Studio P.S.V. on Kurttiloille tuttu kuvaamo jo useamman vuoden takaa. Valokuvaaja Koirikiven Reijo tuli tutuksi, kun hän oli kuvaamassa Kurttiloita lehtijuttua varten heidän omalla kotitilallaan. Sen jälkeen on tenavien 1-vuotiskuvat ja perhekuvat otettu PSV:llä.

”Siitä lähtien, kun tutustuttiin, PSV on ollut selkeä valinta. Kun sitten Väinö ja Viljo kuvattiin siellä ja kuvat onnistuivat hyvin, halusimme jatkossakin tulla Reijon luokse kuvaukseen”, Mira kertoo. 80 kilometrin kuvausmatka Utajärveltä Ouluun ei ole haitannut:

”Sen tietää, että kuvista tulee hyviä, että ei mee raha hukkaan.”

Myös kuvien tilauspalvelua netissä Mira pitää helppona. Erityisesti Mirasta on kivaa, että tilausohjelmassa voi testata, miltä kuva näyttäisi mustavalkoisena, ja muutkin vaihtoehdot ovat selkeästi esillä.

 

Äänestä perhekuvia ja voita 200,-

Studio P.S.V:n Facebook-sivuilla on parhaillaan menossa kilpailu, jossa voi äänestää omia suosikkiperhekuvia. Kurttilan perhekuva on tähän mennessä kerännyt jo toista sataa tykkäystä ja kivoja kommentteja.

Äänestä sinäkin omia suosikkikuvia. Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken 200,- lahjakortin Studio P.S.V:hen. Kivalla kommentilla tuplaat voiton mahdollisuuden.

Äänestämään pääset tästä.

 

Meidänkin perheestä kiva kuva?

Studio P.S.V. tarjoaa nyt lokakuussa perhekuvauksen alennettuun 99 euron hintaan (norm. 120,-). Lisäksi tarjoamme 24×30 cm kuvan maksutta (arvo 80,-). Varaa kuvausaika heti: (08) 379 289 tai palvelu@studiopsv.fi.

Kun kuvaus tehdään mahdollisimman pian, valmiista kuvasta saa vaikkapa ihanan ja erilaisen lahjan joulupukin konttiin tai kivat joulukortit. Ennen kaikkea perhekuva kokoaa koko perheen ja on ihana muisto sitten, kun lapset muuttavat pois kotoa – niin vanhemmille kuin lapsillekin.