Isä-lapsi -kuvaus isälle lahjaksi!

Anna Isälle lahjaksi lahjakortti studiokuvaukseen – tällaista lahjaa, josta on iloa vuosikymmeniksi, ei ihan joka kaupan hyllyltä saakaan! Isä-lapsi -kuvaus on ihana isää ja lapsia yhdistävä kokemus. Perhekuvaus yhdistää koko perheen, ja sen päätteeksi on kiva mennä porukalla vaikka syömään yhdessä. Isä saattaisi tykätä myös miehekkäästä muotokuvauksesta.

Muotokuvaus on jo itsessään hauska kokemus, ja lisäksi siitä jäävät muistoksi ihanat ja kestävät valokuvat. Voit liittää lahjakortille myös jonkin upeista kuvatuotteistamme: esim. canvas-taulun tai kuvakirjan!

Hae isälle lahjakortti studioltamme. Tällä viikolla liitämme kortille maksutta yhden 14×18 cm kuvan!

Studio P.S.V. sijaitsee Lävistäjällä, Kajaaninkatu 11, Oulu. Autolla voit ajaa pihalle studion eteen.

Puh. (08) 379 289.

isä_lapsi-kuvaus
Isi ja vauva. Newborn-kuvauksen suosio on kasvanut kovasti. Tämän kuvan vauvakin on jo kasvanut ihan vastasyntyneen mitoista. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

perhekuvaus_oulu_psv3
Tämä perhekuva sai eniten ääniä Studio P.S.V:n perhekuvaäänestyksessä Facebookissa. Hulvatonta menoa. Hauska kokemus, josta jää kiva muisto kaikille. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

 

muotokuvaus_lowkey
Miehekäs lowkey-muotokuva vaikkapa takkahuoneen seinälle tai oman kullan työpöydälle. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.