Isälle lahjaksi kuvaus!

Lahjoita isälle tai vaarille muotokuvaus lahjakortilla! Tarjoamme nyt Studio P.S.V:n isänpäivälahjakortin hintaan 99,- ja 1 kpl 20×25 cm kuva kaupan päälle (arvo 54,10 käsittelyn kera)!

Lahjakortin voi käyttää seuraaviin kuvauksiin:

  • Isä on jo itsessään miehekkään kuvan arvoinen.
  • Isä voi ottaa kuvaukseen mukaan rekvisiittaa, vaikkapa omaan harrastukseen liittyviä välineitä tyyliin ”mies ja harrastus”.
  • Isä-lapsi -kuvaus on myös ihana lahjaidea, ja vaari ottaa mielellään mukaan ehkä omat lapsenlapsensa.
  • Entäpä jos kuvauttaisit isäsi rakkaan haukkuvan ystävänsä kanssa.
  • Kuvaamme myös studion ulkopuolella. Nyt lahjahintaan kuvaamme myös isän vaikkapa moottoripyöränsä päällä. Lahjoita lahjakortti nyt – kuvaus voidaan tehdä myöhemmin kesällä, kun ajokelit paranevat! Oulun kantakaupungin alueella hinta sisältää myös matkakulut :)

Kuvaus on lahja, joka voi olla jo pelkästään kokemuksena mieliinpainuva. Lisäksi kuvauksesta jää pysyvät muistot komeina kuvina vuosikymmeniksi eteen päin ja seuraavillekin sukupolville.

Isänpäivälahjakorttitarjous on voimassa 9.11. saakka.

Alla ideoita kuvaukseen:

Ylpeä vaari lapsenlapsensa kanssa samassa valokuvassa. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.
Naiset – eikö vain olisi makeaa saada omasta kullasta tämmöinen potretti työpöydälle ja makkarin seinälle? Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.

 

Miehekäs muotokuva on taatusti persoonallinen lahja. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.

 

Isä-lapsi -kuvaukset lisääntyvät kovaa vauhtia. Tästä isänpäivälahjasta on iloa lapsellekin, kunhan ikää tulee lisää. Myös isä-lapsi -kuvauksen saa nyt vain 99 eurolla + 20×25 cm kuva kaupan päälle. Perhekuvauksen hinta on 120 euroa – sekin on kiva lahjaidea :) Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.