Jaakko voitti perhekuvauksen

Studio P.S.V:llä oli Oulun Lastenmessuilla kilpailu, johon osallistuneiden kesken arvoimme perhekuvauksen. Kuvauksen voitti Jaakko Kallunki Kuusamosta. Paljon onnea voittajalle! Ja kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte kisaan.

Arvontaan osallistuivat kaikki riippumatta siitä, miten vastasi arvontalomakkeen kysymykseen. Eli oikeaa vastausta ei tarvinnut tietää. Kysyimme sitä, kuinka monta vuotta Studio P.S.V. kesällä täyttää. Vaihtoehtoina oli 1, 20 ja 100 vuotta. Suurin osa vastaajista tiesi, että tänä kesänä vietämme Studio P.S.V:n 20-vuotissynttäreitä.

Perhekuvauksen suosio nousee

Perhekuvaus nostaa jatkuvasti suosiotaan.  Kun kuvaus tehdän rennolla otteella, siitä välittyy myös perheenjäsenten yhteenkuuluvuuden tunne. Jos vaatetus on arkisempaa, perhe voidaan kuvata vaikka minkälaisessa ”kasassa”, jolloin kuvissa on läheisyyttä. Kuvista tulvii parhaimmillaan iloa yhteisestä tekemisestä ja yhdessäolosta.

20_perhekuvaus_oulu  09_perhekuvaus_oulu   12_perhekuvaus

Myös juhlavilla perhekuvilla on oma paikkansa, ja niissäkin välittyy hilitymmin kunkin persoonallisuus. Niissä kuvissa naiset ja tytöt ovat kauneimmillaan ja pojat ja miehet komeita. Vaikka asut ovat juhlavia, tunnelma kuvassa voi olla hyvinkin iloinen ja rento.

10_perhekuvaus

Perhekuvan arvo vain nousee vuosien myötä. Kun lapset ovat muuttaneet omilleen ja koko perhe ei ole enää niin usein yhtäaikaa koolla, kuva on ihana muisto yhteisistä vuosista. Perhekuvauksen myötä lapsilla on aikuisena kunnon kuvat myös omista vanhemmista – yleisemmin seinältä ja hyllystä löytyy lapsikuvia, mutta vanhemmista ehkä hääkuva on ainoa ammattivalokuvaajan kuvaama kuva.

Myös mummu ja vaari kannattaa ottaa mukaan kuvaukseen, ja saadaan vaikkapa seinätauluksi lämminhenkinen sukupolvikuva. Studio P.S.V:n tilavissa studioissa on kuvattu yli kymmenenkin hengen perheitä ja ryhmiä. Ja tietysti kuvaamme perhe- ja ryhmäkuvauksia myös studion ulkopuolella, vaikkapa kesäisellä pihalla.

perhekuvaus_oulu
Studio P.S.V:n studioossa on mahdollista kuvata isompikin perhe. Tässä kuvassa yhteistä iloa jakaa monta sukupolvea.