Jenna kertoo hääkuvauksistaan PSV:llä

Jenna ja Joakim vihittiin kesällä 2019 Muhoksen kirkossa, ja häät tanssittiin Merilän kartanossa Utajärvellä. Juhlan kuvasi Studio P.S.V:n valokuvaaja Saara Kettunen, koska ”halusimme, että vieraat voivat rauhassa juhlia”, Jenna perustelee. Häämuotokuvauksen teki Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi jo ennakkoon Koitelinkoskella. Kuvista kaunein koristaa nyt nuoren parin olohuonetta huippukiiltävänä chromaluxe-tauluna. Monipuolisesta kuvasarjasta syntyi myös upea kuvakirja.

Jenna Colpaert vieraili helmikuussa 2020 Oulun häämessuilla kertomassa sekä häämuotokuvauksestaan Koitelinkoskella että juhlien kuvauksista Muhoksen kirkossa ja Merilän kartanossa. Vierailu ja Jennan haastattelu videoitiin ja koostettiin upeiden kuvien kanssa tiiviiksi paketiksi. Videolla Jenna kertoo myös, mistä Joakim – oma kultakimpale – löytyi.

Jenna ja Joakim päätyivät häämuotokuvaukseen jo ennakkoon koekampauspäivänä. Videolla Jenna kertoo, miksi näin. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Katso Jennan tarina ja upeat kuvat videolta.

Videon laati Feeniks Visual.

Kuin vanhasta Suomi-Filmistä – kaunis pari kauniissa kesämaisemassa! Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Kun hääkuvaus miljöössä tehdään ennakkoon, kuvauksessa ei ole kenelläkään kiire mihinkään. Se näkyy kuvien tunnelmassa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Koekampauspäivänä ennakkoon kuvatusta miljööhääkuvauksesta hääpari saa paljon erilaisia koekuvia valittavakseen. Kuvauksesta tulee monipuolinen ja kuvavalikoimasta runsas, kun kuvaus voidaan tehdä ilman kiirettä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tilanteenomainen hääkuva, vaikkakin valoiltaan ja sommittelultaan hyvinkin harkittu. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Ihana otsikkokuva vielä kokonaisena. Reijon mielestä tärkeintä hääkuvissa on se, että hääparin keskinäiset tunteet näkyvät. Tätä tunnetta valokuvaaja korostaa teknisellä osaamisellaan, muun muassa oikealla sommittelulla ja valon hallinnalla. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Jenna ja Joakim halusivat myös hääjuhlaansa ammattilaisen valokuvaamaan. Studio P.S.V:n valokuvaaja Saara Kettunen seurasi hääparin matkassa koko juhlan ajan kirkosta lähtien. Valokuva Saara Kettunen, Studio P.S.V.
Kun juhlan kuvaa ammattilainen, häävieraat saavat keskittyä juhlimiseen. Se oli tärkein syy, miksi Jenna ja Joakim päätyivät ammattikuvaajaan myös juhlissa. Lisäksi he saattoivat koko juhlan ajan luottaa siihen, että kuvaaja on oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Kaikki tärkeät tilanteet tuli varmasti kuvattua – ja vieläpä hyvin. Valokuva Saara Kettunen, Studio P.S.V.
Luotettava valokuvaaja onnistuu myös haastavissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi ammattikuvaaja saa tärkeiden tilanteiden lisäksi talteen myös juhlan tunnelmat. Valokuva Saara Kettunen, Studio P.S.V.
Studio P.S.V:n dokumentaariseen hääkuvaukseen sisältyy yleensä aina myös ryhmäkuvauksia eri kokoonpanoilla. Tässä tuore rouva Colpaert irrottelee kaasojensa kanssa. Valokuva Saara Kettunen, Studio P.S.V.

Varaa aika hääkuvaukseen

Katso lisää Studio P.S.V:n

Lisäksi meillä Studio P.S.V:ssä palvelee Sinua ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Varaa aika omaan hääkuvaukseesi miljöössä ja dokumentaariseen hääkuvaukseen soittamalla meille:

08 379 289.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi