Kuvatuotteet vai digitiedostot?

Me Studio P.S.V:ssä liputamme kauniiden ja kestävien kuvatuotteiden puolesta aikana, jossa elämämme täyttyy joka puolelta tulvivasta digikuvien paljoudesta. Meiltäkin toki digikuvat voi itselleen hankkia, ja dokumentaarisiin kuvauksiin sekä luonnollisesti mainoskuvauksiin digikuvat sisältyvätkin jo hintaan.

Tässä blogissa kerromme, mitä etua on käsin kosketeltavilla kuvatuotteilla – kuvakirjojen tarinoilla, päivittäin esillä olevilla tauluilla seinällä tai vaikkapa kuvaboksilla. Upeat kuvatuotteet toimivat myös sisustuselementteinä, ja niistä saa ainutkertaisen lahjan.

Kuvatuotteet kuuluvat olennaisena osana muotokuvauksiin: lapsi- ja perhekuvaukseen, hääpotrettikuvaukseen, ylioppilaskuvaukseen, BeautyDay-kuvaukseen, newborn-kuvaukseen jne. Jotta kuvatuotteisiin kannattaa panostaa, kannattaa ensin panostaa kunnon kuvaukseen – vain taitavasti kuvatuista tunnelmallisista kuvista on mahdollista saada upeita kuvatuotteita.

Ja niitä ikimuistoisia valokuvia tietysti kuvaavat Studio P.S.V:n valokuvaajat Reijo ja Noora – kokeneita, osaavia ja mukavia valokuvaajia molemmat.

Viisi syytä valita kuvatuote

1. Kuvatuotteet näkösällä ja lähelläsi

Söpöt Minikirjat kulkevat vaikka käsilaukussa. Minikirja on suosittu lahja isovanhemmille ja kummeille. Minikirjojen ja muiden Studio P.S.V:n upeiden kuvatuotteiden avulla ihanat kuvasi ovat aina lähellä.

Käsinkosketeltavat kuvatuotteet ovat aina käden ulottuvilla. Tärkeät kuvasi ilahduttavat sinua joka päivä kehystettyinä piirongin päällä tai seinällä. Kuvakirja odottaa kirjahyllyssä sopivaa hetkeä, jolloin nappaat sen ja otat mukavan asennon sohvalla uppoutuaksesi ihanien kuvien muistoihin.   Minikirjat kulkevat mukana vaikka käsilaukussa.

Esillä olevien taulujen, pöytäkuvien, kuvakirjojen, kansioiden ja muiden kuvatuotteiden myötä upeista ammattikuvistasi on sinulle iloa päivittäin.

Digikuvat talletetaan kovalevylle, puhelimeen tai pilvipalveluun. Näet kuvat vain, jos kaivat ne esille arkistojen aarteista. Tietyn kuvan löytäminen vuosien tai vuosikymmenten digiviidakosta voi olla hankalaa, ellei ole nimennyt jokaista kuvaa järkevästi ja kansioinut tiedostoja järjestelmällisesti.

2. Käsinkosketeltavat kuvat eivät katoa bittiavaruuteen

Studio P.S.V:n Maria-kuvakirja (kuvassa) ja ”kristallikantinen” Chrystal-kuvakirja (blogin otsikkokuva) tehdään käsityönä. Sen lisäksi, että kirjojen kuvanlaatu on huippuluokkaa, kirjat on tehty kestämään.

Laadukkaat kuvatuotteet säilyvät ainakin yhden ihmiselämän ja seuraavillekin sukupolville.

Sen sijaan digitiedostot katoavat bittiavaruuteen, kun kovalevy ennemmin tai myöhemmin rikkoutuu, ellei tiedostoista ole varmuuskopioita. Myös varmuuskopiot saattavat kadota eri syistä. Pöytäkuvat, seinätaulut, kuvakirjat ja muut kuvatuotteet eivät katoa.

Olemme Studio P.S.V:ssä erityisen ylpeitä kuvakirjoistamme, jotka toistavat taitavasti kuvattujen kuviemme sävyt hienosti. Chrystal- ja Maria-kuvakirjat valmistetaan käsityönä, joten ne on tehty kestämään.

3. Kuvatarina vie mukanaan

Studio P.S.V:n isompi Chrystal-kuvakirja aukeaa jopa 80 cm leveyteen. Etenkin upeat miljööhääkuvat ja muut miljöökuvat pääsevät tässä kuvakirjassa todella edukseen. Sinä valitset vain kuvat, me teemme kaiken muun. Anna tarinan viedä mukanaan.

Kun tilaat PSV-kuvistasi kuvakirjan, sinun tarvitsee vain valita kuvat ja me kokoamme kirjan layoutin. Näin ollen jokainen kuvakirja on uniikki. Laadimme kuvista tarinan, joka vie sinut hetkessä kuvien synnyttämiin muistoihin vielä vuosikymmenienkin päästä.

Kirjaan saamme mallista riippuen jopa parikymmentä parasta kuvaa PSV-kuvauksestasi tai halutessasi enemmänkin. Näin parhaat otokset ovat yksissä kansissa.

Kuvakirjoissamme kuvat pääsevät todella oikeuksiinsa myös kokonsa puolesta. Isossa Chrystal-kuvakirjassa kuvan koko on enimmillään jopa 80 cm! Esimerkiksi miljöömuotokuvat, muun muassa hääkuvat, toimivat tässä kirjassa todella hienosti.

Kuvakirja vie vain vähän tilaa hyllyssä, ja se on helppo napata selailuun milloin vain. Kirjan esittely vieraille on myös hauska ohjelmanumero.

4. Tauluilla persoonallista sisustamista

Studio P.S.V:n asiakkaana saat taulukuvasi pohjustettuna ja suojalaminoituna, jolloin se kestää roiskeita ja siitä on helppo pyyhkiä vaikka pölyt pois. Meillä on tarjolla myös laaja valikoima kehysmalleja, joista löytyy sekä kuvaan että sisustukseesi sopiva kehys. Tietysti saat meillä taulukuvasi valmiiksi kehystettynä.

Iso perhekuva seinällä pitää perheen aina lähelläsi sittenkin, kun lapset ovat jo muuttaneet pois. Hääkuvataulu tuo päivittäin mieleen ihanat muistot hääpäivältä. Lasten kuvat seinällä säilyttävät nopeasti ohikulkevat hetket lasten kasvaessa.

Muistojen ja tunnelmien lisäksi taulut toimivat sisustuselementteinä. Kun taulut tehdään juuri sinusta tai läheistesi kuvista, taulut sisustavat kotiasi persoonallisesti ja täysin uniikeilla kuvilla.

Meiltä Studio P.S.V:stä voi ostaa PSV-kuvistasi perinteisen ja aina ajattoman kehystetyn seinäkuvan. Muut komeat tauluvaihtoehdot ovat ilman kehystystä ripustusvalmiit canvas- ja metallitaulut.

Metallitaulut ja canvas-taulut ovat myös upeita sisustustuotteita etenkin isossa koossa. Ne ovat sellaisenaan valmiit ripustettaviksi seinälle.

5. Kuvalahja – ainutlaatuinen lahja

Studio P.S.V:n Kuvaboksi sisältää 10 pohjustettua kuvaa tyylikkäässä laatikossa ja akryylijalustan yhdelle kuvalle. Kuvaboksi on ihana sekä itselle että lahjaksi.

Ammattitaitoisesti tehdyistä valokuvista saat myös persoonallisen ja uniikin lahjan, jollaista ei ole muilla. Studio P.S.V:n kuvatuotteista suosituimpia lahjoja ovat taulukuvat (esimerkiksi aikuiset lapset lahjoittavat sisaruskuvan tauluna vanhemmilleen) ja kehystetyt pöytäkuvat. Minikirjat lapsikuvista ovat suosittu lahja kummeille ja mummeille.

Uutuustuotteemme Kuvaboksi, joka sisältää 10 kpl 14×18 cm pohjustettuja valokuvia tukevassa ja tyylikkäässä laatikossa, toimii loistavasti esimerkiksi huomenlahjana sensuelleista boudoir-kuvista sulhaselle. Boksi sisältää myös kauniin jalustan, johon halutessaan saa yhden kuvista kerrallaan esille.

Chrystal-kuvakirjasta on tarjolla myös minikopio, jonka voi antaa lahjaksi esimerkiksi anopille ja appiukolle.

Studio P.S.V:n kuvapalapelit ovat laadukkaita. Palapelin saa monessa eri koossa kauniissa laatikossa.

Kuvatuotteiden tilaaminen helppoa OmaPSV:n kautta

Studio P.S.V:n ylioppilaskuvauksesta joko studiossa tai miljöössä syntyy kymmeniä kuvia, joista helposti valikoituu useita mieluisia. Carin-kuvakirjaan saat jopa 10 parasta kuvaasi talteen. Carin soveltuu hyvin myös esimerkiksi lapsi- ja lemmikkikuville. Myös Carin-kuvakirjan voit tilata OmaPSV-tliltäsi.

Kun käyt kuvauksessa Studio P.S.V:ssä, saat linkin ja tunnukset omaan OmaPSV-tiliisi, johon keräämme kaikkien kuvaustesi koevedokset. OmaPSV:ssä voit selata koekuvia, zoomata niitä rajattomasti, merkitä suosikkikuvasi sydämillä ja ennen kaikkea tilata upeita kuvatuotteitamme.

Takaamme laadun vain kun tilaat PSV:ltä

Kuten jo alussa mainittiin, voit ostaa PSV-kuvistasi myös korkearesoluutiotiedostoja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että  jos tilaat näistä meillä PSV:llä käsitellyistä kuvatiedostoista kuvatuotteita muualta, emme takaa enää kuvien laatua.

Netin kuvatilausohjelmat lisäävät kuviin tilauksen yhteydessä yleensä automaattisäädöt, joten jo valmiiksi meillä säädetyt kuvat saattavat mennä hyvinkin oudon näköisiksi.

Kun tilaat kuvatuotteet Studio P.S.V:llä kuvatuista kuvistasi meidän kauttamme, varmistamme loppuun saakka, että kuvat näyttävät siltä kuin niiden pitääkin näyttää. Lisäksi saat varmasti laadukkaat ja loppuun saakka viimeistellyt kuvatuotteet.

Katso Studio P.S.V:n laaja upeiden kuvatuotteiden valikoima tästä hintoineen.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu  |  08 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  |  @studiopsv