”Kuvaus oli ihana lahja”

Jaana Haapaluoman ja Marko Höglundin esikoinen, pieni prinsessa Pihla sai ristiäislahjakseen mummilta Newborn-kuvauksen Studio P.S.V:hen. Reilun kahden kuukauden ikäinen tyttövauva nautti vauvakuvauksesta täysillä:   ”Me oltiin positiivisesti yllättyneitä siitä, miten Pihla tykkäsi ja silmät pyöreinä tyytyväisenä katteli ympärilleen”, Jaana-äiti kertoo.

”Kuvaus oli jo sinänsä kiva kokemus. Kaikki, mitä teemme yhdessä Pihlan kanssa, on jännittävää. Erityisesti kuvaaminen, koska emme ole juuri itsekään studiokuvauksessa aiemmin käyneet. Vauvakuvaus oli koko perheen mukava yhteinen kokemus.”

”Olimme vaikuttuneita siitä, miten kuvaaja, Reijo, näki niin nopeasti hyvät tilanteet. Hän osasi myös ohjeistaa meitä kivasti. Jos kuvia vertaa omiin kotikuviin, ero on selkeä. Ammattikuvaaja näkee, miten siinä tilanteessa saadaan paras mahdollinen kuva ja vauvan persoonaa esille. Lisäksi ammattilainen osaa tulkita valoa paremmin kuin mitä itse osaa.”

Metallitaulu olkkarin seinälle

Jaana ja Marko tilasivat kuvista upean ChromaLuxe-metallitaulun.

”Se on meidän perheen tärkein kuva. Paikka on jo katsottu olohuoneen seinältä.”

Pienempiä kuvia tilattiin kotialbumiin ja sukulaisille jaettaviksi. Tilatut, käsitellyt kuvat ladattiin lisäksi PSV-Galleriaan, josta Pihlan vanhemmat voivat jakaa kuvista kevyempiä sähköisiä tiedostoja vaikkapa somessa.

Kuvauslahjakortti vauvakuvaukseen oli Jaanalle ja Markolle mieluinen lahja:

”Emme osanneet yhtään odottaa tällaista. Mutta oltiin mietitty, että olisi ihana saada Pihlasta vauvakuvia ammattilaisen kuvaamana.”

Tilaa tai nouda studiolta

Kun ostat kuvauksen joululahjaksi 23.12. mennessä, kirjoitamme kortille 20×25 cm kuvan maksutta! Ostaessasi kaksi lahjakorttia, saat toisesta jopa 20% alennuksen!

Tilaa lahjakortti – lähetämme kortin sinulle laskun kera ilman postimaksuja!

Kysy lisää: (08) 379 289 tai ota yhteyttä.

Ilman muuta voit noutaa lahjakortin myös studiolta: Kajaaninkatu 11, Lävistäjällä. Tervetuloa! Autolla voit ajaa studion pihaan!

vauvakuvaus_oulu
Reilun kahden kuukauden ikäinen Pihla-vauva nautti vauvakuvauksesta täysillä. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.

 

newborn-kuvaus_oulu
Newborn-kuvauksia teemme Studio P.S.V:ssä jopa parin viikon ikäisistä vauvoista muutaman kuukauden ikäisiin. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.
vauvakuvaus_oulu_2
Ikimuistoisimmat vauvakuvat syntyvät, kun baby saa olla lähellä vanhempiaan. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.
vauvakuvaus_oulu
Näin ihana perhekuva metallinhohtoisena ChromaLuxe-tauluna olohuoneen seinällä muistuttaa Jaanaa ja Markoa päivittäin kivasta kuvauspäivästä ja siitä ajasta, kun Pihla oli ihan pieni. Kuva Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.