Laadukkaat yrityskuvat vahvistavat yrityksen brändiä

Oulun hammaspaja hankki ammattitaitoiset yrityskuvat Studio P.S.V:stä auttamaan ennen kaikkea rekrytoinnissa. Oulun hammaspajalla riittää töitä, ja siksi yritys ottaisi heti palkkalistoilleen uuden hammasteknikon tai -laborantin, kun vain sellainen löytyisi. 

Hammaslaboratorio Oulun hammaspaja on vuodesta 2007 toiminut Jari ja Anu Sederholmin perheyritys, joka valmistaa irtoproteeseja, oikomislaitteita ja purentakiskoja. Asiakkaita ovat sekä yksityiset että julkisen puolen hammaslääkärit pääasiassa Oulusta ja sen ympäristökunnista.

Työ on paljolti käsityötä, sillä jokaiselle käyttäjälle pitää valmistaa yksilölliset proteesit ja oikomislaitteet. Tänä päivänä työtä helpottaa myös jo moderni 3D-tulostin. Sen avulla on mahdollista valmistaa oikomislaitteiden ja proteesien valmistuksessa tarvittavat hammasjäljennökset digikuvasta, jonka hammaslääkäri kuvaa potilaansa hampaista erityisellä suukameralla.

”Meillä on hyvä hinta-laatusuhde”, yrittäjä Anu Sederholm kertoo. ”Lisäksi meidän kanssa on helppo pitää yhteyttä. Meidät saa puhelimella kiinni nopeasti, ja monet asiakkaat käyvät myös paikan päällä ja arvostavat kovasti sitä mahdollisuutta.”

Nuori naispuolinen hammasteknikko työssään Oulun hammaspajalla.
Ammattitaitoiset yrityskuvat vahvistavat yrityksen brändiä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Ammattitaitoisilla yrityskuvilla vahvempi yritysilme

Hammasteknikoista- ja laboranteista on alan yrityksissä kova kilpailu, sillä tekijöistä on pulaa. Lisähaastetta tuo se, että alan koulutus painottuu Etelä-Suomeen, joten valmistuneetkin jäävät helposti etelään töihin.

Oulun hammaspaja päättikin tulla entistä vahvemmin esille uusimalla nettisivunsa ja samalla yrityskuvat. Oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n yrittäjä ja valokuvaajamestari Reijo Koirikivi kuvasi yrityksen toimintaa, henkilökuntaa, tiloja ja tuotteita.

”Halusimme ehdottomasti ammattitaitoiset, laadukkaat valokuvat uusille nettisivuillemme. Vain ammattitaitoiset valokuvat tuovat esille Oulun hammaspajan vahvan ammattitaidon.”

”Lisäksi meillä oli oikein hauskaa kuvauksissa Reijon kanssa.”, Anu Sederholm naurahtaa.

Hammasteknikon kädet työssään.
Vaikka apuvälineitä on käytössä 3D-tulostimista lähtien, irtoproteesien valmistus vaati edelleen ammattitaitoa vaativaa käsityötä. Tätä tietotaitoa on Oulun hammaspajassa – yrityskuvatkin sen kertovat. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Tee pikatesti: millainen on oman yrityksesi yritysilme?

Yrityksen nettisivuilta huomataan ensimmäiseksi valokuvat. Siksi on tärkeää, että valokuvat luovat yrityksestä oikeita ja haluttuja mielikuvia.

Jos yrityksesi tarjoaa ammattitaitoista palvelua, kertooko valokuvien taso ammattitaidosta vai amatöörimäisyydestä? Jos yrityksesi haluaa korostaa paikallisuutta, tuovatko valokuvat sitä esille?

Tällä pikatestillä voit saada helposti suuntaa antavan arvion yrityksesi nettisivujen luomista mielikuvista. Mitä useammin valitset vasemmalla olevan vihreän vaihtoehdon, sitä parempi tilanne.

  • Henkilökunnan valokuvat antavat yritykselleni kasvotKuvia ei ole = yritys on kasvoton
  • Henkilökunnan valokuvat kertovat ystävällisyydestä ja palvelualttiudestaNopeasti räpsäistyissä kuvissa henkilökunta näyttää siltä, ettei voisi vähempää kiinnostaa
  • Henkilökunnan valokuvat vahvistavat yrityksestäni yhteinäistä kuvaaKuvagalleria on kuin tilkkutäkki, kaikissa eri tausta ja valot
  • Valokuvat ovat teknisesti laadukkaatValokuvat ovat suttuiset ja valottomat
  • Valokuvissa erottuu tärkein asia selvästiKuvat ovat sekavia, ulkopuolinen ei erottaisi, mikä kuvassa on tärkeintä
  • Laatutuotteesi näkyvät kuvissa selkeinä ja houkuttelevinaLaatutuotteet näyttävät kuvissa halvalta
  • Toimintakuvissa on hyvä meininkiToimintakuvissa on synkkää puurtamista
  • Kuvituskuvat (esim. netin otsikkokuvat) kertovat meistäKuvapankista hankitut kuvituskuvat voisivat olla mistä tahansa yrityksestä, jolloin ne etäännyttävät
Hampaiden irtoproteesi tuotekuvassa.
Tämäkin osaproteesi on tehty mittatilaustyönä Oulun hammaspajassa. Tuotekuvauksen teimme studiossa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Pyydä tarjous yrityskuvauksesta

Hyvillä yrityskuvilla on helppo vahvistaa niitä oikeita mielikuvia, joita haluat yrityksestäsi kertoa. Tehdään yhdessä suunnitelma, mitä kuvataan. Suunnitelmasta riippuen kuvauksiin tarvitaan aikaa tunnista muutamaan tuntiin tai päivään.

Viimeistelemme kuvat huolellisella kuvankäsittelyllä. Fiksut ja yrityksesi brändiä vahvistavat yrityskuvat ovat käytössäsi tuota pikaa. Kun ykrityksen brändi vahvistuu, on myyntityö ja rekrytointi enstistä helpompaa.

Ota yhteyttä Studio P.S.V:hen:

Tutustu Oulun hammaspajan uusiin nettisivuihin ja katso, miten upeasti kuvia on käytetty.

Katso lisää Studio P.S.V:n kuvaamia yrityksen henkilökuntakuvia, tuote- ja imagokuvia, tila- ja toimintakuvia ja tapahtumakuvia.

Tästä linkistä saat nopean silmäyksen Studio P.S.V:n yrityskuvauksista ja mainoskuvauksista.

Oulun hammaspajan lähetti mustassa autossa.
Oulun hammaspajalla on oma lähetti, joten toimitukset hoituvat nopeasti ja tarkasti oikeaan osoitteeseen. Yrityskuvaus valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Studio P.S.V. – Elämäsi yrityskuvat

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu  |  palvelu@studiopsv.fi  |  08 379 289  |  @studiopsv