Lapsikuva Lävistäjällä

Pikkuneiti Aino-Sofia hurmaa Lävistäjällä kulkijat veikeällä hymyllään. Tytön kuva komeilee nimittäin melkein talon kokoisessa jättilakanassa Studio P.S.V:n ulkoseinällä. Touhukas Aino-Sofia hurmasi myös valokuvaajan, kun tytön 1-vuotiskuvat kuvattiin.

”Omat ylioppilaskuvani kuvattiin PSV:llä vuonna 2006, koska olin nähnyt Reijon ottamia kuvia jo aiemmin ja ne olivat mielestäni persoonallisia ja tyylikkäitä. Olin todella tyytyväinen ylioppilaskuviini ja PSV:hen kuvaamona, joten kun Aino-Sofian 1-vuotiskuvat tulivat ajankohtaiseksi, emme edes miettineet muuta vaihtoehtoa”, Aino-Sofian äiti Jaana Jokinen kertoo.

lapsikuvaus_kollaasi

Aino-Sofian lapsikuvaus sujui Jaanan mielestä hyvin:

”Kuvaukseen oli varattu aikaa niin, että ilmapiiri oli kiireetön. Kuvia ehdittiin ottaa runsaasti eri teemoissa ja erilaisten taustojen kanssa.”

lapsikuvat_psv_030
”Aino-Sofian lapsikuvat olivat kaikki todella mieluisia ja olikin vaikea valita, mitä kuvia teetämme itsellemme”, Jaana-äiti kertoo. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Pikkuneidistä isosisko

Aino-Sofia on luonteeltaan rauhallinen ja mietteliäs tyttö, joka usein aluksi tarkkailee muita. Toisaalta hänestä löytyy myös rohkeutta ja vilkkautta sekä omaa tahtoa.

”Minä itse!” kuullaankin nykyään melko usein. Aino-Sofia keksii omia ”laulujaan”, joissa lauleskellen kertoo eri tapahtumista tai kirjoista tutuista tarinoista.

lapsikuvat_psv_033
Aino-Sofian lapsikuvauksesta on kulunut reilut kaksi vuotta. Tässä välissä tytöstä on tullut isosisko Elle-vauvalle. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Pikkusisko on jo tärkeä: Isosiskona Aino-Sofia on huomaavainen. Hän auttaa mielellään Ellen hoidossa ja keksii pikkusiskolle tekemistä. Yhteisiä leikkejäkin on alkanut jo löytyä, ja Elle tarkkailee mielellään touhukkaan isosiskon puuhia.

Aino-Sofia jaksaa keskittyä hyvin ja uppoutuukin usein omiin leikkeihinsä jutellen leikin kulkua ääneen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Aino-Sofia jaksaa keskittyä hyvin ja uppoutuukin usein omiin leikkeihinsä jutellen leikin kulkua ääneen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
lapsikuvat_psv_031
Studio P.S.V:ssä lapsi on aina lapsikuvauksen päätähti, joka määrää tahdin. Huonekalut, lelut, taustat ja muut rekvisiitat otetaan käyttöön aina tilanteen mukaan, mutta ne eivät ole itsetarkoitus. PSV:n monipuolisessa studiossa riittää taustoja ja rekvisiittaa, ja omia juttuja voi hyvin tuoda mukanaan. Kuvan urheiluauto on Jokisen perheen oma. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Jaana-äiti kertoo, että Aino-Sofia tykkää tehdä asioita itse. Hän on huomaavainen ja toistaa paljon näkemiään tilanteita ja toimintoja. Tyttö yllättääkin vanhempansa usein omatoimisuudellaan ja tilannetajullaan.

lapsikuvat_psv_034
Mietteliäs hetki 1-vuotiskuvauksessa. Tänä päivänä Aino-Sofia nauttii mm. kirjojen katselusta, palapelien kokoamisesta ja nukke- sekä pehmoleluleikeistä. Liukumäestä laskeminen ja erilaiset kiipeilytelineet ovat myös mieluisia. Aino-Sofia tykkää myös paljon musiikista ja tanssimisesta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa aika lapsikuvaukseen

Katso lisää ihania Studio P.S.V:n lapsikuvia.

Kiitos avusta blogin laatimisessa Aino-Sofian äidille Jaana Jokiselle!

Studio P.S.V.  |  Kajaanink. 11  |  OULU  | palvelu@studiopsv.fi