Voita 150,- PSV-lahjakortti!

Studio P.S.V. järjestää yhdessä Oulu-lehden kanssa jo tutuksi tulleen Vuoden lapsikuva -kisan. Siksi lapsikuvauksen hinta on helmikuun ajan vain 85,- (norm. 99,-). Lisäksi kisaan osallistuvat saavat  lahjaksi maksutta 20×25 cm kuvan (arvo n. 50,-)!

Kuvat julkaistaan Oulu-lehdessä  11.3., ja sen jälkeen kuvia pääsevät kaikki ihmiset äänestämään. Eniten ääniä saanut kuva voittaa 150,- lahjakortin Studio P.S.V:hen ja hänestä tehdään juttu Oulu-lehteen! Lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvomme 100,- PSV-lahjakortin!

Tuo siis taaperosi maan mainioon lapsikuvaukseen helmikuun aikana! Varaa heti aika: (08) 379 289.

Lapsikuvaus lapsen ehdoilla

Studio P.S.V:ssä varaamme lapsikuvaukselle aikaa noin tunnin, jotta voimme pitää myös taukoja ja vaihtaa kuvausympäristöä studiossa.Lapsikuvaus etenee lapsen ehdoilla, leikin lomassa. Tilavassa studiossamme ja uusien valaisinlaitteidemme ansiosta saamme vauhdikkaat kuvat lapsesta myös hänen liikkuessaan.

Kuvauksen hinta sisältää kymmeniä koevedoksia, joita pääset ihastelemaan nettipalvelumme kautta. Samasta palvelusta voit myös tilata lopulliset kuvatuotteet: kuvat pöydille ja seinälle, kansiot, kuvakirjat ja -mukit, canvas-taulut jne. Kaikki tilaamasi kuvat kuvankäsittelijämme käsittelee huolellisesti.

lapsikuvaus_oulu
Tämän pikkumiehen kuva hurmasi äänestäjät vuonna 2013. Lapsikuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

lapsikuvaus_oulu_psv
Jade-Marian kuva voitti 150,- lahjakortin Studio P.S.V:hen vuonna 2014. Lapsikuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.