Luotettava kumppani vahvistaa imagoa

Oletko koskaan haaveillut, että koko kuntosali olisi vain sinun käytössäsi treenin aikana – ei uteliaita katseita tai jonottamista laitteisiin? Tällaista yksilöllistä huippupalvelua tarjoaa Oulun PT Studio. Kun Oulun PT Studio lähti uusimaan yritysilmettään ja nettisivujaan, itsestäänselvä valinta valokuvaajaksi oli Studio P.S.V.

”Studio P.S.V:n nimeen liitetään hyvä laatu. Myös Oulun PT Studio on laadukasta ja yksilöllistä palvelua tuottava yritys, joten haluamme että yhteystyökumppanimmekin ovat yhtä laadukkaita”, yrittäjä, personal trainer Outi Seppälä kertoo. ”Studio P.S.V. on myös tunnetuin oululainen valokuvausalan yritys, jolla on pitkä kokemus alalta.”

Oulun PT Studiolla treenaat vain sinä tai sinä ja kaverisi valmentajan kanssa. Valmennus on todella räätälöityä ja henkilökohtaista. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Oulu PT Studio tarjoaa yksilö-, duo- ja ryhmävalmennusta sekä yksityisille ihmisille että yrityksille.  Yrityksessä työskentelee Outi Seppälän lisäksi myös Hanna Junkkari, molemmat kokeneita personal trainereita ja ravintovalmentajia, joita asiakkaat kehuvat kilpaa yrityksen nettisivuilla.

Viisi vuotta toiminut Oulun PT Studio päätti uudistaa yritysilmettään yhdessä mainostoimisto Kouta Median kanssa. Ensin Oulun PT Studio sai uuden logon ja pohjat erilaisille mainosmateriaaleille, muun muassa käyntikortit.

Nyt juuri on julkistettu myös yrityksen uudet nettisivut, joiden ulkoasu on Kouta Median taattua laatua. Nettisivujen tekstit laati hakukoneoptimoidusti Seoptimi ja kuvat valokuvasi Studio P.S.V.:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi.

Oulun PT Studiolla sinua valmentavat personal trainerit Hanna Junkkari ja Outi Seppälä. Saliympäristö luo kuvaan yritykselle ominaisen tunnelman, joka vakuuttaa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Omilla valokuvilla oma yritysilme

Valokuvaukset toteutettiin Oulun PT Studiolla. Sunnuntaipäivä sopi parhaiten kuvissa esiintyvien ihmisten aikatauluihin.

”Halusin kuviin meidän oikeita asiakkaita, jotta saataisiin välitettyä aitoa fiilistä ja tunnelmaa meidän personal training -studiosta. Mielestäni omien asiakkaiden ja meidän itsemme näkyminen kuvissa luo laatumielikuvaa ja kertoo myös asiakastyytyväisyydestä. Että asiakkaat ovat olleet niin tyytyväisiä palveluihimme, että haluavat seistä sen takana omilla kasvoillaan ja viestiä näin positiivista mielikuvaa eteenpäin”, Outi Seppälä kertoo.

Kuvapankkikuvat eivät tulleet kysymykseen: ”Kuvapankin kuvat ovat minun mielestäni persoonattomampia ja saavat yrityksestä aikaan etäisen kuvan.”<

Oulun PT Studioon luottavat kaiken ikäiset asiakkaat. Kokeneet valmentajat tekevät kullekin yksilölliset ohjelmat. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Hyvä suunnittelu nopeuttaa valokuvausta

Kuvaukset kestivät laitteiden pystytyksen jälkeen reilun puoli päivää. Siinäkin ajassa saatiin aikaan jopa toistakymmentä erilaista kuvaa, vaikka valot rakennettiin jokaiseen kuvaan eriksen. PSV:n Reijo kiittääkin sekä mukana olleita ”malleja” intensiivisestä osallistumisesta kuvauksiin että PT Studion henkilökuntaa huolellisesta valmistautumisesta.

Kuvaukset suunniteltiin ennakkoon palaverissa Outin Seppälän, PSV:n  Raija Tuomisen ja Kouta Median Jan Arbeliuksen kesken. Alustavan kuvakäsikirjoituksen pohjalta Outi Seppälä etsi sopivia vinkkikuvia ja sopi mallit.

”Prosessi sujui hyvin, ja oli koko ajan sellainen tunne, että ollaan hyvissä ja osaavissa käsissä.”

Oulun PT Studiolla on monipuolinen välineistö ja laitteet monipuoliseen treeniin. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

”Valokuvissa on aitoa tekemisen meininkiä”

Yrittäjä Outi Seppälä on tyytyväinen saamiinsa kuviin. Koska kyseessä on treenistudio ja sen palvelut, kuviin haluttiin seisoskelun sijasta tekemistä.

”Kuvista tuli todella hyviä ja juuri sellaisia ”aitoja tekemisen meininkiä” viestiviä kuin halusinkin. Kuvissa esiintyy eri ikäisiä ja eri tyyppisia ihmisiä monipuolisesti, mikä kuvaa myös meidän asiakaskuntaa. Kuvaaja Reijo tavoitti hyvin sen fiiliksen, mitä tavoiteltiin. Mallit myös kiittelivät jälkeenpäin, että kuvaus oli kiva kokemus!”

”Voin lämpimästi suositella Studio P.S.V:n yrityskuvausta myös muille oululaisille yrityksille!”

Outi Seppälä on myös koulutettu joogaohjaaja. Monipuoliset kuvat viestivät yrityksen monipuolisista palveluista. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Hyvin menneen treenin jälkeen pitää tuulettaa. Koska Oulun PT Studio palvelee kaiken ikäisiä asiakkaita, sen on hyvä välittyä myös kuvista. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Oulun PT Studio järjestää erilaisia räätälöityjä valmennuksia ja Tyky-päiviä myös työporukoille. Hyvä yhteishenki ja meininki näkyy myös kuvassa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kouta Median Jan Arbelius:

”Studio P.S.V:n yhteistyöhön voi luottaa”

Oulun PT Studion kuvat miellyttävät myös yritykselle uuden yritysilmeen luonutta Kouta Mediaa:

”Kuvat ovat erittäin hyviä, juuri sellaisia kuin odotinkin”, Jan Arbelius Kouta Mediasta kertoo.

”Meillä oli hyvä suunnittelupalaveri kuvauksista ennakkoon. Kun sekä asiakas, suunnittelija että kuvaaja pohtivat kuvauksia yhdessä, siinä tulee mietittyä etukäteen kuvaustarpeita riittävän monelta kantilta. Silloin tiedetään, mitä haetaan. Oulun PT Studion kuvat ovat juuri sitä, mitä haettiin.”

Se ”Älykkäämmän markkinoinnin suunnittelutoimisto” Kouta Media ja Studio P.S.V. ovat toteuttaneet jo useita yhteisiä projekteja.

”Kun tiedämme toistemme vahvuudet ja toimintatavat, yhteistyö sujuu hyvin. Molemmat luotamme toistemme ammattitaitoon ja tekemiseen. Vuosien yhteistyön myötä olemme tulleet tutuiksi myös henkilökohtaisella tasolla, joten saamme toisemme myös kiinni hyvinkin nopeasti”, Jan Arbelius kommentoi.

Kun yrityksellä on omat ammattitaitoiset valokuvat versus kuvapankkikuvat, omat kuvat vahvistavat yrityksen uskottavuutta ja asiakkaiden luottamusta yritykseen, mainostoimistoyrittäjä Jan Arbelius Kouta Mediasta tietää. Hyvät kuvat myös helpottavat mainossuunnittelijan työtä. Valokuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

”Toisinaan nettisivut jopa rakennetaan täysin hyvien kuvien pohjalta, kuten esimerkiksi teimme Sarumanille. Saruman on tilitoimisto, jonka työ itsessään ei ole kovinkaan kuvauksellista. Studio P.S.V:n loistavilla kuvilla tilitoimiston nettisivut saivat kilpailjoista hienolla tavalla erottuvan ilmeen”, Jan Arbelius kertoo.

Myös Studio P.S.V:n vuoden 2020 vaihteessa julkaistut omat nettisivut ovat Kouta Median käsialaa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä omiin nettisivuihimme ja yhteistyöhön Kouta Median kanssa. Tuskin oli sattumaa, että yleensä hiljainen alkuvuosi oli meillä selvästi tavanomaista vilkkaampi uusien, hakukoneoptimoitujen nettisivujen myötä. Joidenkin palvelujen myynti nousi jopa 20 prosenttia!”, Studio P.S.V:n tj Raija Tuominen kiittää. Raijan mukaan yhteistyö myös asiakasprojekteissa on sujunut innostavasti ja joustavasti Kouta Median kanssa.

 

Pyydä tarjous yritysvalokuvauksesta

Miten juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin hyvin tehdyt valokuvat palvelisivat yrityksesi brändin rakennusta ja myyntityötä?

Ota yhteyttä, ja jutellaan. Tai pyydä tarjous vaikka heti.

Soita Raijalle tai lähetä sähköposti!
  • puh. 050 3200 203
  • raija.tuominen@studiopsv.fi

Tutustu Oulun PT Studion palveluihin uunituoreiden nettisivujen kautta.
Tutustu Kouta Median palveluihin.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  palvelu@studiopsv.fi  | (08) 379 289