Monipuolinen Beauty Day -kuvaus

Rukan Salonki Chalets tarjoaa unohtumattomia ravintola- ja hotellielämyksiä sekä upeita huviloita ja mökkejä Kuusamon Rukan parhailla paikoilla. Ei siis ihme, että tämä Määtän perheyritys voitti syksyllä 2020 jo kahdeksannen kerran Finland’s Best Ski Chalet -palkinnon World Ski Awards -kisassa.

Kesällä saimme ilon valokuvata Määtän yrittäjäperheen naispuoliset jäsenet.

”Kuvauspäivä oli todella upea. Auli meikkaajana täysi kymppi ja Reijo, siis wau. Hän saa kuvattavan unohtamaan, että nyt kuvataan”, toimitusjohtaja Marjo Määttä muistelee.

Rukan Salonki Chaletsin toimitusjohtaja Marjo Määttä nautti kuvauksen helppoudesta. Reijon kanssa rupattelun lomassa koko kuvaaminen ikään kuin unohtui. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Upea kuvauspäivä Studio P.S.V:ssä

Marjo ja Vesa Määttä ovat vetäneet Rukan Salonki Chaletsiä toisessa polvessa, ja yritys onkin kasvanut huikeasti vuosikymmenten myötä. Viime vuosina vastuuta on jaettu myös perheen tyttärille, eli suvun kolmas polvi on mukana työssä ja omistaakin yrityksestä jo 80 prosenttia. Koko perhe paiskii edelleen töitä asiakkaittensa viihtyvyyden eteen.

Vastapainoksi uurastukselle Marjo Määttä halusi antaa perheyrityksen mahtinaisille erilaisen joululahjan: jokainen sai lahjakortin Studio P.S.V:n  Beauty Day -kuvaukseen.

Rukan Salonki Chalets on kasvava ja moneen kertaan palkittu perheyritys, jossa työskentelevät vanhempien lisäksi myös kaikki kolme tytärtä. Kuvassa Julia, Sonja Marjo ja Laura Määttä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Lahjakortit sisälsivät stailauksen, jonka teki Studio P.S.V:n luottostailaaja Auli Lukkarila Lucca Consultista, ja  valokuvauksen, jonka teki Studio P.S.V:n yrittäjä, valokuvaajamestari Reijo Koirikivi.

Idea PSV-lahjakorteista syntyi somessa:

”Olin jo pitkään seurannut PSV:n päivityksiä. Se helpotti idean toteuttamista, että kuvaamolla oli meikkaaja”, Marjo Määttä kertoo.

Beauty Day -kuvausten lisäksi kuvasimme ryhmäkuvia. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Julia Määtän herkkä muotokuva. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Samalla kuvauskerralla syntyi kuvia myös työkäyttöön. Julia Määttä vastaa Rukan Salonki Chaletsin ravintoloiden toiminnasta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Laura Määttä toimii keittiöpäällikkönä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Sonja Määttä työskentelee Rukan Salongin keittiömestarina. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Beauty Day -kuvaus – elämyslahja

Beauty Day -kuvaus maksaa 190 e. Hinta sisältää:

  • kuvausmeikin ja stailauksen, jonka tekee studiolla Auli Lukkarila, Lucca Consult
  • perusteellisen kuvauksen (1 – 1,5 t)
  • sähköiset koevedokset kuvien valintaa varten
  • joulun lahjakortilla lisäksi 20×25 cm kuva käsittelyineen (etusi 46,90 e ), joulun lahjakortti voimassa 12.1.2021 alkaen

Lisäkuvat Studio P.S.V:n laajasta valikoimasta eri hinnaston mukaan.

Osta Beauty Day -kuvaus itsellesi tai lahjaksi:

  • netistä
  • studiolta Kajaaninkatu 11, Oulu (Lävistäjä, maksuton parkki pihassa)

Studio P.S.V:n asiakaspalvelu on avoinna:

  • ti-to klo 10 – 17
  • pe klo 10 – 18
  • la klo 10 – 13
  • su – ma suljettu

Rukan Salonki Chalets tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden

Tutustu Rukan Salonki Chaletsin viihtyisiin ja makoisiin majoitus- ja ravintolapalveluihin tästä linkistä. Tervemenoa Rukalle!

 

Studio P.S.V. – Elämäsi kuvat.

Studio P.S.V. | Kajaaninkatu 11 Oulu | 08 379 289 | palvelu@studiopsv.fi