Niinan Beauty Day

Oululainen Niina Heikkinen koki keväällä hauskan yllätyksen: hän voitti Studio P.S.V:n kilpailussa hemmottelupäivän eli Beauty Dayn. Niina meikattiin, stailattiin ja kuvattiin. Ihania kuvia syntyi niin paljon, että nuorella naisella oli vaikeuksia valita. ”Rautaisen ammattitaitoinen huipputiimi on kuvien takana ja kokemuksena päivä oli kyllä ikimuistoinen!” Niina kertoo.

Studio P.S.V. on tarjonnut jo vuosia Beauty-kuvausta, joka sisältää kuvausmeikin ja kuvauksen. Nyt voit valita myös laajemman paketin, joka sisältää edellisten lisäksi myös stailauksen. Meikkauksen ja stailauksen tekee kokenut kauneuden ammattilainen Auli Lukkarila. Kuvauksen tekee joku Studio P.S.V:n taitavista valokuvaajista Reijo Koirikivi, Niko Raappana tai Noora Slotte. Niinan kuvasi Reijo.

Mutta annetaanpa Niinan jatkaa tarinaansa:

”Mutta tosiaankin Beauty-day -kokemus oli kyllä ikimuistoinen! Minua pyydettiin ennen kuvauspäivää lähettämään teille kuvia, joissa mallien tyyli ja vaatetus miellyttää omaa silmää. Näiden pohjalta Aulilla olikin jo valmiiksi hahmoteltu ajatus vaatetuksesta ja meikistä, mutta toki sain ehdottaa myös omia ajatuksia pukeutumisesta, hiuksista, meikistä.  Käden käänteessä Auli loihti minulle kauniin meikin ja yksinkertaisin konstein hiuksetkin loihdittiin kahdella eri tavalla kuvauksen aikana.”

”Kameran edessä olemisesta en juurikaan muutoin nauti, mutta Reijon kanssa yhteistyö sujui mainiosti ja oli helppoa olla kameran edessä. Kokemuksella ja ammattitaidolla Reijo osasi ohjailla kuvauksen aikana ja sai parhaimmat puoleni esiin. Komensi minua myös, jos yritin olla liian vakavan yrmeä, synkkyyteen painuva kainuulainen! ”

”Kuvat saatuani yllätyin itsekin, kuinka kivoja kuvia niistä sitten tulikaan!”

Niina nautti joka hetkestä omassa Beauty Day -kokemuksessaan. Ammattilaisen tekemä meikki ja stailaus antavat lisää itseluottamusta olla kameran edessä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Niina nautti joka hetkestä omassa Beauty Day -kokemuksessaan. Aulin tekemä ammattitaitoinen meikki ja stailaus antoivat lisää itseluottamusta olla kameran edessä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Beauty Day -stailukseen kuuluvat myös vaatteet ja korut, joita tarvittaessa hankitaan lainaksi kuvausta varten. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Beauty Day -stailukseen kuuluvat myös vaatteet ja korut, joita Auli stailaajana tarvittaessa hankkii lainaksi kuvausta varten. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Niinan beauty-kuvat toimivat hienosti myös mustavalkoisina. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Niinan beauty-kuvat toimivat hienosti myös mustavalkoisina. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Huipputiimi valokuvauksen takana

Auli Lukkarila on Kauneushoitola Beauty Spotin pitkäaikainen yrittäjä, joka perusti juuri uuden yrityksen Lucca Consult. Uuden yrityksensä kautta Auli tekee mm. kuvausstailauksia sekä pigmentointeja ja auttaa silmälasikehysten valinnoissa. Yrityksellä on myös nettikauppa, joka myy hyvinvointia parantavia teknisiä vaatteita.

Myös valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V:n yrittäjä, on yli 20 vuotta valokuvannut, kokenut kuvaaja. Sekä Auli että Reijo kiittävät Niinaa heittäytymisestä ja luottamuksesta. ”Hyvä lopputulos saadaan aikaan vain hyvällä yhteistyöllä”, Auli ja Reijo tuumaavat yksissä tuumin.

Niinan säteilyä Beauty Dayssä. Stailauksen ja meikin teki Auli Lukkarila. Upea lierihattu on launassa Muotikuusta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Niinan säteilyä Beauty Dayssä. Stailauksen ja meikin teki Auli Lukkarila. Upea lierihattu on lainassa oululaisesta Vimasta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Lierihattu sopii Niinalle todella hyvin. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Lierihattu sopii Niinalle todella hyvin. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Myös rauhallinen ilme voi olla erittäin kaunis muotokuvassa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Myös rauhallinen ilme voi olla erittäin kaunis muotokuvassa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Osta Beauty Day itsellesi tai lahjaksi

Nyt voit saada ihanan Beauty Day -kokemuksen myös itsellesi. Tai haluaisitko antaa sen lahjaksi hyvälle ystävälle, tyttökaverille tai vaikkapa äidille?

Beauty Day 220 e

  • kuvausmeikki
  • stailaus
  • valokuvaus (1,5 t) ja runsaasti (jopa sata) koekuvia sähköisesti (kuvatuotteet tilattavissa netin kautta eri hinnaston mukaan)

Tilaamasi kuvat viimeistelemme huippukuvankäsittelyllä. Voit tilata vaikkapa upean kuvakirjan ja hohtavan Chromaluxe-metallitaulun. Kaikki kuvatuotteet viimeistelemme pohjukkein/pohjustuksin ja kansioin. Lisäksi voit ostaa meiltä kuviisi upeat kehykset.

 

Niinasta kuoriutui Beauty Dayssä oikea malli. Meikkaus ja stailaus Auli Lukkarila ja valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Kainuulaisneitokaisesta kuoriutui Beauty Dayssä oikea malli. Meikkaus ja stailaus Auli Lukkarila ja valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Toinen lierihattu löytyi Beauty Day -kuvaukseen Niinan omasta komerosta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Toinen lierihattu löytyi Beauty Day -kuvaukseen Niinan omasta komerosta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Tämä kuva on Niinan omasta kotialbumista.
Tämä kuva on Niinan omasta kotialbumista.

 

Näin hankit Beauty Day -kokemuksen itsellesi tai lahjaksi

Tilaa lahjakortti helposti sähköisesti – saat lahjakortin ja laskun postitse (ei postimaksua).

Tai varaa Beauty Day: soita (08) 379 289 – koko paketin varaus yhdellä puhelinsoitolla!

Katso lisää Beauty-kuviamme.

Lisää Lucca Consultista

 

Studio P.S.V.   |   Kajaaninkatu 11 OULU   |   Puh. (08) 379 289   |   palvelu@studiopsv.fi