Onnea Rosa-Marialle!

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti  valitsi kaksi vuotta sitten ylioppilaskuvajaakseen Studio P.S.V:n. ”Huomasin heti, kun Rosa-Maria tuli kuvaukseen, että hän on erityisen valokuvauksellinen ihminen”, PSV:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi kertoo. ”Rosa-Marialla on poikkeukselliset kasvot, joista tutkimalla löytyi vaikka mitä. On ihmisiä, jotka rupeavat elämään, kun heitä alkaa kuvata, ja Rosa-Maria on juuri sellainen.”

”Varsinkin Rosa-Marian silmät ovat hyvin vangitsevat”, Reijo pohtii. Katseen intensiivisyys lähtee sisältäpäin:

”Sain kuvan määärtietoisesta ja itsevarmasta nuoresta naisesta, jolla on loistava huumorintaju. Nautin keskustelusta hänen kanssaan. Kerrassaan upea ihminen. Toivon hänelle kaikkea mahdollista menestystä ja onnea jatkoon.”

Aito ja suloinen Rosa-Maria on sanonut, että hän haluaisi olla koko kansan missi. Tähän blogiin valitsimme kuvat, joissa tulee esille uuden Miss Suomen eteerisempi puoli.

Reijo valokuvasi Rosa-Mariaa tunnin verran ylioppilaskuvauksessa (Yo II), joka sisältää niin kokovartalokuvat kuin lähempää kuvatut kasvo- ja puolivartalokuvat. Tunnissa ehtii hyvin myös tottua kameraan, vaikka Rosa-Marialle poseeraaminen olikin helppoa ja hauskaa. Suklaasta ja extreme-lajeista pitävä nuori nainen viihtyi kuvauksissa, kuinkas muutenkaan.

ylioppilaskuvaus_ryyti002
Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti kävi ylioppilaskuvauksessa Studio P.S.V:ssä vuonna 2013. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

ylioppilaskuvaus_ryyti003
Ylioppilaskuvauksessa Reijo tutki Rosa-Marian poikkeuksellisen kuvauksellisia kasvoja. Suora, vilpitön ja intensiivinen katse kertoo Rosa-Marian persoonasta. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

ylioppilaskuvaus_ryyti001
Muotokuvaus on aina yhteistyötä kuvaajan ja kuvattavan välillä. Kuvaus sujuu parhaiten, kun kumpikin on täysillä mukana hommassa. Rosa-Maria Ryytin kuvasi Reijo Koirikiivi Studio P.S.V:stä.

 

Katso Studio P.S.V:n monipuolinen sarja ylioppilaskuvia.