Pari- ja perhekuvaus

Nyt kannattaa tulla pari- ja perhekuvaukseen! Voit tilata kuvista ihanat kuvatuotteet itsellesi. Lisäksi kuvista voi tilata esim. hauskat ja persoonalliset joulukortit. Saat kuvista myös ainutlaatuiset joululahjat läheisillesi!

Kuvauksen tekee joko valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, yksi Suomen palkituimmista valokuvaajista, tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte. Sekä Reijo että Noora ovat osaavia ja mukavia valokuvaajia, joiden kanssa kuvauksessa on helppoa ja hauskaa olla.

perhekuvaus_oulu329
Äiti ja tyttäret. Läheisyys. Tällainen kuva on upea erityisesti seinätauluna. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
parikuvaus_oulu326
Sisarukset. Tämä kuva tehtiin ensiksi lahjaksi äidille, mutta saivat tyttäretkin kuvauksesta monta hauskaa muistoa ja ihanat kuvat. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Hinnat:

  • perhekuvaus 130 e
  • parikuvaus 120 e

Hinta sisältää:

  • perusteellinen parikuvaus (yhdessä ja erikseen)
  • perhe- tai ryhmäkuvaus (iso ryhmä ja osaryhmä, lisäryhmät á 30 e)
  • kymmeniä koekuvia nettipalvelussamme
  • kuvatilaukset helposti netin kautta laajasta kuvatuotevalikoimastamme (huom! esim. upeat chromaluxe-metallitaulut ja kuvakirjat) eri hinnaston mukaan
perhekuvaus_oulu016
Tämä kuva on aivan varmasti näille taaperoillekin tosi arvokas, kun he ovat aikuisia. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
perhekuvaus_oulu286
Tilavaan studioomme mahtuu hyvin isompikin ryhmä kuvaukseen. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Varaa heti aika pari- tai perhekuvaukseen

Studio P.S.V:hen helppo tulla

Tiesithän, että Studio P.S.V:n asiakkaana voit jättää autosi kuvauksen ajaksi studion eteen pihalle maksuttomaan parkkiin!

Lisäksi meillä on erillinen pukeutumiseen ja ehostukseen varattu huone, jossa voit rauhassa valmistautua kuvaukseen.

Ennen kuvausta ja taukojen aikana voit istua rennosti viihtyisässä asiakastilassamme – olemme panostaneet myös pienten kuvattaviemme viihtymiseen.

parikuvaus_oulu324
Tämä pari on vetänyt yhtä köyttä jo 60 vuotta. Sen näkee myös kuvasta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
parikuvaus_oulu327
Mikäli kuvattavat haluavat, kuvaamme parikuvauksessa henkilöt sekä yhdessä että erikseen. Meillä Studio P.S.V:ssä kuvauksessa on helppo ja hyvä olla. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Tervetuloa kuvaukseen!

Toivottavaa koko Studio P.S.V:n tiimi

Katso lisää parikuviamme ja perhekuviamme.

Varaa heti aika kuvaukseen, niin ehdit saada valmiit kuvat jouluksi kotiin! Lisäksi ehdit vielä tilata kuvista vaikkapa hauskat joulukortit tai joululahjat (eri hinnasto). Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi